- 27 Mart 2016
- 93
- 31
- 3
- 29
- Konu Sahibi Akilsizbasim
Destekleriniz icin tesekkur ederim hepinize bugun baska bi psikiyatiste gittim sorun bende mi acaba diye cunku farkettimki ben diger insanlardanda şüphelenir duruma geldim televizyonda ve internette gördüğüm çocuk tacizlerinden ve kocamin yaptiklarindan sonra tum insanlara potansiyel suçlu gözüyle bakiyorum psikiyatrist benim cok konusmama izin vermedigi icin kendimi anlatamadım dedim ben esimden supheleniyorum kendime gore haklı sebeplerim varda oda bana direkt aen universite hastanesine yada manisaya git yat dedi ama esimin bana zorla yaptiklarindan ogluma karsi davranislarindan hic bahsedemedim simdi içimi yine bi kurt kemiriyor keske soyleseydim diyorum yarin doktorun yanina gidip herseyi tum detaylarina anlaticam bakalim yone beni deli ilan edecek mi acaba?Insan durduk yere kocasindan suphe etmez ama bilmiyorum bana ilac tedavisine baslamam gerektigini ve oglumu sütten kesmem gerektigini soyledi ya psikolog falan varsa sayfada Allah rizasi icin bi akil versin lutfen düşünmekten cok yoruldum.