- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.619
- 358
- Konu Sahibi Akilsizbasim
-
Oooh yok böyle bi rahatlık affedersiniz de hem kazansın çocukları hemde canim isterse para verir beben masraflarini kaeşılicak sinirlendimi hiç vermicek
az önce beni eski eşim aradı yarın saat 9 da alcaktı gel şimdi ver diyo bende olmaz deyince senden verdiğim nafakalari verdiğim paraları nasil cikartim senden dedi bende banamı verin çocuğan verin istetsen verme ozaman hapise girmeyi göze alisanverme dedim ben onun numarasıni engellemişimde ben seninle muhatap olmak zorunda deilum çocuk larıni mahkeme ne karar verdiyse öyle olcak dedim.
ben bunuornek olsun diye yazdım akilsizBaşş bak en azından en ufak sinirde bebenin ihtiyaçlarıni bile sinirden karşılamaz hnafaka olsa hiç olmazsa hapise girmekten korkar da öder hem devlet zorla ödettiriyo ödemese bile biraz akıllı ol danafaka da tazminatta iste
katiliyorum oyle adamin parasida yuzude eksik olsun.Konu sahibesi ne kadar çabuk kurtulursa o kadar iyi, parası adamın olsun. Sonra adam gelir musallat olur çocuğa para veriyorum ilet olmadan o heriften boşansın anlaşmalı şekilde. Nafaka vermem diye tutturursa adam boşanma uzar da uzar .
Zaten bosanma asamasina girdik yeni yazdiklarimi okumadiniz sanirim.Bakın konu sahibi hanımefendi üşenmedim tam bir saattir geçmiş konunuzu ve bu konuyu yorumlar dahil hepsini okudum.Kendimi ifşa edicem hatta bunu yazıcam ama ben psikolojik danışmanım.Hem çocuklarla hem aileleriyle çalışıyorum.Senin bahsettiğin konularla ilgili yıllarca eğitim aldım.Burdaki tüm arkadaşların dediğini resmen bastırmak için açıklamalar yapıyorsun.Yapma.Eğer derdini paylaşıyorsan kabullen ve çözüm yolu ara.Kocan bir pedofili mi hayır en azından senin çocuğuna tecavüz söz konusu değil onu biliyoruz.Ama bir bozukluk bir aksaklık bize bunu hissettiren bişey var mı ? Evet var.Hiç bir normal babadan 7 8 aylık bebeğini dudağından öpmesini cinsel organına yakın tutmasını beklemeyiz.Gözlemlerinizi hatırlayın.Hatta babalar çocuklarını hep başlarına yakın tutma eğilimi gösterirler çünkü sevgi böyle ifade edilir.Hiç bir normal babadan bir annenin şüphe duymasını beklemeyiz.Hiç bir normal babaya eşi sen çocuğa ne biçim yaklaşıyosun dediğinde baba bu kadar böyle melek gibi sakin sakin ben öyle şey yapar mıyım demez işte o zaman kıyametleri koparır hani duvarları kapıları yumrukluyor ya işte öyle yapar.Bakın size kötü davranmış olabilir eşiniz ama siz bebek konusunda endişeleniyorsanız bunun doğru olma olasılığı yüzde 80 ki bu büyük bir oran.Anlıyorum çok zor bir süreç geçirdiniz baba evinden koca evine kaçtınız.Sizin için büyük travma.Ama bitti.Artık bebeğin var kocan beş para etmez.Babanın evindesin.Şu bahaneleri bırak hayata dön.Temizliğe git hizmetçilik yap kitap oku yap para kazan.Annenle kal.O çocuğu büyüt kimseye dokundurma.Devlet hastanelerine gidip psikologlara danış.Ve o adamdan boşan.Sanki hayatın çok romantikmiş gibi saçma sapan gözyaşını gördüm yok efendim ilk aşkım bırak dalga dümeni.Bak kendimi inan ben senin konunu okurken çok zor sakinleştirdim.Bak farkındaysan çok kibar yazıyorum.Yapma etme eyleme yazık etme.Boşan gitsin.Ve yaşamaya devam et insan gibi yaşamaya ama pislik içinde yaşamaya değil.
Bende oyle düşünüyorumkatiliyorum oyle adamin parasida yuzude eksik olsun.
