-
- Konu Sahibi Pamuksekermavis
Aminnn insaallahhh uğurlu gelir aylin hoca..çok yumurta almak için günde 450 vurdurdular halbuki az doz az yumurta daha mantıklı kendi eczanelerinden alıyorduk ilacı belkide ondandı bu doz inanın herşeyden kuşku duyar olduk günahları boyunlarına.. Cok şükür ki Hem hastane hemde doktorum mükemmeldi bana herşeyi unutturdular.Ne doktorlar var valla ya..
450 nedir yas şaşardım
Hemen herşey olsun istiyorlar herhalde ayar oluyorum böle doktorlara..
Allah seni doğru yere itmiş cnm..
Aylin hnm pozitif yaklaşımı benimde çok hoşuma gitti inş bizim içinde uğurlu gelir
Aminnn insaallahhh uğurlu gelir aylin hoca..çok yumurta almak için günde 450 vurdurdular halbuki az doz az yumurta daha mantıklı kendi eczanelerinden alıyorduk ilacı belkide ondandı bu doz inanın herşeyden kuşku duyar olduk günahları boyunlarına.. Cok şükür ki Hem hastane hemde doktorum mükemmeldi bana herşeyi unutturdular.
canım çarşamba test günüm ama sanırım dayanamayıp pazartesi yapacağım ben
istanbul tup bebek aret kamar çok iyi bir doktordu ama bana uğurlu gelmedi orası..Bir öncekini nerde yaptırmıştın?
istanbul tup bebek aret kamar çok iyi bir doktordu ama bana uğurlu gelmedi orası..
aynen öyle çok seviyodum 3 negatife rağmen doktoru bırakmak istemedim ama eşim istemedi.. Orada tedavi görüp anne olan çok kadın var ilaç tedavisi bana uymadı aret beyin dozu yukselttikce yumurta kalitem düşmüş benimEvet o doktorun adınıda çok duydum
Aynen dediğin gibi bazı doktorlar herkese iyi gelmiyor
Hakkına hyrlsı olsun cnm
aynen öyle çok seviyodum 3 negatife rağmen doktoru bırakmak istemedim ama eşim istemedi.. Orada tedavi görüp anne olan çok kadın var ilaç tedavisi bana uymadı aret beyin dozu yukselttikce yumurta kalitem düşmüş benim
Anlamadılar bende işin doğrusunu aylin hocadan öğrendim bişey bilmiyorum ne deseler tamam dedik.kısmet değilmiş orada sen hangi hastanede tedavi gördün gebelik ler neden ilerlemiyo doktorun ne dedi bu duruma arkadaşımın da öyle kanı pihtilasiyomus ondan bu şekilde oluyomus nekadar zor bi durum oldu diye sevinip negatif almak3 negatif de de nasıl anlamadı..
Benim önceki doktoru daha 2 denemem başarısız oldu ama hep pozitifi gördük gebelik ilerlemedi bende bırakmak istemedim
Doktora ısınmak çok önemli
Benmde eşim istemedi artık bir kerede bayan doktor olsun onun şansını deneyelim dedi bakalım inş hayırlı gelir Aylin hnm inş
Benim doktorda da çok gebe kalan oldu bi bnmki ilerlemedi
Anlamadılar bende işin doğrusunu aylin hocadan öğrendim bişey bilmiyorum ne deseler tamam dedik.kısmet değilmiş orada sen hangi hastanede tedavi gördün gebelik ler neden ilerlemiyo doktorun ne dedi bu duruma arkadaşımın da öyle kanı pihtilasiyomus ondan bu şekilde oluyomus nekadar zor bi durum oldu diye sevinip negatif almak
canım çarşamba test günüm ama sanırım dayanamayıp pazartesi yapacağım ben
Gözün aydın çok sevindim Allahım tamamına erdirsin insallahhheşim erken test yapmama izin vermedi bugün sabah kan verdim sonucum şimdi çıktı kızlar iki gözüm iki çeşme ama bu sefer sevinçten hamileyimmmmmmm:)
eşim erken test yapmama izin vermedi bugün sabah kan verdim sonucum şimdi çıktı kızlar iki gözüm iki çeşme ama bu sefer sevinçten hamileyimmmmmmm:)
Merhba canım öncelikle hayırlısı olsun diyelim bende p.tesi başladım Aylin hanımda tedaviyeMrblar kızlar bende salı gunu aylin hanıma muayene olacagım ılk kez tanısıcaz. Bende pko var klomene yumurtam tepkı vermedı ıkı kez denedık doktorum artık asılama yapılması lazım ıngertılıte uzmanıyla gorusmen gerek dedi.eşimdede varıkosel vardı amelıyatını olalı 4 ay oldu urologu artık degerlerinin normale dondugunu normal yolla gebelık olablecegını soyledı ama benım pko sebbiyle malesef gercekleşmedi. Aylin hanımla ılk kez görüşücem kısmet olursada aşılama için bahcecıyı dusunuyrm. Aylın hanımda asılama tecrubesı olan var mı aranızda?
Sen tup bebek icin mi aylin hanımı tercih ettin canım?Merhba canım öncelikle hayırlısı olsun diyelim bende p.tesi başladım Aylin hanımda tedaviye
Çok heyecanliydim amcak güleryüzlü cok sıcak en önemliside çok ilgili biri memnun kalacagindan eminim
Evet biz tüp bebek icin gittik başladık bakalım sen aşılama düşünüyosun sanırımSen tup bebek icin mi aylin hanımı tercih ettin canım?
Mrblar kızlar bende salı gunu aylin hanıma muayene olacagım ılk kez tanısıcaz. Bende pko var klomene yumurtam tepkı vermedı ıkı kez denedık doktorum artık asılama yapılması lazım ıngertılıte uzmanıyla gorusmen gerek dedi.eşimdede varıkosel vardı amelıyatını olalı 4 ay oldu urologu artık degerlerinin normale dondugunu normal yolla gebelık olablecegını soyledı ama benım pko sebbiyle malesef gercekleşmedi. Aylin hanımla ılk kez görüşücem kısmet olursada aşılama için bahcecıyı dusunuyrm. Aylın hanımda asılama tecrubesı olan var mı aranızda?