• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba Evine Döndüm...

Eşime geri dönmeli miyim?

• Evet

OY: 21 23,1%
  • Hayır

OY: 70 76,9%

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .
Kesinlikle bende aynı düşüncedeyim ne kadar çabuk kurtulursan o kadar iyi parası yerin dibine batsın. Sen yeter ki iste Allah sana yardım edicek bak görürsün demişti dersin.
Istemiyorum artik ya simdide beni sucluyor ben gecimsiz misim baskalarinin kocalari da dovup sovuyormus ama onlar her zaman valizi eline alip gitmiyormus napayım onlarin kafasinda sorun varsa benim sucum mu niye susmak zorunda oluyor kadinlar niye sabretmek zorunda olan hep biz oluyoruz ya boyle bi insanla evlendigim icin kendime sasıyorum ama bu evliligin tel guzel tarafi oglumun dogmasi baska hic bisey degil.Bir kac ay sonra baslarim calismaya artik onun birak parasini yuzunu gormeye tahammulum yok artik.

Istemiyorum artik ya simdide beni sucluyor ben gecimsiz misim baskalarinin kocalari da dovup sovuyormus ama onlar her zaman valizi eline alip gitmiyormus napayım onlarin kafasinda sorun varsa benim sucum mu niye susmak zorunda oluyor kadinlar niye sabretmek zorunda olan hep biz oluyoruz ya boyle bi insanla evlendigim icin kendime sasıyorum ama bu evliligin tel guzel tarafi oglumun dogmasi baska hic bisey degil.Bir kac ay sonra baslarim calismaya artik onun birak parasini yuzunu gormeye tahammulum yok artik.

Senin kocanın kafası neye yöne çalışıyor , hiç güleceğim yoktu. Bulunmaz hint kumaşı sanki hoş onun gibi milyonlarca hödük var o da ayrı konu. Adam alkolikse, sapıksa, kumarbazsa, karı-kız düşkünü ise psikolojik -fiziksel şiddet varsa, sürekli şikayet sürekli kavga gürültü varsa ne diye o adamla evli kalınıcak , o tarz adamlarla evli alan kadınlar gerçekten çaresizdir korkaktır zorlukları göze alamıyordur. Çok muhteşem olsa ilk eşi o kadar çocuğu varken onunda boşamazdı! En doğrusunu yaptın yaşın çok genç 3-5 ay geçsin en doğru kararı verdiğini göreceksin.

peki konu sahibi cocugu istemedigini seni dovdugunu falan soyluyor ya bu konusmalari kayda al ve vekaleti alabilirsen sen al omur boyu al..mesaj vs bunlari kayda al..

Tamam da anlaşmali boşancam diyo hakim anlaşmalı boşanmada çocuğu babaya g örme günü cverince ne olcak kadın görme günü bebe babaya verebilcekmi bu sapıklığini sürsun ortaya mahkaeme de anlaşmali boşanmasın bence nafakasini da tazminatı da alsun

Canım kanıt yok elinde, hakim sorular sorucak konu sahibesi ben öyle anladım böyle anladım dicek hakimde somut kanıt olmadığı için çok ciddiye alacağını sanmıyorum. O yüzden biran evvel kurtulsun gitsin. O adamın parası onun olsun, annesi çocuğuna yeter. Emin ol ilk zamanlar çocuğu görmeye gelir sonra adamda vazgeçer başka avlara yönelir.

benim dusuncem su.birden anlasmali bosanmayi kabul etti.cunku senin suphelendigin seyi one surmenden mahkemede korktu.ve adam kendini en az zararla kurtarmayi planliyor.aslinda suphelendigin seyleri dayagi avukata anlatsaydin bir yol gosterirdi.birde sen onu mahkemede cocuga bakamam velayet omur boyu annesinde kalsin diye soylesin yoksa senin hakkinda dusunduklerimi suphelerimi soylerim de sende onu sikistir.

başkalarına ibret olsun diye yazmadan edemiycem. sonra olan olmuş eleştirmek yerine tavsiye verin diyolar ama bu forumu ne genç kızlar okuyo. görsün de bilsinler işte başlarına gelecekleri.

20 yaşındasıız. 3 sene önce kaçarak evlendiniz. ilk günden itibaren sorunlar yaşadınız, buna rağmen çocuk yaptınız. çalışmıyorsunuz ve muhtemelen de bi tecrübeniz yok.

