- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
- Konu Sahibi Akilsizbasim
-
Bilmeden yorum yapmadan tam anlamiyla aciklamadan konuyu farkli yerlere cekmeyin lutfen herkesin evladi kendisine kıymetlidir.Beni anlamanizi beklemiyorum zaten.Mune bu konu biraz cinsel istismara giriyor eğer öyle bişey yoksa
hastalıklı bi aileden uzaklaşmasdı gerekir ilgilenirmisiniz
Kusura bakmayın bugun hem adliye hemde hastanede oldugum icin yazamadim.Bugün sabah geldi eşim boşanma dilekcesini verdik zaten olmasi gereken buydu sanirim zor oldu ama oldu ya varsa ya yoksa diye yaşamaktansa boyle olmasi daha iyi yakin bir tarihte mahkeme olacak nafaka vermeyecekmis bende istemedim annem senden ayrilsinda benim maasim sana yeter diyor bende calisirim birkac ay sonra oglum ayaklandiginda.Cok mutsuzum ama bu gunlerde gecer elbet oglum icin ve benim psikolojik acidan iyiligim icin olmasi gereken buydu haaa gelgelelim bu kadar kararsizliga rağmen nasil dilekçeyi verdigime esim artik 9 gun oldugu icin bikmis ve artik oda bosanmayi istiyordu aksam binmiş sabah cikti geldi verdik dilekceyi insallah bundan sonra hakkimizda hep hayirlisi olur.Tum yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim akil akildan üstündür derler akil verdiginiz icin sagolun bu durumdan biraza sizin sayenizde daha az zararla ciktim ozellikle seviyan sana cok tesekkur ederim hem burdan hem ozelden surekli bana yazarak beni motive ettin Allah razi olsun bundan sonra hep hayirlisi.
kendiniz için istemeseniz bile çocuk için nafaka isteyin bence. yani ben olsam istemem gibi geliyor ama maddi olarak zorluk çekmektense istenebilir.
ayrıca sonunda bu adımı atabilmiş olmanıza sevindim. yalnız daha önce de söylemiştim, sizin ruhsal durumunuzda tam anlamı ile iyi değil. çok normal davranamaıyosunuz. bilemiyorum belki bi doktora gidebilirsiniz.
Hayir vermeyecekmis bende ısrar etmedim o biraz gel git akilli gecen kavga esnasindada vermem nafaka dedi sonra yok bende sizin oraya tasinicam surekli oglumu gorucem masraflarini karsilayacagim dedi dengesiz oldugu icin bisey diyemedim hem diger cocuklarinada nafaka vermiyorki buna versin.Cocuga bile mi nafaka vermeyecek?
Psikiyatrist le iletisime gecicem tekrardan kendimde en azindan ruhsal anlamds daha saglikli olabilmek icin ve ogluma yetebilmek icin tabiki görüşücem artik sadece onun icin yaşayacağım.
Kusura bakmayin atlamisim evet söyledim ama emin degilim dedim peki oyle bariz gördüğün bisey varmi dedi iste bende bazi suphelendigim davranislari soyledim oda bana bu aşamada bosanma karari alma dedi orta tam anlamiyla net bisey olmadigi icin karar vermemi istemedi.bişey sormuştum önceden ama cevabını alamadım.
siz bu psikiyatra cinsel taciz durumundan bahsettiniz mi?
Kusura bakmayin atlamisim evet söyledim ama emin degilim dedim peki oyle bariz gördüğün bisey varmi dedi iste bende bazi suphelendigim davranislari soyledim oda bana bu aşamada bosanma karari alma dedi orta tam anlamiyla net bisey olmadigi icin karar vermemi istemedi.
