• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba Evine Döndüm...

Eşime geri dönmeli miyim?

• Evet

OY: 21 23,1%
  • Hayır

OY: 70 76,9%

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .
Valla annem sabah gidiyor ise bende ogleden sonra gideyim diyorum annem ben bakarim dedi.En azindan babama agiz eymem su alinacak bu alinacak diye artik kimsenin eline bakmak istemiyorum.Ona karsi saygili davransanda benim babam cok tersdir onunla gecinilmez yani de sabrediyorum bakalim nereye kadar.
sabret Allahim nice guzel kapilar acar insallah dediklerini duymuyiver azindan ise giderken bebegin guvende

inşallah herşey düzelir dicem düzelmiyor
hani derler ye birde insanın ailesi gibi kimse sevmez felan diye o herkese mahsus değil
allah sabır ve kolaylık versin diyorum

Bi psikoloji danışmani olarak size sorim sizce anlaşmalu boşanmasi ve mahkemeye babanun yaptığını sapikligı mahkemeden saklamasi normal mu sizce anlaşmalu boşanmalu mı yada anlaşmali boşabma olynca eğer mahkemede sakinliği dillendirme ilmazsa haftada yada iki haftadaiki gün cumartesi pazar çocuğu babaya gorsun diye ikigun hak tanicak mecburen o zman neilcak bebegi nasl vercen hende iki gün beben yanda sen de olmican bebeğiiki gün o sapıga nasil vercen eğersapıkliğini sürmessen mahkemeye yasalara göra iki güngörme hakki var iki gun vermek zorundasîn ozaman o sapukla o masum bebegi tek başına bırakabilcenmi onlarin yaninda da olmican ozaman o bebeğe herşeyi yapar yani sakin anlaşmali boşanma vesapikligini mahkemede dillendir kanitin ilmasa bile mahkene dillendir dinde bebeği yine baba gormegunu verirse çocuğu verdiğin zaman beben başina buşey geçerse o zaman vicdanın rahat olur ozaman sorun devlette olur böylesapikligi kanitin yokdiye mahkemede dillendirmeyip anlasmalu boşanursan o bebegi iku gun sapikligi birak daha beterini yaparsa nasil bi anne olarak vicdani tahat ilcakmi nasil katlancan bu işe nasil vercen bebeği iki gun o sapikadama
madem anlaşmali boşaniz o nafaka tazminat vermisa. Sende çocumu sana hic vermicem hep benim yanimda kakcak diye şart koş sana size yakin ev tutup çocuğun ihtiyaçlarini görup hem çocuğumu görcem demiş o adamdan boşaninca senin yakininda ne işi var onun o zaman benim yanimda görcen benden izinsiz bebemi alip göturmicen de yoksa mahkemede sapukliğin anlatırim de madem anlaşmmalu boşanin bebek hic benim yanimdan ayrilmicak de görcem deyip alip göturmicen degörceks n bebeği benim yanimda görcen de daha ne diyimki sana
hukuki konuları mahkeme sürecini tam olarak bilmiyorum ama konu sahibi babayla çocuğu görüşme günlerinde kendisinin de onlara refakat etmek istediğini ve çocuğun yatılı kalmasını istemediğini belirtebilir.Anlaşmalı boşanıyorsanız bence bu konuda da anlaşın eşinizle.Mahkemede de bunu nasıl belirteceğiniz önemli yani babaya güvenmediğinizi ve çocuğun sağlığını ve güvenliğini tehlikeye atacağından korktuğunuzu ifade edebilirsiniz.

Az önce telefonda konustum oglumu gormek istemedigini nafaka asla vermeyeceğini soyledi ogluma babasi öldü de dedi bende tamam dedim artik uzatmak istemiyorum benden ve oglumdan uzak dursunda parasi batsın istemem.
Afferin kız sana sen gerçekten çok akıllı kadınmışsin aslan gibi bi annesin be... daha öte diyecek bi lâf yok yani...