Tesekkur ederim sagolun.Boşanma davası açmış ben son sayfaları okuyamadan dayanamayıp daldım artık konuya pardon.Hayırlı olsun umarım bundan sonra daha sağlıklı düşünürsünüz.
Parayi bahame edip cocugu daha cok gormek isteyebilir.Konu sahibesi ne kadar çabuk kurtulursa o kadar iyi, parası adamın olsun. Sonra adam gelir musallat olur çocuğa para veriyorum ilet olmadan o heriften boşansın anlaşmalı şekilde. Nafaka vermem diye tutturursa adam boşanma uzar da uzar .
Parayi bahane etmesini istemiyorum o konuda kararsız kaldim istesem bi dert istemesem ayri dert.Önemli deil canım ben bitek ben deil herkes sen dahi hep mutlu olduk bazı zamanlar öyle şeyler yaşarız ki sevsekte mantiklı olup bazen ayrılmak gerekir senden olan bi parçanın zarar görmemesi için...
seninde yaşadığın bundan ibaret
Yani en iyikararı verdin beben icin
Sen nafakayı almak istemisen
o çocuğa bakmakla yükumlu onuniçin çocuna nafaka iste çocuk yetişkin olana kadar baba ihtiyaçlarını karsilamak zorunda çocuna nafaka iste..
Inanin ben bile bazen kendime cok kiziyorum.akilsazbas sana birdaha yazmicam dedim kizdigim icin ama akil basa gelmis cok sukur.ama bosanmak icin islemlere baslayinca cok sevindim.gecende adama bunu sormussun adam sana yapsaydim diger cocuga yapardim simdi bebegimize bunu yapsam ölür gibi laflari zaten adamin niyetinin kotu oldugun gosteriyor.kararindan asla donme gel git yasayan adam yine kandirmaya calisir.bir koca ve baba duzgun net kararli ve ailesini0korur kollar..insan evinin icinde edinin yaninda kendini ve cocugunu guvende hissetmeyecekte nerde hissedecek.kararin hayirli olsun..
Parayi bahame edip cocugu daha cok gormek isteyebilir.
Tamam da anlaşmali boşancam diyo hakim anlaşmalı boşanmada çocuğu babaya g örme günü cverince ne olcak kadın görme günü bebe babaya verebilcekmi bu sapıklığini sürsun ortaya mahkaeme de anlaşmali boşanmasın bence nafakasini da tazminatı da alsunKonu sahibesi ne kadar çabuk kurtulursa o kadar iyi, parası adamın olsun. Sonra adam gelir musallat olur çocuğa para veriyorum ilet olmadan o heriften boşansın anlaşmalı şekilde. Nafaka vermem diye tutturursa adam boşanma uzar da uzar .
Bi psikoloji danışmani olarak size sorim sizce anlaşmalu boşanmasi ve mahkemeye babanun yaptığını sapikligı mahkemeden saklamasi normal mu sizce anlaşmalu boşanmalu mı yada anlaşmali boşabma olynca eğer mahkemede sakinliği dillendirme ilmazsa haftada yada iki haftadaiki gün cumartesi pazar çocuğu babaya gorsun diye ikigun hak tanicak mecburen o zman neilcak bebegi nasl vercen hende iki gün beben yanda sen de olmican bebeğiiki gün o sapıga nasil vercen eğersapıkliğini sürmessen mahkemeye yasalara göra iki güngörme hakki var iki gun vermek zorundasîn ozaman o sapukla o masum bebegi tek başına bırakabilcenmi onlarin yaninda da olmican ozaman o bebeğe herşeyi yapar yani sakin anlaşmali boşanma vesapikligini mahkemede dillendir kanitin ilmasa bile mahkene dillendir dinde bebeği yine baba gormegunu verirse çocuğu verdiğin zaman beben başina buşey geçerse o zaman vicdanın rahat olur ozaman sorun devlette olur böylesapikligi kanitin yokdiye mahkemede dillendirmeyip anlasmalu boşanursan o bebegi iku gun sapikligi birak daha beterini yaparsa nasil bi anne olarak vicdani tahat ilcakmi nasil katlancan bu işe nasil vercen bebeği iki gun o sapikadamaBakın konu sahibi hanımefendi üşenmedim tam bir saattir geçmiş konunuzu