Kusura bakmayın bugun hem adliye hemde hastanede oldugum icin yazamadim.Bugün sabah geldi eşim boşanma dilekcesini verdik zaten olmasi gereken buydu sanirim zor oldu ama oldu ya varsa ya yoksa diye yaşamaktansa boyle olmasi daha iyi yakin bir tarihte mahkeme olacak nafaka vermeyecekmis bende istemedim annem senden ayrilsinda benim maasim sana yeter diyor bende calisirim birkac ay sonra oglum ayaklandiginda.Cok mutsuzum ama bu gunlerde gecer elbet oglum icin ve benim psikolojik acidan iyiligim icin olmasi gereken buydu haaa gelgelelim bu kadar kararsizliga rağmen nasil dilekçeyi verdigime esim artik 9 gun oldugu icin bikmis ve artik oda bosanmayi istiyordu aksam binmiş sabah cikti geldi verdik dilekceyi insallah bundan sonra hakkimizda hep hayirlisi olur.Tum yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim akil akildan üstündür derler akil verdiginiz icin sagolun bu durumdan biraza sizin sayenizde daha az zararla ciktim ozellikle seviyan sana cok tesekkur ederim hem burdan hem ozelden surekli bana yazarak beni motive ettin Allah razi olsun bundan sonra hep hayirlisi.
Önemli deil canım ben bitek ben deil herkes sen dahi hep mutlu olduk bazı zamanlar öyle şeyler yaşarız ki sevsekte mantiklı olup bazen ayrılmak gerekir senden olan bi parçanın zarar görmemesi için...Kusura bakmayın bugun hem adliye hemde hastanede oldugum icin yazamadim.Bugün sabah geldi eşim boşanma dilekcesini verdik zaten olmasi gereken buydu sanirim zor oldu ama oldu ya varsa ya yoksa diye yaşamaktansa boyle olmasi daha iyi yakin bir tarihte mahkeme olacak nafaka vermeyecekmis bende istemedim annem senden ayrilsinda benim maasim sana yeter diyor bende calisirim birkac ay sonra oglum ayaklandiginda.Cok mutsuzum ama bu gunlerde gecer elbet oglum icin ve benim psikolojik acidan iyiligim icin olmasi gereken buydu haaa gelgelelim bu kadar kararsizliga rağmen nasil dilekçeyi verdigime esim artik 9 gun oldugu icin bikmis ve artik oda bosanmayi istiyordu aksam binmiş sabah cikti geldi verdik dilekceyi insallah bundan sonra hakkimizda hep hayirlisi olur.Tum yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim akil akildan üstündür derler akil verdiginiz icin sagolun bu durumdan biraza sizin sayenizde daha az zararla ciktim ozellikle seviyan sana cok tesekkur ederim hem burdan hem ozelden surekli bana yazarak beni motive ettin Allah razi olsun bundan sonra hep hayirlisi.
Nasıl vermicekmiş seni ve bebeni bu durumlara düşüren nasil olurda vermez kendi başinamiymış acaba sakın mahkemede nafaka tazminat istemim deme öyle bi kağıda da imza atma bak obebek büyüdükçe masrafları da büyücek yüz iki yüz olsun nafaka da tazminatta iste her zaman yanında annen olmaz bak sen y azmadınmi laf sokilar yemek yemeye bile çekinim demedinmi nafakan olsa hiç olmazsa bebenin ihtiyaçlarıni giderirsin ozaman kimse de laf sokamaz gururunu bi tarafa bırak hem kendine hemde bebene nafaka al hiç bi kağıda okumadan da imza atmaHayir vermeyecekmis bende ısrar etmedim o biraz gel git akilli gecen kavga esnasindada vermem nafaka dedi sonra yok bende sizin oraya tasinicam surekli oglumu gorucem masraflarini karsilayacagim dedi dengesiz oldugu icin bisey diyemedim hem diger cocuklarinada nafaka vermiyorki buna versin.
Oooh yok böyle bi rahatlık affedersiniz de hem kazansın çocukları hemde canim isterse para verir beben masraflarini kaeşılicak sinirlendimi hiç vermicekHayir vermeyecekmis bende ısrar etmedim o biraz gel git akilli gecen kavga esnasindada vermem nafaka dedi sonra yok bende sizin oraya tasinicam surekli oglumu gorucem masraflarini karsilayacagim dedi dengesiz oldugu icin bisey diyemedim hem diger cocuklarinada nafaka vermiyorki buna versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?