eminim çok güzel bir duygudur.bak şimdi bende merak ettim acaba 15 kg vermiş halim nasıl olur ki:)ve ben bu yaza hamile kalmayı planlıyorum ama bu kiloda değil
aferin kutlarım bende 100 den 70 e düştüm 8 ayda devam ediyorum umarım senin kadar zayıfları 62 olmam lazım benim elma sirkeside içiyorum se özel bişey kullandınmı ? Bu kadar kiloyu kaç ayda verdin?
ben fotoğrafları göremiyorum neden acaba ???Çok üzgünüm çoook
canım süpersin yaa.. zaten çok tatlı bi yüzün varmış, ne kadar yakışmış kilo verince. ben de hep düşünürüm kilo verebilsem ne kadar güzel olurum kimbilir diye. ama hiç başaramadım bu zamana kadar. gençliğimi kilolu geçirmek istemiyorum ama irademe hakim olamıyorum bi türlü. :gitme: kendimi 62-63 kiloda görmek istiyorum ben de mafoldumben
mükemmel bir başarı teprik ediyorum
dikkat et tekrar alma
harika olmuşun
cok tesekkür ederim hayatım :) kesinlikle dene hayatım kilo vermeyi cok degistiriyor insanı kilo vermek sanki estetik gibi birsey :) hayatım genc oldugunu sölüyorsun kesinlikle iradeni kullan ve ver ben 32 yasındayım keske diyorum gencken verseydim o yıllarımı bu kadar sisko gecirmeseydim ama yapcak birsey yok iste aklım yeni basıma geldi üstelik yasın kücükken kilo vermek daha kolay canım istersen iradene hakim olabilirsin ben olduysam inan herkes olur üstelik benim birde troitim var yasın boyun ve kilon kac canım?
babys tebrikler gerçekten büyük bir azim darısı bizlerin başına :)
bende bi ara kilo konusunda almış başımı gitmiştim. 13 kilo verdim eski halime döndüm ama 13 kilo bile ne kadar çok gelmişti. sen 100den 58e düşmüşssün masallah canm çok büyük bi azim valla:)
sizi tebrik ederim.ah birde ben başarabilsem 45 gündür diyetteyim zayıflama ilacı içiyorum elma sirkesi ve spor sadece 5 kilo verdim ve durdu.ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim.
evet ya çok haklısın.. ben 22 yaşındayım. boyum 1.70 kilom 72 şu anda.... 10 kilo filan versem ne güzel olur..dün biraz başladım yediklerime dikkat etmeye ama soğuk havada dışarı çıkıp yürüyüş filan yapamıyorum diye üzülüyorum..
tebrikler vallaa....keşke sen kadar azimli olsaydımda 10 kilo fazlalığımı üstümden atsaydım..bende 2 gündür sıcak suya başladım ama yemegi kesemiyorum((( haftada 2 günde spor(yeterli değil yememide kesmeyince etkisi olmuyor tabiki) umarım bende bir gün istediğim kiloya ulaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?