canım bilgisayardan indirdiğin programı merka ettim bir de ne kadar zamanda verdin kiloları
Tebrik ediyorum gerçekten...
önceden de cok güzelmissiniz ama tabi kilo verince de cok fark oluyor..
inşallah bizler de veririz...
sizin bu süreçteki deneyimlerinizden de faydalanmıs oluruz...
Gerçekten müthiş bi azim çok tebrik ederim sizi :)
hayatım spor illaki dısarda yapılmaz ben sprumu evde yapıyorum dumbell aldım fitness calısıyorum evde cardio yuda evde yapıyorum netten cd ler indirdim cokta zevkli oluyor canım üstelik evde istedigini giyerek yapma sansın var :) sende böyle yapabilisin hayatım haftanın 4-5 günü 1 er saat calıssan inanılmaz degisimleri görürüsün canım
hayatım spor illaki dısarda yapılmaz ben sprumu evde yapıyorum dumbell aldım fitness calısıyorum evde cardio yuda evde yapıyorum netten cd ler indirdim cokta zevkli oluyor canım üstelik evde istedigini giyerek yapma sansın var :) sende böyle yapabilisin hayatım haftanın 4-5 günü 1 er saat calıssan inanılmaz degisimleri görürüsün canım
peki zayıfladıgınızda herhengi biçatlak selülit oluştumu bunu merak adiyorum vucüdunuzda.
maşallaaahh tebrikler vallaaalkisalkisalkisalkisalkisalkisolumunekankayizsmile
zaten çok güzelmişsiniz afet olmuşsunuz afet opuyorumnanaktan
darısı bizlere inşallaholumunekankayizsmile
ben de pilates yapıyorum ama cardionun yerini tutmuyor tabi.. evde yapabileceğim birşeyler varsa netten kimlerin hangi videolarını indirdiğini yazabilir misin? tavsiye edebileceğin şeyleri bulayım direk.