• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba Evine Döndüm...

Eşime geri dönmeli miyim?

• Evet

OY: 21 23,1%
  • Hayır

OY: 70 76,9%

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .
Destekleriniz icin tesekkur ederim hepinize bugun baska bi psikiyatiste gittim sorun bende mi acaba diye cunku farkettimki ben diger insanlardanda şüphelenir duruma geldim televizyonda ve internette gördüğüm çocuk tacizlerinden ve kocamin yaptiklarindan sonra tum insanlara potansiyel suçlu gözüyle bakiyorum psikiyatrist benim cok konusmama izin vermedigi icin kendimi anlatamadım dedim ben esimden supheleniyorum kendime gore haklı sebeplerim varda oda bana direkt aen universite hastanesine yada manisaya git yat dedi ama esimin bana zorla yaptiklarindan ogluma karsi davranislarindan hic bahsedemedim simdi içimi yine bi kurt kemiriyor keske soyleseydim diyorum yarin doktorun yanina gidip herseyi tum detaylarina anlaticam bakalim yone beni deli ilan edecek mi acaba?Insan durduk yere kocasindan suphe etmez ama bilmiyorum bana ilac tedavisine baslamam gerektigini ve oglumu sütten kesmem gerektigini soyledi ya psikolog falan varsa sayfada Allah rizasi icin bi akil versin lutfen düşünmekten cok yoruldum.

Destekleriniz icin tesekkur ederim hepinize bugun baska bi psikiyatiste gittim sorun bende mi acaba diye cunku farkettimki ben diger insanlardanda şüphelenir duruma geldim televizyonda ve internette gördüğüm çocuk tacizlerinden ve kocamin yaptiklarindan sonra tum insanlara potansiyel suçlu gözüyle bakiyorum psikiyatrist benim cok konusmama izin vermedigi icin kendimi anlatamadım dedim ben esimden supheleniyorum kendime gore haklı sebeplerim varda oda bana direkt aen universite hastanesine yada manisaya git yat dedi ama esimin bana zorla yaptiklarindan ogluma karsi davranislarindan hic bahsedemedim simdi içimi yine bi kurt kemiriyor keske soyleseydim diyorum yarin doktorun yanina gidip herseyi tum detaylarina anlaticam bakalim yone beni deli ilan edecek mi acaba?Insan durduk yere kocasindan suphe etmez ama bilmiyorum bana ilac tedavisine baslamam gerektigini ve oglumu sütten kesmem gerektigini soyledi ya psikolog falan varsa sayfada Allah rizasi icin bi akil versin lutfen düşünmekten cok yoruldum.
Sen önce kendin tedavi ol çünkü sen iyi olmazsan çocuğun da olmaz alırlar çocuğunu senden internette pozitif olumlama var onlar dinle sabah akşam sessizlik seni şifalandırır beyni dinlendirici müzik dinle burda istedimde oldu diye bi konu var onu oku kendini neye şartlandırırdan o olursun kendini seni tanıyanlara deli ilan etme bi insana kirk gün deli dersen delirirmiş kendine güzellikleri yakistir ki el de senin guzelliklerini gorsün önce baş ka bi psikolağa git ve baştan sona kadar tane tane hissettiklerinle birlikte herşeyi anlat ve piskyatristin dediğini uygula ve dekibenim çocuğumun bana ihtiyacı var benden başka kimsesi yok babasını sorarda da herşeyi anlat olduğu gibi bi psikiyatrist seni dinlemeden nasil olurda manisaya uada üniversite hastanesine yatmayı tavsiye etti anlamadim tane tane herşeyi anlattındamı bunu sana dedi merak edim yaz buraya gelişmeleri...

Back