• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba Evine Döndüm...

Eşime geri dönmeli miyim?

• Evet

OY: 21 23,1%
  • Hayır

OY: 70 76,9%

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .
Kusura bakmayın bugun hem adliye hemde hastanede oldugum icin yazamadim.Bugün sabah geldi eşim boşanma dilekcesini verdik zaten olmasi gereken buydu sanirim zor oldu ama oldu ya varsa ya yoksa diye yaşamaktansa boyle olmasi daha iyi yakin bir tarihte mahkeme olacak nafaka vermeyecekmis bende istemedim annem senden ayrilsinda benim maasim sana yeter diyor bende calisirim birkac ay sonra oglum ayaklandiginda.Cok mutsuzum ama bu gunlerde gecer elbet oglum icin ve benim psikolojik acidan iyiligim icin olmasi gereken buydu haaa gelgelelim bu kadar kararsizliga rağmen nasil dilekçeyi verdigime esim artik 9 gun oldugu icin bikmis ve artik oda bosanmayi istiyordu aksam binmiş sabah cikti geldi verdik dilekceyi insallah bundan sonra hakkimizda hep hayirlisi olur.Tum yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim akil akildan üstündür derler akil verdiginiz icin sagolun bu durumdan biraza sizin sayenizde daha az zararla ciktim ozellikle seviyan sana cok tesekkur ederim hem burdan hem ozelden surekli bana yazarak beni motive ettin Allah razi olsun bundan sonra hep hayirlisi.

Kusura bakmayın bugun hem adliye hemde hastanede oldugum icin yazamadim.Bugün sabah geldi eşim boşanma dilekcesini verdik zaten olmasi gereken buydu sanirim zor oldu ama oldu ya varsa ya yoksa diye yaşamaktansa boyle olmasi daha iyi yakin bir tarihte mahkeme olacak nafaka vermeyecekmis bende istemedim annem senden ayrilsinda benim maasim sana yeter diyor bende calisirim birkac ay sonra oglum ayaklandiginda.Cok mutsuzum ama bu gunlerde gecer elbet oglum icin ve benim psikolojik acidan iyiligim icin olmasi gereken buydu haaa gelgelelim bu kadar kararsizliga rağmen nasil dilekçeyi verdigime esim artik 9 gun oldugu icin bikmis ve artik oda bosanmayi istiyordu aksam binmiş sabah cikti geldi verdik dilekceyi insallah bundan sonra hakkimizda hep hayirlisi olur.Tum yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim akil akildan üstündür derler akil verdiginiz icin sagolun bu durumdan biraza sizin sayenizde daha az zararla ciktim ozellikle seviyan sana cok tesekkur ederim hem burdan hem ozelden surekli bana yazarak beni motive ettin Allah razi olsun bundan sonra hep hayirlisi.

kendiniz için istemeseniz bile çocuk için nafaka isteyin bence. yani ben olsam istemem gibi geliyor ama maddi olarak zorluk çekmektense istenebilir.

ayrıca sonunda bu adımı atabilmiş olmanıza sevindim. yalnız daha önce de söylemiştim, sizin ruhsal durumunuzda tam anlamı ile iyi değil. çok normal davranamaıyosunuz. bilemiyorum belki bi doktora gidebilirsiniz.

Amin cok tesekkur ederim Allah razi olsun ben lise mezunuyum kendime gore bi is elbet bulurum diye düşünüyorum hic olmasa a101 bimde falan calisirim oglumun ihtiyaclari icin oda yeter bize bizimkilerle evin icinde pek muhattap olmuyorum boyle boyle duzelirler elbet diye düşünüyorum.

Psikiyatrist le iletisime gecicem tekrardan kendimde en azindan ruhsal anlamds daha saglikli olabilmek icin ve ogluma yetebilmek icin tabiki görüşücem artik sadece onun icin yaşayacağım.
kendiniz için istemeseniz bile çocuk için nafaka isteyin bence. yani ben olsam istemem gibi geliyor ama maddi olarak zorluk çekmektense istenebilir.

ayrıca sonunda bu adımı atabilmiş olmanıza sevindim. yalnız daha önce de söylemiştim, sizin ruhsal durumunuzda tam anlamı ile iyi değil. çok normal davranamaıyosunuz. bilemiyorum belki bi doktora gidebilirsiniz.

Cocuga bile mi nafaka vermeyecek?
Hayir vermeyecekmis bende ısrar etmedim o biraz gel git akilli gecen kavga esnasindada vermem nafaka dedi sonra yok bende sizin oraya tasinicam surekli oglumu gorucem masraflarini karsilayacagim dedi dengesiz oldugu icin bisey diyemedim hem diger cocuklarinada nafaka vermiyorki buna versin.

