Kusura bakmayın bugun hem adliye hemde hastanede oldugum icin yazamadim.Bugün sabah geldi eşim boşanma dilekcesini verdik zaten olmasi gereken buydu sanirim zor oldu ama oldu ya varsa ya yoksa diye yaşamaktansa boyle olmasi daha iyi yakin bir tarihte mahkeme olacak nafaka vermeyecekmis bende istemedim annem senden ayrilsinda benim maasim sana yeter diyor bende calisirim birkac ay sonra oglum ayaklandiginda.Cok mutsuzum ama bu gunlerde gecer elbet oglum icin ve benim psikolojik acidan iyiligim icin olmasi gereken buydu haaa gelgelelim bu kadar kararsizliga rağmen nasil dilekçeyi verdigime esim artik 9 gun oldugu icin bikmis ve artik oda bosanmayi istiyordu aksam binmiş sabah cikti geldi verdik dilekceyi insallah bundan sonra hakkimizda hep hayirlisi olur.Tum yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim akil akildan üstündür derler akil verdiginiz icin sagolun bu durumdan biraza sizin sayenizde daha az zararla ciktim ozellikle seviyan sana cok tesekkur ederim hem burdan hem ozelden surekli bana yazarak beni motive ettin Allah razi olsun bundan sonra hep hayirlisi.