çalışın ayrı ev tutun diyoruz. yapamam babam izin vermez diyosunuz. biz e hmmm okey demek düşüyor bu durumda. kendinizi kurtarabilecek olan yine sizsiniz. bizden ekstra, hayatınızı değiştirecek, hi. düşünülmedik parlak bi fikir beklemeyin. yapılabilecek şey ortada. ayrı eve çıkmasanız bile bi işe girin en azından.
Ya neden herseyi toz pembe görüyorsunuz eger bizim gibi insanlar ayri eve cikmamiz icin tamamen babamizi ailemizi silmemiz gerekiyor silelim mi yani onda bile rahat bırakmazlar olmuyor işte her türlü elin kolun bagli oluyor bu kadar mi zor bizleri anlamak siz rahat olabilirsiniz her turlu arkanızda duran aileniz olabilir yada bosaninca ayri eve cikip çalışıp huzurlu bir sekilde yasaya bilirsiniz ama biz oyle degiliz ve bizim gibi insanlar o kadar.cok ki biraz siz gozlerinizi acinda bakın etrafınıza

Babam izin vermezki ayri eve falan hem cok zor bisey yapabilir miyim bilmiyorum kendime güvenim hic kalmadi ama ailemlede yasayamiyorum anlayis göstereceklerine dahada üstüme geliyorlar.
izin vermezse vermesin ya
izin almak zorunda degilsin
madem sana kotu davranip istemedigin bir hayata zorluyorlar sana saygilari yok
sende git is bul hic sorma izin alma bile kucuk bir ev tut hayatini duzenle
bak o zaman sana saygi duymayi bilirler
nefret ediyorum boyle ailelerden
kizlarina millet bosanmis demesin yeterki sanki bosanmak dunyanin sonu
bosanacagini olsun daha iyii ,dayak yesin aldatilsin hayatini zehir eden adama katlan yeterki bosanma
bu zihniyetten igreniyorum ya

Çok çaresizim adli konumdan beni bilen bilir artik esimin yaptiklarina daha fazla katlanamayip esim isteyken evi terk ettim yolda konuştuk ve oda boşanmayi istedi ailemin yanina geldigimde cok kotu bir ortamla karsilastim kardeslerim annem babam surekli laf sokup beni hic rahat birakmiyorlar bu arada esimle konusuyoruz bana geri don hersey daha guzel olacak diye yine vaatler siraliyor ve az once konustum bosanmaya karar verdigimi söyledim kabul etti ama ailemlede yaşayamiyorum hic huzurum yok be hic mutlu degilim ne yapmaliyim ne olur akil verin geri donmeli miyim ailemle de olmuyor oglumla evlerine sigamadik surekli igneliyorlar dayanamiyorum nefes alamaz hale geldim ya bu kadari fazla hemde cok fazla boşanmayı da kaldıramam gibi geliyor ama güvenmediğim biriyledd evli kalamam hala seviyorum ama arkami kollayarak ne zamana kadar yaşayabilirim ki artik hicbirsey düşünemez oldum.
Bir kere affedersen hep yapar aynı şeyi, nasılsa affediyor diye. Ailenle aynı evde yaşama. Babanın iznu sorun değil. Sen artık baba evinden çıktın. Neden döndün ki o eve? Ben eşimle ufacık bir tartışmada bile babamın evine gidecegim demem. Senden bosancam ama babamın evine de gitmeyecem. Calisip hayatıma bakacam, gerekirse ailemi bile silerim derim. O da ciddi ciddi korkar ve hata yapmamaya çalışır. Keşke ailenizin evine dönmeseydiniz... Is bulup çalışın, dönmeyin eşinize..

Ya neden herseyi toz pembe görüyorsunuz eger bizim gibi insanlar ayri eve cikmamiz icin tamamen babamizi ailemizi silmemiz gerekiyor silelim mi yani onda bile rahat bırakmazlar olmuyor işte her türlü elin kolun bagli oluyor bu kadar mi zor bizleri anlamak siz rahat olabilirsiniz her turlu arkanızda duran aileniz olabilir yada bosaninca ayri eve cikip çalışıp huzurlu bir sekilde yasaya bilirsiniz ama biz oyle degiliz ve bizim gibi insanlar o kadar.cok ki biraz siz gozlerinizi acinda bakın etrafınıza
her sey hic kimse icin toz pzmbe degil canim
ama bir aile kizinin arkasinda durmuyorsa ona sahip cikmak yerine tekrar koca evine gonderiyorsa sorun ailede demektir
ya kizini sahiplenicek el ustunde tutucak yada onun yasamak istedigi hayata karismiycak
mantiklimi yani hem baba evine donuyor diye evi ona dar ediyorlar hemde ayri yasamak istese ona karsi geliorlar
resmen iskence ,baski
sinirlerim zipladi
kendinizi bu kadar ezdirmeyin ya
o kocalarda biliyor zaten bunlarin olucagini ve kadinin en sonunda caresiz evine donucegini iyice ziyorlar
biraz guclu olun lutfen

