Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ?

Aynen beklemek zor
İğneler daha zor
Aşılamayı hiç bilmiyorum sendede 2 tane mi?
Nasıl oluyor?
İlk denemen mi
Ilk asilamam canim. Tup bebekten farki erkekten alinan sperm ornegi yikanip temizleniyor en hizli ve iyileri igne ile rahime enjekte ediliyor ve kendi kendine tutmasi bekleniyor. Tup bebekte ise dollenme disarida yapilip dollenmis embriyolar rahime transfer oluyor. Tup bebek tedavisi daha zor tabi ama insalah alacagin guzel haberler tum bu emeklerine degecek.

Seninde 1 den fazla olabilir normal yolla oluyomuş gibi ne güzel
Tutunması için iğne verdiler mi peki?
Senin yapılalı bayağıda olmuş hissettiğin farkettiğin bişey oldu mu?

Seninde 1 den fazla olabilir normal yolla oluyomuş gibi ne güzel
Tutunması için iğne verdiler mi peki?
Senin yapılalı bayağıda olmuş hissettiğin farkettiğin bişey oldu mu?
Yok canim herhangi bir ilac vermedi doktorum. Asilama oncesi Benim 1 yumurtam gelismisti onu catlatmak icin igne oldum sadece ve dollenmisse o dollenmistir. Yani cogul gebelik bende olmaz :) bazi arkadaslarda ilaclarin etkisiyle 2-3 yumurta gelismis oluyor iste onlar ayni zamanda catlarsa cogul gebelik olusabilir. Ayyy o kdr internetten okuyup arastirdimki artik jinekolog olabilirim

Asilamada sans %15 iken tup bebekte%80 seviyesine kadar cikiyormus

Hımmm anladım
Olsunda 1 tanede olur zatn
Oran az ama neden direk tüpe gitmedin doktormu yönlendirdi

Hımmm anladım
Olsunda 1 tanede olur zatn
Oran az ama neden direk tüpe gitmedin doktormu yönlendirdi
Esimde de bende de bir sorun yok o yuzden once asilamayi deneyelim dedik. Ocak ayinda normal yolla hamile kalmistim ama kimyasal gebelikmis devam etmedi. Hamile kalabiliyorsun sonucta o yuzden asilamayi deneyelim dedi. Zaten doktorlar hemen tup bebegi onermiyor. Eger kadinda veya erkekta sorun varsa ve asilama bosa zaman kaybi olacaksa tup bebek oneriyor. Eger 2 asilamadan sonra hala tutmuyorsa o zaman geriye tek secenek kaliyor tup bebek. Allah insallah dualarimi kabul eder ve tutar. Bazilarinda ilk asilama tutabiliyormus.

İnşallah güzel haberler vericeksin
Allah emeklerimizi boşa vermesin
Psikolojimizide eykileyen şeyler sonuçda
1 hafta geçmez şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…