Baba Evine Döndüm...

Eşime geri dönmeli miyim?

• Evet

OY: 21 23,1%
  • Hayır

OY: 70 76,9%

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .

Konu sahibesi ne kadar çabuk kurtulursa o kadar iyi, parası adamın olsun. Sonra adam gelir musallat olur çocuğa para veriyorum ilet olmadan o heriften boşansın anlaşmalı şekilde. Nafaka vermem diye tutturursa adam boşanma uzar da uzar .

katiliyorum oyle adamin parasida yuzude eksik olsun.

Bakın konu sahibi hanımefendi üşenmedim tam bir saattir geçmiş konunuzu ve bu konuyu yorumlar dahil hepsini okudum.Kendimi ifşa edicem hatta bunu yazıcam ama ben psikolojik danışmanım.Hem çocuklarla hem aileleriyle çalışıyorum.Senin bahsettiğin konularla ilgili yıllarca eğitim aldım.Burdaki tüm arkadaşların dediğini resmen bastırmak için açıklamalar yapıyorsun.Yapma.Eğer derdini paylaşıyorsan kabullen ve çözüm yolu ara.Kocan bir pedofili mi hayır en azından senin çocuğuna tecavüz söz konusu değil onu biliyoruz.Ama bir bozukluk bir aksaklık bize bunu hissettiren bişey var mı ? Evet var.Hiç bir normal babadan 7 8 aylık bebeğini dudağından öpmesini cinsel organına yakın tutmasını beklemeyiz.Gözlemlerinizi hatırlayın.Hatta babalar çocuklarını hep başlarına yakın tutma eğilimi gösterirler çünkü sevgi böyle ifade edilir.Hiç bir normal babadan bir annenin şüphe duymasını beklemeyiz.Hiç bir normal babaya eşi sen çocuğa ne biçim yaklaşıyosun dediğinde baba bu kadar böyle melek gibi sakin sakin ben öyle şey yapar mıyım demez işte o zaman kıyametleri koparır hani duvarları kapıları yumrukluyor ya işte öyle yapar.Bakın size kötü davranmış olabilir eşiniz ama siz bebek konusunda endişeleniyorsanız bunun doğru olma olasılığı yüzde 80 ki bu büyük bir oran.Anlıyorum çok zor bir süreç geçirdiniz baba evinden koca evine kaçtınız.Sizin için büyük travma.Ama bitti.Artık bebeğin var kocan beş para etmez.Babanın evindesin.Şu bahaneleri bırak hayata dön.Temizliğe git hizmetçilik yap kitap oku yap para kazan.Annenle kal.O çocuğu büyüt kimseye dokundurma.Devlet hastanelerine gidip psikologlara danış.Ve o adamdan boşan.Sanki hayatın çok romantikmiş gibi saçma sapan gözyaşını gördüm yok efendim ilk aşkım bırak dalga dümeni.Bak kendimi inan ben senin konunu okurken çok zor sakinleştirdim.Bak farkındaysan çok kibar yazıyorum.Yapma etme eyleme yazık etme.Boşan gitsin.Ve yaşamaya devam et insan gibi yaşamaya ama pislik içinde yaşamaya değil.

Zaten bosanma asamasina girdik yeni yazdiklarimi okumadiniz sanirim.

Boşanma davası açmış ben son sayfaları okuyamadan dayanamayıp daldım artık konuya pardon.Hayırlı olsun umarım bundan sonra daha sağlıklı düşünürsünüz.

Parayi bahame edip cocugu daha cok gormek isteyebilir.

Parayi bahane etmesini istemiyorum o konuda kararsız kaldim istesem bi dert istemesem ayri dert.

Inanin ben bile bazen kendime cok kiziyorum.

