- Konu Sahibi Pamuksekermavis
Acaba dondurulanlar hangi günler transfer olur bana reglin 13 üncü günü görücem dedi seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba dondurulanlar hangi günler transfer olur bana reglin 13 üncü günü görücem dedi seni
Cok sevindim insallah hayirlisi olur bebisini kucagina alirsin umariminş hayırlısıyla güzel haberlerini alırız cnm..
benimde dondurulmuşlarla olucak..
adetin 2. günü başladık ilaçlara bu cumartesi kontrol var 20-24 mart arası transfer yapıcak
hakkıma hayırlısı
Doktorun aylin hanımı canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah yardımcımız olsuninş hayırlısıyla güzel haberlerini alırız cnm..
benimde dondurulmuşlarla olucak..
adetin 2. günü başladık ilaçlara bu cumartesi kontrol var 20-24 mart arası transfer yapıcak
hakkıma hayırlısı
Doktorun aylin hanımı canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah yardımcımız olsun
kızlar aylin hanım sizden dna hasar testi istemiş miydi? pek çok test istedi ama bunu istemedi bizden.
Yok yok cok sukur ne esimde ne bende hicbir sorun yok tahlillerin hepsi normal, rahim filmim de gayet iyi. Yasim 35 olmasa dogal akisina birakirdim belki.benden istemedi..
gerek görüdüğü hastalarından ister cnm..
sperm ile ilgili sorun mu var?
bnm eşimdede varikosel var ama embriyoyu döllemesinde bir sıkıntı hiç yaşamadık..
Yok yok cok sukur ne esimde ne bende hicbir sorun yok tahlillerin hepsi normal, rahim filmim de gayet iyi. Yasim 35 olmasa dogal akisina birakirdim belki.
Baska yerlerde okudum bizim gibi sebebi anlasilamayan kisirliklarda birkac denemeden sonra hala dusukle sonuclaniyorsa yada tutmuyorsa bir de sperm dna'sina bakikiyormus.
1 yildir deniyoruz dogal yolla 1 kere kimyasal gebelik oldu. Simdi de ilk asilama olacak. Insallah tutarpeki senin kaçıncı denemen?
birde düşüğün oldu mu hiç?
başka sebepler vardır mutlaka cnm..
1 yildir deniyoruz dogal yolla 1 kere kimyasal gebelik oldu. Simdi de ilk asilama olacak. Insallah tutar
Insallah tez zamanda guzel haberlerini aliriz senin de.. Dedigin gibi maddi manevi zor surecler bunlar.dna hasarı senin düşünmen için erken bence..
genede aylin hnm danış tabiki..
bnm 4. denemem olcak bununla beraber..
benim hiç aklıma bile gelmedi..
1. negatif 2. dış genelik 3. kalp atışını alamadık..
bu da son olur inş..
tüp bebek olumsuzlukları bir sürü şeye bağlanabiliyor 3. denemem de mesela kalp atışını alamamamın sebebi troid çıktı bağışıklık sistemim çok kuvvetli..gibi bir sürü şeyler çıkabiliyor..
vucudun reaksiyon göstermeside var Allahım Kimsenin emeğini boşa vermesin maddi manevi zor süreçler..
şu sıralar çok gebe kalan var ama harika bir umut ışığı oluyorlar
Can'ım sende dua et bize ne olurkızlar içinizi ferah tutun aylin hanım bu konuda gerçekten iyi inşallah sizlerde bu sayfada müjdeli haberleri verirsiniz
NC1907 canım transferin ne zamandı senin inşallh ikimizde iyi haberler yazarız ❤
bende nisanı bekliyorum başında transfer bir aksilik olmazsa herşey yolunda ise 3 ünde gidiyorum :)