inşallah herşey düzelir dicem düzelmiyor
hani derler ye birde insanın ailesi gibi kimse sevmez felan diye o herkese mahsus değil
allah sabır ve kolaylık versin diyorum
Şu an sevinçten havalara uçtumbe su an mutluluk tan bulutların üstünde karadenizli olarak horon tepmek geldi içimden

hukuki konuları mahkeme sürecini tam olarak bilmiyorum ama konu sahibi babayla çocuğu görüşme günlerinde kendisinin de onlara refakat etmek istediğini ve çocuğun yatılı kalmasını istemediğini belirtebilir.Anlaşmalı boşanıyorsanız bence bu konuda da anlaşın eşinizle.Mahkemede de bunu nasıl belirteceğiniz önemli yani babaya güvenmediğinizi ve çocuğun sağlığını ve güvenliğini tehlikeye atacağından korktuğunuzu ifade edebilirsiniz.
Bunlari hatırlattığıniz icin tesekkur ederim bu hukuki surec hakkinda benimde hic bilgim yok bi avukata danismak istiyorum ama suan durumum yok.

Bunlari hatırlattığıniz icin tesekkur ederim bu hukuki surec hakkinda benimde hic bilgim yok bi avukata danismak istiyorum ama suan durumum yok.
Adli yardım diye bişey var Adliyeye git orda benim boşanmak istediğini ama avukat tutmak için durumun ol.adığıni söyle zaten seni baro ya yönlendircekler sana bi kağıt verecekler bazi resmi dairelerden imza toplican yani kagıt dolaştircan sonra kağıdi aldığın yere götürcen sonra sana avukat verceekler

Adli yardım diye bişey var Adliyeye git orda benim boşanmak istediğini ama avukat tutmak için durumun ol.adığıni söyle zaten seni baro ya yönlendircekler sana bi kağıt verecekler bazi resmi dairelerden imza toplican yani kagıt dolaştircan sonra kağıdi aldığın yere götürcen sonra sana avukat verceekler
Ya bunlari yaparimda benim simdiki derdim yine başka ya esim arayip duruyor en sonda mesaj atti sizin evin onune gelip senin gözünün onunde kendimi vuracam diye biktim ya canimdan usandim ne bitmez çilem varmis ya.

Ya bunlari yaparimda benim simdiki derdim yine başka ya esim arayip duruyor en sonda mesaj atti sizin evin onune gelip senin gözünün onunde kendimi vuracam diye biktim ya canimdan usandim ne bitmez çilem varmis ya.
Gel gelisen de kendini vurda kuetulalim senden de umrunda bile olmasın şayet gelirse evin önüne polisi ara

Onun söylediklerine kafani takma umursa ma bile bak sen üzüldükçe beben de senin uzüldunu hissediyo ve beben deüzülüyo sen mutlu olki bebende mutlu olsun onun numarasıni engelleki daha seni arayip ta seni üzemesin artik gelecekteki güzel günlere odaklan ve bebenle mutlu olmana bak kimsenin seni üzmesine fırsat verme

Ya git savcılığa mesajları okut göster tehdit ediyo falan de .. millet umutsama diyor ama sonra gözü dönüp aile boyu vahşet yaratır böyle dengesizler. Sırf kendisini öldürse neyse... ama burdan akıl vermekle almakla olmaz bu iş.

Ya git savcılığa mesajları okut göster tehdit ediyo falan de .. millet umutsama diyor ama sonra gözü dönüp aile boyu vahşet yaratır böyle dengesizler. Sırf kendisini öldürse neyse... ama burdan akıl vermekle almakla olmaz bu iş.
Haklisın evet mesajla betaber savcılığa şikayet etsin bi vahşet daha yaşanmasını hiç istemem

Seni vazgeçirmek için yapıyor yılma sakın aklınca senin cevap vermeni sağlayacak.Vurursa vursun kurtulursun kapınada gelirse ara polisi zorla kapıma dayandı diye şikayet et.Dava açtınmı

Babam izin vermezki ayri eve falan hem cok zor bisey yapabilir miyim bilmiyorum kendime güvenim hic kalmadi ama ailemlede yasayamiyorum anlayis göstereceklerine dahada üstüme geliyorlar.
Nafaka, tazminat gibi haklarindan lutfen vazgecme, yersiz gurura luzum yok.. Calisamasan da bi miktar gelir olursa biraz daha rahat edersin belki..

Allah yardimcin olsun senin zaaflarini kullanmaya calisiyor oyle tehlikeli birinden kurtuldugun icin sukret sabret gececek bunlar..ve teline cvp verme konusma

Back