ve bu konuyu yorumlar dahil hepsini okudum.Kendimi ifşa edicem hatta bunu yazıcam ama ben psikolojik danışmanım.Hem çocuklarla hem aileleriyle çalışıyorum.Senin bahsettiğin konularla ilgili yıllarca eğitim aldım.Burdaki tüm arkadaşların dediğini resmen bastırmak için açıklamalar yapıyorsun.Yapma.Eğer derdini paylaşıyorsan kabullen ve çözüm yolu ara.Kocan bir pedofili mi hayır en azından senin çocuğuna tecavüz söz konusu değil onu biliyoruz.Ama bir bozukluk bir aksaklık bize bunu hissettiren bişey var mı ? Evet var.Hiç bir normal babadan 7 8 aylık bebeğini dudağından öpmesini cinsel organına yakın tutmasını beklemeyiz.Gözlemlerinizi hatırlayın.Hatta babalar çocuklarını hep başlarına yakın tutma eğilimi gösterirler çünkü sevgi böyle ifade edilir.Hiç bir normal babadan bir annenin şüphe duymasını beklemeyiz.Hiç bir normal babaya eşi sen çocuğa ne biçim yaklaşıyosun dediğinde baba bu kadar böyle melek gibi sakin sakin ben öyle şey yapar mıyım demez işte o zaman kıyametleri koparır hani duvarları kapıları yumrukluyor ya işte öyle yapar.Bakın size kötü davranmış olabilir eşiniz ama siz bebek konusunda endişeleniyorsanız bunun doğru olma olasılığı yüzde 80 ki bu büyük bir oran.Anlıyorum çok zor bir süreç geçirdiniz baba evinden koca evine kaçtınız.Sizin için büyük travma.Ama bitti.Artık bebeğin var kocan beş para etmez.Babanın evindesin.Şu bahaneleri bırak hayata dön.Temizliğe git hizmetçilik yap kitap oku yap para kazan.Annenle kal.O çocuğu büyüt kimseye dokundurma.Devlet hastanelerine gidip psikologlara danış.Ve o adamdan boşan.Sanki hayatın çok romantikmiş gibi saçma sapan gözyaşını gördüm yok efendim ilk aşkım bırak dalga dümeni.Bak kendimi inan ben senin konunu okurken çok zor sakinleştirdim.Bak farkındaysan çok kibar yazıyorum.Yapma etme eyleme yazık etme.Boşan gitsin.Ve yaşamaya devam et insan gibi yaşamaya ama pislik içinde yaşamaya değil.
Arkadaşlar bunlar eski konularından. Geri dön demeden önce bir okuyun isterseniz.
valla anlayamam zira böyle bişey olsa onu ellerimle polise veririmBilmeden yorum yapmadan tam anlamiyla aciklamadan konuyu farkli yerlere cekmeyin lutfen herkesin evladi kendisine kıymetlidir.Beni anlamanizi beklemiyorum zaten.
allah çocugunuzu korusun hanımefendiIstediğinizi söyleme hakkina tabiki sahipsiniz fakat ortada net bisey yokken kimseyi suclamayamazsiniz.Sucu kanitlanana kadar herkes masumdur diye bir laf var oyle yok polise götürürdüm yok öldürürüm boş laflar bunlar orta bisey olmayinca polis hicbisey yapmaz hani delil hani kamera kaydi veya ses kaydi hani tanik yani cok basit düşünüyorsunuz.Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum zaten boşanma asamasina girdik.
Az önce telefonda konustum oglumu gormek istemedigini nafaka asla vermeyeceğini soyledi ogluma babasi öldü de dedi bende tamam dedim artik uzatmak istemiyorum benden ve oglumdan uzak dursunda parasi batsın istemem.Kanıt isterletse anlatsin seyine yakın tuttunu ve babasına güvenmediğini zaten padegog gorevlendircekler o zaten herşeyi ortaya çıkartır boşanmada uzarsa uzasın anlaşmali boşanırsa mahkeme cocugu babaya görme hakki tanıdığnda ne olcak bence anlaşmali boşanmasin sapıklığımutlaka sür ortaya kanit isterse çocuğumu kanir bulmak için yem mi kullancaktim desin mahkeme zaten hakim öyle ssuphe olduğunu bilirse ona göre karar verir o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?