Psikiyatrist le iletisime gecicem tekrardan kendimde en azindan ruhsal anlamds daha saglikli olabilmek icin ve ogluma yetebilmek icin tabiki görüşücem artik sadece onun icin yaşayacağım.

bişey sormuştum önceden ama cevabını alamadım.

siz bu psikiyatra cinsel taciz durumundan bahsettiniz mi?

bişey sormuştum önceden ama cevabını alamadım.

siz bu psikiyatra cinsel taciz durumundan bahsettiniz mi?
Kusura bakmayin atlamisim evet söyledim ama emin degilim dedim peki oyle bariz gördüğün bisey varmi dedi iste bende bazi suphelendigim davranislari soyledim oda bana bu aşamada bosanma karari alma dedi orta tam anlamiyla net bisey olmadigi icin karar vermemi istemedi.

Kusura bakmayin atlamisim evet söyledim ama emin degilim dedim peki oyle bariz gördüğün bisey varmi dedi iste bende bazi suphelendigim davranislari soyledim oda bana bu aşamada bosanma karari alma dedi orta tam anlamiyla net bisey olmadigi icin karar vermemi istemedi.

o doktor diplomayı nereden almış acaba. kesinlikle doktorunuzu değiştirin.

peki bi durumdan mahkemede bahsetmeyi düşünüyo musunuz?

Bahsetmem halinda benden kanit sunmami isteyecekler ve elimde bisey yok oglumunda adinin boyle seylerle gecmesini istemiyorum anlasmali bosanmak ve bu konulari acmamak en iyisi.

Senin adına ve çocuğunun adına çok sevindim sonunda en doğru kararı verdin. Zaman geçince anlicaksın evet ilk zamanlar çok zor olucak ama emin ol Allah çok büyük sana çok güzel kapılar açıcak...

akilsazbas sana birdaha yazmicam dedim kizdigim icin ama akil basa gelmis cok sukur.ama bosanmak icin islemlere baslayinca cok sevindim.gecende adama bunu sormussun adam sana yapsaydim diger cocuga yapardim simdi bebegimize bunu yapsam ölür gibi laflari zaten adamin niyetinin kotu oldugun gosteriyor.kararindan asla donme gel git yasayan adam yine kandirmaya calisir.bir koca ve baba duzgun net kararli ve ailesini0korur kollar..insan evinin icinde edinin yaninda kendini ve cocugunu guvende hissetmeyecekte nerde hissedecek.kararin hayirli olsun..

Önemli deil canım ben bitek ben deil herkes sen dahi hep mutlu olduk bazı zamanlar öyle şeyler yaşarız ki sevsekte mantiklı olup bazen ayrılmak gerekir senden olan bi parçanın zarar görmemesi için...
seninde yaşadığın bundan ibaret
Yani en iyikararı verdin beben icin
Sen nafakayı almak istemisen
o çocuğa bakmakla yükumlu onuniçin çocuna nafaka iste çocuk yetişkin olana kadar baba ihtiyaçlarını karsilamak zorunda çocuna nafaka iste..

Hayir vermeyecekmis bende ısrar etmedim o biraz gel git akilli gecen kavga esnasindada vermem nafaka dedi sonra yok bende sizin oraya tasinicam surekli oglumu gorucem masraflarini karsilayacagim dedi dengesiz oldugu icin bisey diyemedim hem diger cocuklarinada nafaka vermiyorki buna versin.
Nasıl vermicekmiş seni ve bebeni bu durumlara düşüren nasil olurda vermez kendi başinamiymış acaba sakın mahkemede nafaka tazminat istemim deme öyle bi kağıda da imza atma bak obebek büyüdükçe masrafları da büyücek yüz iki yüz olsun nafaka da tazminatta iste her zaman yanında annen olmaz bak sen y azmadınmi laf sokilar yemek yemeye bile çekinim demedinmi nafakan olsa hiç olmazsa bebenin ihtiyaçlarıni giderirsin ozaman kimse de laf sokamaz gururunu bi tarafa bırak hem kendine hemde bebene nafaka al hiç bi kağıda okumadan da imza atma

Ya dusunuyorum bebek niye ciplak kucaklanir banyo ust degosme disinda? Usur diye hemen havluya sarar kurular giydirirdim ben niye yani pipisini kendine yakin tutuyo niye veriyosun kucagina alip bezlemiyosun bebek bu cis yapar kaka yapar surekli bezli gezer zaten bu adam ozellikle bezi aciyosa soyuyosa bebegi sapiktir

Oooh yok böyle bi rahatlık affedersiniz de hem kazansın çocukları hemde canim isterse para verir beben masraflarini kaeşılicak sinirlendimi hiç vermicek
az önce beni eski eşim aradı yarın saat 9 da alcaktı gel şimdi ver diyo bende olmaz deyince senden verdiğim nafakalari verdiğim paraları nasil cikartim senden dedi bende banamı verin çocuğan verin istetsen verme ozaman hapise girmeyi göze alisanverme dedim ben onun numarasıni engellemişimde ben seninle muhatap olmak zorunda deilum çocuk larıni mahkeme ne karar verdiyse öyle olcak dedim.
ben bunuornek olsun diye yazdım akilsizBaşş bak en azından en ufak sinirde bebenin ihtiyaçlarıni bile sinirden karşılamaz hnafaka olsa hiç olmazsa hapise girmekten korkar da öder hem devlet zorla ödettiriyo ödemese bile biraz akıllı ol danafaka da tazminatta iste

Back