Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ?

Acaba dondurulanlar hangi günler transfer olur bana reglin 13 üncü günü görücem dedi seni

inş hayırlısıyla güzel haberlerini alırız cnm..
benimde dondurulmuşlarla olucak..
adetin 2. günü başladık ilaçlara bu cumartesi kontrol var 20-24 mart arası transfer yapıcak
hakkıma hayırlısı

adetin 2. günü başladık ilaçlara bu cumartesi kontrol var 20-24 mart arası transfer yapıcak
hakkıma hayırlısı
Cok sevindim insallah hayirlisi olur bebisini kucagina alirsin umarim
Pgt 20 gune belli olacakmis yurtdisindaki laboratuvara gönderildi Bol dua ile bekliyoruz bakalim icimde hicbir kipirti yok bu surec beni cok etkiliyor tuhaf bi insan olup ciktim sinirlerim cok bozuk bi pozitifi gorseydim ve gorseydik coook mutlu olacagimmm

hakkıma hayırlısı
Doktorun aylin hanımı canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah yardımcımız olsun

Doktorun aylin hanımı canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah yardımcımız olsun

Aynen aylin hnm
İçini ferah tut dicem ama her ne kadar sölensede olmuyor
Rahat olmaya çalış en azından stres de bize yaramıyor ne yazıkki
İnş güzel haberler gelir pgt den
Bu emeklerimiz maddi manevi boşa gitmez

benden istemedi..
gerek görüdüğü hastalarından ister cnm..
sperm ile ilgili sorun mu var?
bnm eşimdede varikosel var ama embriyoyu döllemesinde bir sıkıntı hiç yaşamadık..
Yok yok cok sukur ne esimde ne bende hicbir sorun yok tahlillerin hepsi normal, rahim filmim de gayet iyi. Yasim 35 olmasa dogal akisina birakirdim belki.

Baska yerlerde okudum bizim gibi sebebi anlasilamayan kisirliklarda birkac denemeden sonra hala dusukle sonuclaniyorsa yada tutmuyorsa bir de sperm dna'sina bakikiyormus.

Yok yok cok sukur ne esimde ne bende hicbir sorun yok tahlillerin hepsi normal, rahim filmim de gayet iyi. Yasim 35 olmasa dogal akisina birakirdim belki.

Baska yerlerde okudum bizim gibi sebebi anlasilamayan kisirliklarda birkac denemeden sonra hala dusukle sonuclaniyorsa yada tutmuyorsa bir de sperm dna'sina bakikiyormus.

peki senin kaçıncı denemen?
birde düşüğün oldu mu hiç?
başka sebepler vardır mutlaka cnm..

1 yildir deniyoruz dogal yolla 1 kere kimyasal gebelik oldu. Simdi de ilk asilama olacak. Insallah tutar :dua:

dna hasarı senin düşünmen için erken bence..
genede aylin hnm danış tabiki..
bnm 4. denemem olcak bununla beraber..
benim hiç aklıma bile gelmedi..
1. negatif 2. dış genelik 3. kalp atışını alamadık..
bu da son olur inş..
tüp bebek olumsuzlukları bir sürü şeye bağlanabiliyor 3. denemem de mesela kalp atışını alamamamın sebebi troid çıktı bağışıklık sistemim çok kuvvetli..gibi bir sürü şeyler çıkabiliyor..
vucudun reaksiyon göstermeside var Allahım Kimsenin emeğini boşa vermesin maddi manevi zor süreçler..
şu sıralar çok gebe kalan var ama harika bir umut ışığı oluyorlar

dna hasarı senin düşünmen için erken bence..
genede aylin hnm danış tabiki..
bnm 4. denemem olcak bununla beraber..
benim hiç aklıma bile gelmedi..
1. negatif 2. dış genelik 3. kalp atışını alamadık..
bu da son olur inş..
tüp bebek olumsuzlukları bir sürü şeye bağlanabiliyor 3. denemem de mesela kalp atışını alamamamın sebebi troid çıktı bağışıklık sistemim çok kuvvetli..gibi bir sürü şeyler çıkabiliyor..
vucudun reaksiyon göstermeside var Allahım Kimsenin emeğini boşa vermesin maddi manevi zor süreçler..
şu sıralar çok gebe kalan var ama harika bir umut ışığı oluyorlar
Insallah tez zamanda guzel haberlerini aliriz senin de.. Dedigin gibi maddi manevi zor surecler bunlar.

kızlar merak etmeyin hep dualarımdasınız allahım isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın umarım en kısa zamanda sizden de güzel haberler gelir

X