Canım kimsenin bir şeyi toz pembe gördüğü yok. Herşey sizin elinizde. Ben bosanacak olsam, ben de baba evine dönmem. Evet aileyi silmek cok zor. Ama aile sana zulm ediyorsa silmek zorundasin. Kendi ayaklarınız uzerinde durmayı öğrenmek zorundasınız. Yoksa hayat çekilmez hale gelir. Nasil yasayacak bu adamla... Ben olsam kabul etmem şahsen. Gerekirse temizlikcilik yaparim yine çekmem bana zulm eden adamı. Benim de ailem arkamda değil. Çünkü onlara gore eşim dört dörtlük. Bosansam arkamda durmazlar, biliyorum. Ama eşim bunu bilmiyor ;) ve ben de bunu sonuna kadar kullanırım.

ama bir aile kizinin arkasinda durmuyorsa ona sahip cikmak yerine tekrar koca evine gonderiyorsa sorun ailede demektir
ya kizini sahiplenicek el ustunde tutucak yada onun yasamak istedigi hayata karismiycak
mantiklimi yani hem baba evine donuyor diye evi ona dar ediyorlar hemde ayri yasamak istese ona karsi geliorlar
resmen iskence ,baski
sinirlerim zipladi
o kocalarda biliyor zaten bunlarin olucagini ve kadinin en sonunda caresiz evine donucegini iyice ziyorlar
biraz guclu olun lutfen
konu sahibi zamaninda ailesini dinlememis kocasi olacak adama kacmis.ve yanlis bir evlilik oldugunu girunce ailesine geri donmus.ve simdi yine ailesini dinlemeyip kafasina goree yasarda tekrar hatalar yaparsa o zaman aile diye birsey kalmicak.zaten birdaha o adama gidersen gelme geri demisler gitmesinede karsilar.annesiyle konusmuslar.annesi emekli olucakmis yakinda.o zamana ailesinin yemegini temizligini yapar cocuguna bakar.sonra annesi cikinca o calisip bebegine annesi bakacakmis.insallah mutlu son..

Kusura bakmayın da hiç bişe yi kabul etmiyorsunuz çalışmak yok es den şikayetci aile sizden şikayetçi o zaman iğnelemë duyacaniza eşinizi çekeceksiniz mecbur özgüven de yok mecbursunuz yoksa çok diil yakında aile den de kaçacaksiniz

konu sahibi zamaninda ailesini dinlememis kocasi olacak adama kacmis.ve yanlis bir evlilik oldugunu girunce ailesine geri donmus.ve simdi yine ailesini dinlemeyip kafasina goree yasarda tekrar hatalar yaparsa o zaman aile diye birsey kalmicak.zaten birdaha o adama gidersen gelme geri demisler gitmesinede karsilar.annesiyle konusmuslar.annesi emekli olucakmis yakinda.o zamana ailesinin yemegini temizligini yapar cocuguna bakar.sonra annesi cikinca o calisip bebegine annesi bakacakmis.insallah mutlu son..
ne diycegeimi bilemedim simdi
konuyu tam anlamadan ortaya attim kendimi gibi oldu :KK14:
yani bu durumda aileye hak veriyorum tabi ,bir kere kizlarina guvenleri kalmamais hakli olarak
evden kacan kizlarin zaten buyuk bolumunde hep ayni son
allah yardimcisi olsun

resmen iskence ,baski
sinirlerim zipladi
biraz guclu olun lutfen
Bende ailede suc diyorum ama insan ailesini kendisi secemiyorum biliyorum herkesin hayatı toz pembe degil ama oyle de gormeyin demek ıstiyorum

