- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- Konu Sahibi Akilsizbasim
babanın tepkisi çok anormal. öyle bi niyetim olsa seni yollar diğer çocuğu eve alırım diyo. insanın demeye dili varmaz ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste benimde dilim varmaz benim aklima bile gelmez.babanın tepkisi çok anormal. öyle bi niyetim olsa seni yollar diğer çocuğu eve alırım diyo. insanın demeye dili varmaz ya.
Fake degilim fake olanlarida hic anlamis degilim ya buda ayri bir konu icinden çıkamadığım durum var ve ben bunu yazmak istedim sadece esim diyor babana soyle seni psikiyatriste götürsün dedi yada beraber gidelim dedi yani çıldırmak uzereyim en kotu karar bile kararsizliktan iyidir derler ve ben hala bir karar veremedim ama psikiyatristle konustuktan sonra kesin bir karar veririm gibime geliyor hala emin degilim iste konusurken diyorki dilim varmiyor ama oyle sapik olsam seni gonderir cocuklardan birini yanima alırdım yani sapik olmasa boyle bisey düşünüp soyleyebilir ki demekki hemen aklina boyle bisey gelmis yada benim kalbim fesat valla oooooof bilemiyorum.Evet ortalığı yıkmasi lazım tamam ama karısının psikolojisinin bozuk olduğunu görüyorsa , aklı başında bir adamsa tedavi önerebilir . Bilemiyorum. Bende aklı başında biriyim ama yıkarım herhalde.
Uff ne desem bilemedim.
Dinimizce de 'boşan' demek caiz değil, durum ne olursa olsun. Ancak böyle birşeye karar verdiysende önce kendini sonra evladını (sen iyisen evladın iyi bunu unutma) düşünüp o doğrultuda hareket etmen gerekir. sanırım senin yerinde olsaydım, evi terk etmeyi değilde kocamı uzaklaştırmayı denerdim. insanlar bişeyleri kaybetmedikçe kıymetini bilmiyor. belki eşininde gerçekten kaybettiğini görmesi lazım. dediğim gibi sana boşan demek kimsenin haddine değil. ancak belki böyle bir tavır eşini biraz olsun revize eder ve gerçekten çaba göstermeye bakar.Allah yardımcın olsun.Çok çaresizim adli konumdan beni bilen bilir artik esimin yaptiklarina daha fazla katlanamayip esim isteyken evi terk ettim yolda konuştuk ve oda boşanmayi istedi ailemin yanina geldigimde cok kotu bir ortamla karsilastim kardeslerim annem babam surekli laf sokup beni hic rahat birakmiyorlar bu arada esimle konusuyoruz bana geri don hersey daha guzel olacak diye yine vaatler siraliyor ve az once konustum bosanmaya karar verdigimi söyledim kabul etti ama ailemlede yaşayamiyorum hic huzurum yok be hic mutlu degilim ne yapmaliyim ne olur akil verin geri donmeli miyim ailemle de olmuyor oglumla evlerine sigamadik surekli igneliyorlar dayanamiyorum nefes alamaz hale geldim ya bu kadari fazla hemde cok fazla boşanmayı da kaldıramam gibi geliyor ama güvenmediğim biriyledd evli kalamam hala seviyorum ama arkami kollayarak ne zamana kadar yaşayabilirim ki artik hicbirsey düşünemez oldum.
Sana özelden yazdiklarimı mutlaka yap psikiyastriden çiktıktan sonra hemen dedimi yap yaptikyam sonra istersen özel den ister buradan bilgilendir beni.Fake degilim fake olanlarida hic anlamis degilim ya buda ayri bir konu icinden çıkamadığım durum var ve ben bunu yazmak istedim sadece esim diyor babana soyle seni psikiyatriste götürsün dedi yada beraber gidelim dedi yani çıldırmak uzereyim en kotu karar bile kararsizliktan iyidir derler ve ben hala bir karar veremedim ama psikiyatristle konustuktan sonra kesin bir karar veririm gibime geliyor hala emin degilim iste konusurken diyorki dilim varmiyor ama oyle sapik olsam seni gonderir cocuklardan birini yanima alırdım yani sapik olmasa boyle bisey düşünüp soyleyebilir ki demekki hemen aklina boyle bisey gelmis yada benim kalbim fesat valla oooooof bilemiyorum.
