Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ?

ben çalışıyorum, işteyim, kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor tabiki heycan var :)
sen niye yatıyorsun? tüp bebekte yatmak mı gerekiyor?

İlk 3 gün evde yattım genede 24-32 saat tutunma olayından dolayı
Ne biliyim işte hiç birşeyi riske atmamaya çalışıyorum
İnanılmaz sıkıldım evde
Bende yarın başlıyorum işe işte biraz kafam dağılsın aynen iyi yapmışsın
Sende süreç uzun yaa ondan zaman geçmedi:)
1 hafta bile bana geçmedi zaten

ne zaman çıkıyor sonucun?
ayyyy inşallah arka arkaya güzel haberler verelim

Can'ım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin benim 3 Nisa'n yalan oldu hormon tahlillerim düşük çıktı ilaçlara ve bantlara devam ediyorum net tarih Yok şimdilik bende
bozma hemen moralini.. bu işlerde moral ve sabır çok önemli. öyle başarı hikayeleri var ki onları oku sana moral olsun. insanlar en olunmadık süreçlerden geçip en imkansız denilen zamanlarda hamile kalıyor. yok öyle pes etmek. biraz zaman alacak ama olacak inşallah

Can'ım saol moral oldunuz bana inşallah olur yoruldum sanki korkuyorum da sizi tanımıyorum ama tanıyor gibiyim yakın hissediyorum hepinizin hakkında hayırlısı olsun

Ayyy bu ne guzel haber. Insallah sonuna kadar hep iyi hissedersin ve sonucun guzel olur. Vallahi bende hafif hafif gelen kasik agrilari disinda birsey yok. Cumartesi gunu test var kaldi 2 gun :)) heyecanimi anlatacak kelime bulamiyorum

Ayyy bu ne guzel haber. Insallah sonuna kadar hep iyi hissedersin ve sonucun guzel olur. Vallahi bende hafif hafif gelen kasik agrilari disinda birsey yok. Cumartesi gunu test var kaldi 2 gun :)) heyecanimi anlatacak kelime bulamiyorum

aynı durumdayım..
kuruntu mu yapıyorum
öle düşünmek istediğim için mi öle diyorum bazen
ayy ne biliyim cnm yaa valla gerginlik heycan korku herşey bir arada şu an..
inş ilk güzel haber senden sonra benden gelsin inşallah

herşeyin başı inanmak... ben çok inanıyorum inşallah güzel sonuçlar alacağız

canım keseyi gördük herşey çok yolunda gidiyor inşallah biran önce cinsiyetini de öğreniriz.çok heyecanlı ya:)
Allah tamamını erdirsin inşalallah,ve darısı isteyen bütün arkadaşların başına inşallah.Merak ettiğim sizin tdv niz Bahçeci de mi oldu yoksa Memorial demi oldu,Aylin hn şu anda Bahçeci de sanırım.

Arkadaşlar merhabalar,
Bende geçen yıl acıbadem maslak da başladım tdv ye,10 ay sürdü tdv sonuç olumsuz ve 46000 tl masraf yaptık.
Başından beri hiç memnun kalmadım,tam bir ticarethane ne yazık ki.Ama sözleşme yaptığımız için ve birazda yine de umutlandığım için bırakamadık.Transfer den sonra hiç ilgilenmediler,20 dk sonra kendi başıma wc ye gitmek zorunda kaldım,benden genetik testi istemişti dr bey,sonrada "neden genetik test yaptırdın,kimse yaptırmıyor ki dedi "bir de utanmadan.Ben ne yazık ki giden zamanıma çokkk üzülüyorum,birde transfer sonrası verdikleri yüksek doz hormonal ilaçlar yüzünden kist oluştu,şimdi onun tdv si ile uğraşıyoruz.Birde dr Bülent bey ile görüşmek istedim ama bir türlü randevu vermediler,çok yoğun dediler.Tabi tv programlarına çıktığı için oldukça yoğun.
Bunu paylaşmak istedim,Allah inşallah herkese bebek sahibi olmayı kısmet eder.sevgilerimle

Tranferi oldum
9 gün sora test
Dualarınızı bekliyorum kızlar
Merhaba,inşallahhh gebelik haberini alırsınız,merak ettiğim sizde Bahçeci de oldunuz sanırım,transfer ve transfer sonrası merkezin ilgisi tutumu nasıldı.Ben Acıbadem de olmuştum,transfer den sonra hiç ilgilenmediler,20 dk sonra kendi başıma lavaboya gitmek zorunda kaldım,birde hasta için özel lavaboları da yoktu,bu sebeple sormak istedim.Teşekkür ederim,inşallahh güzel haberlerinizi alırız.sevgiler

Selam cnm;
Bende acıbadem maslakda tedavi gördüm ama benim doktorun halit fırat erden di ozaman ordaki hastanede işlemleri yapıyordu
Şu anda zaten kendisi vefat etti ne yazikki
Sonraki süreçde bende bülent beye geçmek istedim ve görüşmeye gittim ilk görüşmeden fiyaskolardı ve vazgeçtik direk eşimle
Sonra şişli memorial semra hnm görüşmeye gittim o fena değildi ama oda çok tek düze bir tüp bebek uygulaması yapıyor bana sürekli sana neden bunu yapmışlarki gerek yok yaşın genç deyip durdu velhasil onuda eledik:)
Sonra bahçeçide gittik görüşmeye aylin hnm seçtik neden dersen hem az yoğun inanılmaz ilgili hemde bu sefer bayan olsun şansımızı böle deneyelim dedik
4. Denemem bu işde bakalım inş başarılı olmuşuzdur
Seni çok iyi anlıyorum bende az paralar harcamadım yanlış kişilerde insanın karşısına çıkıyor ne yazikki
Bu kötü tecrübeler seni yıldırmasın ama ben muayene ve transfer sürecine kadar inanılmaz memnun kaldım çok ilgililer bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…