Hayvanlarin bile tecavüze uğradığı bu ülkede bir kadinin tek basina bebeğiyle yasamasi cok zor.Evet özgüvenim yok ama bununda olusmasini saglayacak olan benim artik arkama bakip yasamaktansa ileriye dönük yasayacagim bulundugumuz yerden 3-4 ay sonra tasinip baska ile gidecegiz babam oyle diyor.Haa sunuda soyleyeyim benim babamla yasamakda zor az once biseyler yiyeyim dedim hemen laf sokup sinirlerimi bozdu bende aglaya ağlaya oglumu alip odama gectim annemde part time calis diyor en azindan babanla görüşüp sinirlerini bozmazsin diyor.Ben çok sevdigim icin kactim ama bunun icinde baba baskisida vardi tabi surekli badki uygulamaya calisan ve hep kendi dedigi dogrudura inandirmaya calisan bir babam var ve onunla yasamak imkansiz gibi bir sey eger part time is bulursam en azindan oglumun ihtiyaçlarını karsilarim babamida daha az görürüm.

Senin kocanın kafası neye yöne çalışıyor , hiç güleceğim yoktu. Bulunmaz hint kumaşı sanki hoş onun gibi milyonlarca hödük var o da ayrı konu. Adam alkolikse, sapıksa, kumarbazsa, karı-kız düşkünü ise psikolojik -fiziksel şiddet varsa, sürekli şikayet sürekli kavga gürültü varsa ne diye o adamla evli kalınıcak , o tarz adamlarla evli alan kadınlar gerçekten çaresizdir korkaktır zorlukları göze alamıyordur. Çok muhteşem olsa ilk eşi o kadar çocuğu varken onunda boşamazdı! En doğrusunu yaptın yaşın çok genç 3-5 ay geçsin en doğru kararı verdiğini göreceksin.
3 5 ay gecmesine gerek kalmadi gibi simdiden dogru karari verdigimi düşünüyorum cunku esim hep boyle biriydi kendini cok yüksekler de gorur cok yakisikli zanneder hic hatası yoktur onun kusursuzdur o falan filan hala beni sucluyor kendi mükemmel zaten.Bana diyorki simdi diyo senin bana niye kaçtığını düşünmeye başladım yani altinda baska seyler ariyor ama Allah icimi biliyor sevdim ama simdide diyorum ben bunun neyini sevmisim diye.

bebi
Hayvanlarin bile tecavüze uğradığı bu ülkede bir kadinin tek basina bebeğiyle yasamasi cok zor.Evet özgüvenim yok ama bununda olusmasini saglayacak olan benim artik arkama bakip yasamaktansa ileriye dönük yasayacagim bulundugumuz yerden 3-4 ay sonra tasinip baska ile gidecegiz babam oyle diyor.Haa sunuda soyleyeyim benim babamla yasamakda zor az once biseyler yiyeyim dedim hemen laf sokup sinirlerimi bozdu bende aglaya ağlaya oglumu alip odama gectim annemde part time calis diyor en azindan babanla görüşüp sinirlerini bozmazsin diyor.Ben çok sevdigim icin kactim ama bunun icinde baba baskisida vardi tabi surekli badki uygulamaya calisan ve hep kendi dedigi dogrudura inandirmaya calisan bir babam var ve onunla yasamak imkansiz gibi bir sey eger part time is bulursam en azindan oglumun ihtiyaçlarını karsilarim babamida daha az görürüm.
bebegine kim bakcak baban zamaninda yaptigin hatalara kiziyor birazda gecimsiz belli.idare et biraz daha boyle saygili davran tatli tatli yumusal ol yumusar.

Ben yüzüne bakılmayacak biri degilim hicbir zaman kendimi guzelim diye adlandirmadim çevremdekiler hep dedi güzelsin diye ama ben hic burnum havada dolanmadim guzelde insan cirkinde insan guzelim diye böbürlenmeye gerek yok dedim.Hala annem sen bunun neyini sevdin boy desen yok(benden 5 cm kisa) bir egitim desen yok(ilkokul mezunu) yakisiklilik desen oda yok neyini sevdin diyor ben insanlarin dis görünüşünden ziyade icine bakarim ama içinin bu kadar kotu olduğunu anlamam 6 sene sürdü.

bebi

bebegine kim bakcak baban zamaninda yaptigin hatalara kiziyor birazda gecimsiz belli.idare et biraz daha boyle saygili davran tatli tatli yumusal ol yumusar.
Valla annem sabah gidiyor ise bende ogleden sonra gideyim diyorum annem ben bakarim dedi.En azindan babama agiz eymem su alinacak bu alinacak diye artik kimsenin eline bakmak istemiyorum.Ona karsi saygili davransanda benim babam cok tersdir onunla gecinilmez yani de sabrediyorum bakalim nereye kadar.

Back