- Konu Sahibi Pamuksekermavis
Masallah canim Allah guzel sonuclar almani nasip etsin hakkina hayirlisi olsun sonuc bekleyen herkese sabir diliyorum sonu hayirli olur insallahTranferi oldum
9 gün sora test
Dualarınızı bekliyorum kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canim Allah guzel sonuclar almani nasip etsin hakkina hayirlisi olsun sonuc bekleyen herkese sabir diliyorum sonu hayirli olur insallahTranferi oldum
9 gün sora test
ben çalışıyorum, işteyim, kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor tabiki heycan var :)Evde yatmakdan inanılmaz sıkıldım
Sen napıyosun
ben çalışıyorum, işteyim, kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor tabiki heycan var :)
sen niye yatıyorsun? tüp bebekte yatmak mı gerekiyor?
ne zaman çıkıyor sonucun?İlk 3 gün evde yattım genede 24-32 saat tutunma olayından dolayı
Ne biliyim işte hiç birşeyi riske atmamaya çalışıyorum
İnanılmaz sıkıldım evde
Bende yarın başlıyorum işe işte biraz kafam dağılsın aynen iyi yapmışsın
Sende süreç uzun yaa ondan zaman geçmedi:)
1 hafta bile bana geçmedi zaten
ne zaman çıkıyor sonucun?
ayyyy inşallah arka arkaya güzel haberler verelim
Can'ım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin benim 3 Nisa'n yalan oldu hormon tahlillerim düşük çıktı ilaçlara ve bantlara devam ediyorum net tarih Yok şimdilik bendeEvde yatmakdan inanılmaz sıkıldım
Sen napıyosun
bozma hemen moralini.. bu işlerde moral ve sabır çok önemli. öyle başarı hikayeleri var ki onları oku sana moral olsun. insanlar en olunmadık süreçlerden geçip en imkansız denilen zamanlarda hamile kalıyor. yok öyle pes etmek. biraz zaman alacak ama olacak inşallahCan'ım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin benim 3 Nisa'n yalan oldu hormon tahlillerim düşük çıktı ilaçlara ve bantlara devam ediyorum net tarih Yok şimdilik bende
Ayyy bu ne guzel haber. Insallah sonuna kadar hep iyi hissedersin ve sonucun guzel olur. Vallahi bende hafif hafif gelen kasik agrilari disinda birsey yok. Cumartesi gunu test var kaldi 2 gun :)) heyecanimi anlatacak kelime bulamiyorumvalla şu aralar iyiyim
kalçalarım hariç:) sertleşme başladı
kasıklarımda ara ara ağrı oluyor göğüslerim hafif büyüme var ama inan yormak istemiyorum
hayal kırıklığı olmasın diye..
sende nedir durumlar varmı hissiyat
Ayyy bu ne guzel haber. Insallah sonuna kadar hep iyi hissedersin ve sonucun guzel olur. Vallahi bende hafif hafif gelen kasik agrilari disinda birsey yok. Cumartesi gunu test var kaldi 2 gun :)) heyecanimi anlatacak kelime bulamiyorum
herşeyin başı inanmak... ben çok inanıyorum inşallah güzel sonuçlar alacağızaynı durumdayım..
kuruntu mu yapıyorum
öle düşünmek istediğim için mi öle diyorum bazen
ayy ne biliyim cnm yaa valla gerginlik heycan korku herşey bir arada şu an..
inş ilk güzel haber senden sonra benden gelsin inşallah
Allah tamamını erdirsin inşalallah,ve darısı isteyen bütün arkadaşların başına inşallah.Merak ettiğim sizin tdv niz Bahçeci de mi oldu yoksa Memorial demi oldu,Aylin hn şu anda Bahçeci de sanırım.canım keseyi gördük herşey çok yolunda gidiyor inşallah biran önce cinsiyetini de öğreniriz.çok heyecanlı ya:)
Merhaba,inşallahhh gebelik haberini alırsınız,merak ettiğim sizde Bahçeci de oldunuz sanırım,transfer ve transfer sonrası merkezin ilgisi tutumu nasıldı.Ben Acıbadem de olmuştum,transfer den sonra hiç ilgilenmediler,20 dk sonra kendi başıma lavaboya gitmek zorunda kaldım,birde hasta için özel lavaboları da yoktu,bu sebeple sormak istedim.Teşekkür ederim,inşallahh güzel haberlerinizi alırız.sevgilerTranferi oldum
9 gün sora test
Merhaba,inşallahhh gebelik haberini alırsınız,merak ettiğim sizde Bahçeci de oldunuz sanırım,transfer ve transfer sonrası merkezin ilgisi tutumu nasıldı.Ben Acıbadem de olmuştum,transfer den sonra hiç ilgilenmediler,20 dk sonra kendi başıma lavaboya gitmek zorunda kaldım,birde hasta için özel lavaboları da yoktu,bu sebeple sormak istedim.Teşekkür ederim,inşallahh güzel haberlerinizi alırız.sevgiler