Tamam da anlaşmali boşancam diyo hakim anlaşmalı boşanmada çocuğu babaya g örme günü cverince ne olcak kadın görme günü bebe babaya verebilcekmi bu sapıklığini sürsun ortaya mahkaeme de anlaşmali boşanmasın bence nafakasini da tazminatı da alsun

Kanıt isterletse anlatsin seyine yakın tuttunu ve babasına güvenmediğini zaten padegog gorevlendircekler o zaten herşeyi ortaya çıkartır boşanmada uzarsa uzasın anlaşmali boşanırsa mahkeme cocugu babaya görme hakki tanıdığnda ne olcak bence anlaşmali boşanmasin sapıklığımutlaka sür ortaya kanit isterse çocuğumu kanir bulmak için yem mi kullancaktim desin mahkeme zaten hakim öyle ssuphe olduğunu bilirse ona göre karar verir o zaman...

Bi psikoloji danışmani olarak size sorim sizce anlaşmalu boşanmasi ve mahkemeye babanun yaptığını sapikligı mahkemeden saklamasi normal mu sizce anlaşmalu boşanmalu mı yada anlaşmali boşabma olynca eğer mahkemede sakinliği dillendirme ilmazsa haftada yada iki haftadaiki gün cumartesi pazar çocuğu babaya gorsun diye ikigun hak tanicak mecburen o zman neilcak bebegi nasl vercen hende iki gün beben yanda sen de olmican bebeğiiki gün o sapıga nasil vercen eğersapıkliğini sürmessen mahkemeye yasalara göra iki güngörme hakki var iki gun vermek zorundasîn ozaman o sapukla o masum bebegi tek başına bırakabilcenmi onlarin yaninda da olmican ozaman o bebeğe herşeyi yapar yani sakin anlaşmali boşanma vesapikligini mahkemede dillendir kanitin ilmasa bile mahkene dillendir dinde bebeği yine baba gormegunu verirse çocuğu verdiğin zaman beben başina buşey geçerse o zaman vicdanın rahat olur ozaman sorun devlette olur böylesapikligi kanitin yokdiye mahkemede dillendirmeyip anlasmalu boşanursan o bebegi iku gun sapikligi birak daha beterini yaparsa nasil bi anne olarak vicdani tahat ilcakmi nasil katlancan bu işe nasil vercen bebeği iki gun o sapikadama
madem anlaşmali boşaniz o nafaka tazminat vermisa. Sende çocumu sana hic vermicem hep benim yanimda kakcak diye şart koş sana size yakin ev tutup çocuğun ihtiyaçlarini görup hem çocuğumu görcem demiş o adamdan boşaninca senin yakininda ne işi var onun o zaman benim yanimda görcen benden izinsiz bebemi alip göturmicen de yoksa mahkemede sapukliğin anlatırim de madem anlaşmmalu boşanin bebek hic benim yanimdan ayrilmicak de görcem deyip alip göturmicen degörceks n bebeği benim yanimda görcen de daha ne diyimki sana

Bilmeden yorum yapmadan tam anlamiyla aciklamadan konuyu farkli yerlere cekmeyin lutfen herkesin evladi kendisine kıymetlidir.Beni anlamanizi beklemiyorum zaten.
valla anlayamam zira böyle bişey olsa onu ellerimle polise veririm
küçücük çocuk daha yeni öldü haberlerde okuduk sapık b adam yüzünden
sen böyle bişeyi söylerken düşünecektin
öyle bişey yoksa senin tedavi olman gerekiyor
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım gördüğünde gereğini yapar zaten

Istediğinizi söyleme hakkina tabiki sahipsiniz fakat ortada net bisey yokken kimseyi suclamayamazsiniz.Sucu kanitlanana kadar herkes masumdur diye bir laf var oyle yok polise götürürdüm yok öldürürüm boş laflar bunlar orta bisey olmayinca polis hicbisey yapmaz hani delil hani kamera kaydi veya ses kaydi hani tanik yani cok basit düşünüyorsunuz.Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum zaten boşanma asamasina girdik.

allah çocugunuzu korusun hanımefendi

Az önce telefonda konustum oglumu gormek istemedigini nafaka asla vermeyeceğini soyledi ogluma babasi öldü de dedi bende tamam dedim artik uzatmak istemiyorum benden ve oglumdan uzak dursunda parasi batsın istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…