- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.619
- 358
- Konu Sahibi Akilsizbasim
Oooh yok böyle bi rahatlık affedersiniz de hem kazansın çocukları hemde canim isterse para verir beben masraflarini kaeşılicak sinirlendimi hiç vermicek
az önce beni eski eşim aradı yarın saat 9 da alcaktı gel şimdi ver diyo bende olmaz deyince senden verdiğim nafakalari verdiğim paraları nasil cikartim senden dedi bende banamı verin çocuğan verin istetsen verme ozaman hapise girmeyi göze alisanverme dedim ben onun numarasıni engellemişimde ben seninle muhatap olmak zorunda deilum çocuk larıni mahkeme ne karar verdiyse öyle olcak dedim.
ben bunuornek olsun diye yazdım akilsizBaşş bak en azından en ufak sinirde bebenin ihtiyaçlarıni bile sinirden karşılamaz hnafaka olsa hiç olmazsa hapise girmekten korkar da öder hem devlet zorla ödettiriyo ödemese bile biraz akıllı ol danafaka da tazminatta iste
Konu sahibesi ne kadar çabuk kurtulursa o kadar iyi, parası adamın olsun. Sonra adam gelir musallat olur çocuğa para veriyorum ilet olmadan o heriften boşansın anlaşmalı şekilde. Nafaka vermem diye tutturursa adam boşanma uzar da uzar .