Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ?

Hayır canım kadın hastalıklarında ıkı kere klomenke takıp yapıldı ama buyumedı yumurtklarım klomene dırec gosterıyo dedı doktorum ıgnelerle buyutulup dırek asılama yapılmalı,bunuda kadın dogumcular degıl ınfertılıte merkezındekı uzmanlar yapar dedi. Salı gunu bı on gorusme tanısma olacak aylın hanımla bakalım. Sana hiç aşılama yaptrmadan tüp bebege geçilmesini sen ve eşin mi istedi aylin hanımdan?

Aşılamada tutma olasılığı çok düşük cnm bende hiç düşünmedim açıkcası tüp bebekle direk sonuca gidelim istedik..
Zaten biz 3 denemeyi tüp bebek olarak yapmıştık..
Türde tutmayan şey aşılamada tutması imkansız

Aylin Hanım mükkemmel bir doktordur. Semra Hanım kendisine hep çok güvenmiştir ama Şişli Memoriol'de çok fazla hasta yüklemesi yaptılar ve çok yoruldu. Bir de profesorlük ünvanın alması gerekiyordu zamanı gelmişti ve bunu Şişli Memorial altında yapması mümkün değildi. Allah yolunu açık etsin. Ben kendisin çok seviyorum ve hekimliğini de çok beğeniyorum. Bir defa çok vicdanlıdır. Ortalıkta tüp bebek doktoruyum diye gezen bir sürü isim yapmış prof var hastanın gözünün yaşına bakmadan cebini boşaltıveriyorlar. Aylin Hanım bu konuda çoook dikkatlidir. Bütün bunları neden yazıyorum, ben Ankara'da 2 ayrı tüp bebek denemesi yaptıktan sonra, Kadınlar Kulübündeki kişilerden aldığım nasihatlerle Şişli Memorial'e gittim. Yazışmalarımı ve çaresizliğimi o dönemde yazdığım mesajlardan görebilirsiniz. Tesadüf bu ya karşıma Allah Aylin Hanım' ı çıkarttı. Semra Hanım sadece birkez beni gördü sonra Amerikaya tatile gitti. O dönemde Aylin Hanım çok ince bir ayarla, çok çok dikkatli ilaç kullanımı ile tedavimi sonuçlandırdı. 2 tane 1-2 seviyesinde embriyo transfer edildi ve şimdi 10 aylık bir kızım var. Adını Aylin yada Pelin koyacaktım ama kendisi istemedi. Yaşim 46 bu arada. Özellikle ileri yaş gebeliklerde sonuçları güzel alıyor gördüğüm kadarıyla. Önümüzdeki Eylül ayında yine kendisine gidip kızıma kardeş için tedavi olmak istiyorum. Özetle önce Allah sonra Aylin Hanım diyorum. Allah çocuklarının, kendisinin, eşinin ve ailesinin muratlarını hep versin. O kadar çok minnettarım....

inşallah bizimde sonumuz seninki gibi olur..
bende ilk defa bir bayanla dewam ediyorum inş banada uğurlu gelir...
Allah kimsenin emeklerini boşa vermesin.

kızlarrr sesiniz çıkmıyor nerelerdesiniz gebe kalan arkadaşlar yazın lütfen..
tedaviye dewam edenler nasıl gidiyor ne aşamadasınız yazın ltf..

canım çok teşekkür ederim. o kadar mutluyum ki anlatamam. değerim 265 çıktı aylin hanım çok iyi dedi. kese görmeyi bekliyoruz işte sen naptın?

canım çok teşekkür ederim. o kadar mutluyum ki anlatamam. değerim 265 çıktı aylin hanım çok iyi dedi. kese görmeyi bekliyoruz işte sen naptın?

Harika haber yana bende çok sevindim..
kese için ne zaman gün verdi?
Aylin hnm verdiği kan tahlillerimde tiroid yüksek çıktı..
Endokrine gidiyorum haşimato hastalığı çıktı onla uğraşıyorum..
Ondan sora Aylin hnm gidicem bakalım o ne dicek..

kızlarrr sesiniz çıkmıyor nerelerdesiniz gebe kalan arkadaşlar yazın lütfen..
tedaviye dewam edenler nasıl gidiyor ne aşamadasınız yazın ltf..
Merhabaa ben tedaviye yeni başladim sayilir tahliller yapildi ignelere başladık cok heyecanliyim sen hangi asamadasin

Merhabaa ben tedaviye yeni başladim sayilir tahliller yapildi ignelere başladık cok heyecanliyim sen hangi asamadasin

Verdiği tahlilleri yaptırdımda troid çıktı benmde endokrine gidiyorum şu an
Haftaya Aylin hnm randevu almayı planlıyorum
Sizde sorun neydi?

Verdiği tahlilleri yaptırdımda troid çıktı benmde endokrine gidiyorum şu an
Haftaya Aylin hnm randevu almayı planlıyorum
Sizde sorun neydi?
Bizde suana kadar yapilan tetkiklerde herhangi bir sorun cikmadi ancak rahim filmi cekilmedi bu ay yumurta toplamadan sonra cekicekmis bakalim yarin gidicem haftayada orda olucam 2-3 gun arayla cagiricam dedi karsilasiriz belki orda

Bizde suana kadar yapilan tetkiklerde herhangi bir sorun cikmadi ancak rahim filmi cekilmedi bu ay yumurta toplamadan sonra cekicekmis bakalim yarin gidicem haftayada orda olucam 2-3 gun arayla cagiricam dedi karsilasiriz belki orda

rahim filmi iyi bence çektir..
rahimde ne var ne yok görüyosun..
bende bugün randevu alıcam 18i müsaitse ordayım..
yazarım sanada..
inş tüm sonuçların temiz cıkar cnm

rahim filmi iyi bence çektir..
rahimde ne var ne yok görüyosun..
bende bugün randevu alıcam 18i müsaitse ordayım..
yazarım sanada..
inş tüm sonuçların temiz cıkar cnm
Amin canım insallah hepimiz güzel sonuclar alırız

nasl gitsin canım şimdilik çok güzel gidiyor herşey birde bu hafta bebeğimi görsem çok daha güzel gidecek sen naptın senin nasıl gidiyor süreçler

ben endokrin işini hallettim allaha şükür cumartesi randevu aldım aylin hnm..
görüşüp bu ayki adetle başlamayı düşünüyorum..
bakalım hayırlı ile ne dicek..
sen bu hafta ne zaman gidiyosun?

selam cnm naptın opu oldu mu?
ne durumdasın?
Mrb canim olmadi normal sartlarda c.tesi olucakti ancak yumurtalarin 2 tanesi cok gelismis digerleri gelismemis o yuzden bugun gelisen 2 tane alindi bi aksilik olmazsa Allahın izniyle p.tesi opu olucak. Sen ne yaptin nezaman gidiyosun aldin mi randevu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…