Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ?

Güzel haberlerini bekliyorum heycanlıyım:)
Guzel haber vereyim o zaman :))
150 cikti sonucum ama tabi sevinmek icin cok erken cunku bu degerin sali gunu 2 katina cikmasi lazim. Daha once kimyasal gebeligim olmustu o nedenle endiseliyim tabi aman bu deger dusmesin diye. Allahima binlerce kez sukurler olsun en azindan pozitif oldugunu biliyorum. Darisi tum bekleyenlerin, isteyenlerin basina kizlar

Yuppppiiiii süper haberrrrr tebriklerrr
Olsun varan 1 önemliydi bunu atlattın bundan sonrasıda daha güzel olucak bu sefer bak gör
Ayyy çok sevindim yaaa
Harika haber aylin hnm haber verdin mi?

Yuppppiiiii süper haberrrrr tebriklerrr
Olsun varan 1 önemliydi bunu atlattın bundan sonrasıda daha güzel olucak bu sefer bak gör
Ayyy çok sevindim yaaa
Harika haber aylin hnm haber verdin mi?
Tabiiiii kiii vermez olurmuyum :)
Ama o daha temkinli tabi. Hele bir sali gunu de sonuca bakalim dedi. Hemen heyecan yapmamak lazim. Hadi insallah senden de guzel haber aliriz.

Tabiiiii kiii vermez olurmuyum :)
Ama o daha temkinli tabi. Hele bir sali gunu de sonuca bakalim dedi. Hemen heyecan yapmamak lazim. Hadi insallah senden de guzel haber aliriz.

Ayy olsun ben sevindim:)
İnş yarın yazıcam hemen bende
2 gün arayla yapılıyor 2 katı olması lazım sana neden 4 gün ara dedi acep
Aslında bende kalp atışını almadan sevinemicem aslına bakarsan:)

Ayy olsun ben sevindim:)
İnş yarın yazıcam hemen bende
2 gün arayla yapılıyor 2 katı olması lazım sana neden 4 gün ara dedi acep
Aslında bende kalp atışını almadan sevinemicem aslına bakarsan:)
Yok test gunum pzt aslinda ama benim sehir disinda toplantim var ve kan verecek imkanim yok o yuzden saliya kaldi :)

Benim beta hcg de 16.21 çıktı
Düşük bence ama erken yaptırdık diyorum
2 gün sora yaptırcam gene aylin hnm öle dedi

Benim beta hcg de 16.21 çıktı
Düşük bence ama erken yaptırdık diyorum
2 gün sora yaptırcam gene aylin hnm öle dedi
Ooollleeeyyyyyyy super haber canimmmm. Coook sevindim. Hadi insallah daha da iyi olacak moral bozmak yok. Sabir isi bu. Bak en azindan pozitif sonuc cikti. Normalde ne zaman yapman lazimdi ki bugun yaptin?
Ben dayanamadim bugun de test yaptirdim cok sukur sonuc 293,6 cikti. Sali gunu de yaptiricam insallah 400-500'leri bulurum.

Normalde 12-14 gün de yapılıyor
Aylin hnm 9. Günde çıkar dedi
Bende transferi cuma akşam 7 de yaptırdım bugün akşam tam 9 gün dolcak ama ben sabahdan yaptım tabiki:)
Aylin hnm da 50 bekliyordum dedi kontrol edelim 2 gün sora dedi..
Ayy akşam bir daha mı yapsam ya içinde bir korku oluşmadı değil..
Ayy süper seninkide ne güzel artmış

Canim benim hic panik yapma. Insallah guzel sonuclar cikacak.

Hormon degeri her saat degisiyor. Sana basit bir ornek vereyim ben dayanamadim cuma gunu sabah 8'de burdaki bir klnikte test yaptirdim sonuc 1-2 saate cikar dediler. Saat 10 oldu hala sonuc cikmadi aradim makineyi kalibre ediyorlarmis sonucunuz ogleden sonraya kaldi dediler. Ben tabi dayanamadim hayatta bekleyenem dedin gittim baska bir hastaneye bir de orda kan verdim saat 10bucuk gibiydi. Hastanede verdigim sonuc 11bucukta geldi 111,4 cikti. Sabah 8'de verdigimin sonucu 2'de geldi deger 86 civariydi. Demek istedigim 2 saat arayla degerim 30 artti. Tabi laboratuvardan laboratuvara sonuclarda degisiklik olabilir demislerdi. Ben saat farkina bagladim. Belki senin de aksam daha yuksek cikabilir. Ama istersen yarin sabah yaptir. Sonucta alt tarafi kucuk bir tup kan aliniyor degerinin artisini 2 gun beklemeden kendin takip etmis olursun.

Benim cuma 111,4
Dun 150
Bugun 293,6 cikti
Ama keseyi gormek icin en az 500'leri bulmak gerekiyor yani kan testi takibine devam :)

İÇİme su serptin yaa valla çok sağol
Öle yapıyim ozaman
Aynen valla şu kese ve kalp atışını almadan bende rahat edemicem:)

İÇİme su serptin yaa valla çok sağol
Öle yapıyim ozaman
Aynen valla şu kese ve kalp atışını almadan bende rahat edemicem:)
Cok sukur ki pozitif sonuc aldin. Simdi yavas yavas artacak insallah sakin moralini bozup umitsizlige kapilma. Yarin sabah ayni yerde ayni saatte git kan ver. Dogru takibi bu sekilde yapmis olursun.

benim de 31 martmış ama bana 1 nisan yazmışlardı :)
kız nasıl dayanıyorsun yok mu oralarda hastane klinik falan bir yer?

akşam transfer oldum ya genede akşam yapiyim ne olur olmaz
nasıl olsa 16 gördüm bi:)
bir rahatlık çöktü banada
dün çok gergindim valla şu an öle değilim..
tam gününde yaptiriyim

akşam transfer oldum ya genede akşam yapiyim ne olur olmaz
nasıl olsa 16 gördüm bi:)
bir rahatlık çöktü banada
dün çok gergindim valla şu an öle değilim..
tam gününde yaptiriyim
Herseyin basi rahat ve stressiz olma zaten. Bu sureci sakin gecirmek cok onemli. Bol bol su ic hucrelerin yenilensin hem de su icmek iyi hissettir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…