-
- Konu Sahibi Pamuksekermavis
16 tane toplandi bu sabah aradilar 9 tanesi canliymis şimdide pazarı bekliyoruz bakalım sabirsizlikla , herkesin oluyo mu acaba bilmiyorum ama kasiklarim da karnimda falan epey bi agri var ayakta duramiyorum pek benim transfer buyuk ihtimal nisanda daha rahim filmi cektiricem canim ben , senin nezaman kısmetse transferaaa doğru hatırladım..
nasılsın iyimisin peki?
kaç tane toplandı ..
transferin benden önce olur cnm senin..
ayy hadi güzel haberler bekliyorum bende senden
16 tane toplandi bu sabah aradilar 9 tanesi canliymis şimdide pazarı bekliyoruz bakalım sabirsizlikla , herkesin oluyo mu acaba bilmiyorum ama kasiklarim da karnimda falan epey bi agri var ayakta duramiyorum pek benim transfer buyuk ihtimal nisanda daha rahim filmi cektiricem canim ben , senin nezaman kısmetse transfer
Normal dedi bir hafta bu sekilde agri olabilir herhangi kullandigin bir agri kesici kullanabilirsin dedi yatiyorum bende cok stresli bir surec ya heyecan hic bitmiyo aklimda deli sorular insallah hepimiz icin hayirlisi olur emeklerimiz bosa cikmaz Bide bisey sorucam simdi bu embriyolar donduruluyor ya onlar buzdan cozulurken sagliksiz cozulme durumu varmi acaba yoksa yoksa hepsi donduruldugu sekilde saglikli olarak mi cozuluyorahim filmini unutmuşum bak..
martın ilk haftası hastanırsam ay sonunu bulur bnmde..
valla bnm hiç bir yumurta toplamada ağrım olmamıştı sadece hafif bir kahverengimsi kanama olurdu oda 1 gün onun dışında çok iyi geçmiştir..
ara aylin hnmı söle..
ilaç verdiler mi?
Normal dedi bir hafta bu sekilde agri olabilir herhangi kullandigin bir agri kesici kullanabilirsin dedi yatiyorum bende cok stresli bir surec ya heyecan hic bitmiyo aklimda deli sorular insallah hepimiz icin hayirlisi olur emeklerimiz bosa cikmaz Bide bisey sorucam simdi bu embriyolar donduruluyor ya onlar buzdan cozulurken sagliksiz cozulme durumu varmi acaba yoksa yoksa hepsi donduruldugu sekilde saglikli olarak mi cozuluyo
Az önce aradılar 9 embriyonun 9 u da 3. Gune saglikli ulaşmış 5. Güne bekliycez dediler şimdi bekleki sali olsun her aşaması çok heyecanlı paylaşmak istedimaynen dondurulan embriyolar çözülürkende sorun olmuyor..
embriyoloğun bilgisine tebrübesine bağlı tabiki..
kötü düşünme şimdi güzelce gelişmelerini düşün inş 5.güne gelsinler..
rahminde dinlencek 1 ay şansında yüksek olur cnm..
Az önce aradılar 9 embriyonun 9 u da 3. Gune saglikli ulaşmış 5. Güne bekliycez dediler şimdi bekleki sali olsun her aşaması çok heyecanlı paylaşmak istedim
İnsallah bakalım ama hepsi 5. Gune ulaşmaz heralde aralarinda bir kaci elenir diye soyledi hayirlisi artikÇok sevindim cnm..
Bilemzmiyim o heyecanı:)
Çok iyi gidiyor ama maşallah 5. Günede ulaşacaklar miniklerin merak etme
İnsallah bakalım ama hepsi 5. Gune ulaşmaz heralde aralarinda bir kaci elenir diye soyledi hayirlisi artik
Az önce aradılar 9 embriyonun 9 u da 3. Gune saglikli ulaşmış 5. Güne bekliycez dediler şimdi bekleki sali olsun her aşaması çok heyecanlı paylaşmak istedim
ohh maşallah inşallah 5. günede gider hepsi transfer sonrası dondurup bir kaç yıl sonra kardeş yaparsın birde:)
Masallah insallah tutunur bebegini hayirlisiyla kucagina alirsinkızlar ne durumdasınız ne alemdesiniz..
aylin hnm hastaları yazın azcık moral olsun:)
tedaviye başladık..
hayırlısı ise 20-24 mart arası transferim olacak.
Masallah cok sevindim bizde 10 gune
Masallah insallah tutunur bebegini hayirlisiyla kucagina alirsin
Biz de pgt sonucu bekliyoruz insallah içinde saglikli embriyo cikar
Transfer gununu nasil belirlediniz test mi yapiliyor mesela
canım transfere bir şey kalmamış. hayırlı olsun şmdiden inşallah güzel haberler verirsin bize