Allah kolaylık versin Allah yardımcın olsun inşallahBosaniyorum
Kocamla severek evlendik saniyordum ama simdi düşündüğümde yanildığımı anliyorum bana hiç söz vermeyen beni önemsemeyen biriyle evlenmişim evimdeki eşyaları bile o seçti bana sormadan çeyizimi almaya bile yollamadı annem tek aldı nişanimda cok oynadın diye resimlerimizi almadi düğünümüzde de ayni sey oldu 2 yillik evliyiz ama ne nisan nede düğünümden tek bir anım yok üstüne çocuğum da var ikide bir hakaret eder belimden rahatsızım temizlik yapamiyorm belim çok aciyor bir kez bile dok. götürmedi üstüne bana hep laf söyledi pissin diye milletin icinde kadınlık mi yapyigini saniyorsun der hep yaptığım yemekleri begenmez çocuga bakamadıgmi idda eder benim aileme hiç saygısı yok ama kendi ailesine hep cok saygı ister bana bir kez gülümsemez sarılmaz hic sevgi göstermez isten gelir yatar uyur ta bi daha ise gidene kadar uyanmaz o kadar mutsuzum ki
Sana özelden yazdiklarimı mutlaka yap psikiyastriden çiktıktan sonra hemen dedimi yap yaptikyam sonra istersen özel den ister buradan bilgilendir beni.
Sadace bi öneride bulundum eğer öneriimi uygularsa cok mutlu olcaklar kendide bebedene yazdınız?
Acaba duzelir mi gerçekten bilmiyorum Hz.Muhammet S.A.V. efendimiz daglarin yer değiştirecegine inanda insanlarin huy degistirecegine inanma demis yani degismezse benim tekrar cikip gelebilecegim bi baba evi de olmayacak gidersen bizi unut diyorlar.Dinimizce de 'boşan' demek caiz değil, durum ne olursa olsun. Ancak böyle birşeye karar verdiysende önce kendini sonra evladını (sen iyisen evladın iyi bunu unutma) düşünüp o doğrultuda hareket etmen gerekir. sanırım senin yerinde olsaydım, evi terk etmeyi değilde kocamı uzaklaştırmayı denerdim. insanlar bişeyleri kaybetmedikçe kıymetini bilmiyor. belki eşininde gerçekten kaybettiğini görmesi lazım. dediğim gibi sana boşan demek kimsenin haddine değil. ancak belki böyle bir tavır eşini biraz olsun revize eder ve gerçekten çaba göstermeye bakar.Allah yardımcın olsun.
Psikiyatristle konustuktan sonra yazarım.Sadace bi öneride bulundum eğer öneriimi uygularsa cok mutlu olcaklar kendide bebede
Dedimi mutlaka yap ama yinede kendin bilrsin sana kalmış hayatıni nasl yönlendircenPsikiyatristle konustuktan sonra yazarım.
Sadace bi öneride bulundum eğer öneriimi uygularsa cok mutlu olcaklar kendide bebede
Eğer dediğimi yaparsa güzel olur açiklarsa konu sahibi açiklasın ben söyleyemem he bu konu da daha onceki yorumlarımdan birini önerdimkonu sahibi de mantıklı kararlar veremiyo şu an. yazdıkları şeyler ortada. ne gibi bi tavsiye verdiniz merak ettim.
Eğer dediğimi yaparsa güzel olur açiklarsa konu sahibi açiklasın ben söyleyemem he bu konu da daha onceki yorumlarımdan birini önerdim
Senin nickhin captain price deil de meraklı melahat olmalıydi benceay bana da yazın özelden, sanki devlet sırrı.
Senin nickhin captain price deil de meraklı melahat olmalıydi bence
hay Allah iyilini versin emi daha gülecem yoktu ya bide devlet sırri yazmış ya ayy gülmekten ölcem ya
kim diyor caiz değil diye. boşanmak helal bir eylemken caizliği sorgulamak kimin haddi?Dinimizce de 'boşan' demek caiz değil, durum ne olursa olsun. Ancak böyle birşeye karar verdiysende önce kendini sonra evladını (sen iyisen evladın iyi bunu unutma) düşünüp o doğrultuda hareket etmen gerekir. sanırım senin yerinde olsaydım, evi terk etmeyi değilde kocamı uzaklaştırmayı denerdim. insanlar bişeyleri kaybetmedikçe kıymetini bilmiyor. belki eşininde gerçekten kaybettiğini görmesi lazım. dediğim gibi sana boşan demek kimsenin haddine değil. ancak belki böyle bir tavır eşini biraz olsun revize eder ve gerçekten çaba göstermeye bakar.Allah yardımcın olsun.