Bi psikoloji danışmani olarak size sorim sizce anlaşmalu boşanmasi ve mahkemeye babanun yaptığını sapikligı mahkemeden saklamasi normal mu sizce anlaşmalu boşanmalu mı yada anlaşmali boşabma olynca eğer mahkemede sakinliği dillendirme ilmazsa haftada yada iki haftadaiki gün cumartesi pazar çocuğu babaya gorsun diye ikigun hak tanicak mecburen o zman neilcak bebegi nasl vercen hende iki gün beben yanda sen de olmican bebeğiiki gün o sapıga nasil vercen eğersapıkliğini sürmessen mahkemeye yasalara göra iki güngörme hakki var iki gun vermek zorundasîn ozaman o sapukla o masum bebegi tek başına bırakabilcenmi onlarin yaninda da olmican ozaman o bebeğe herşeyi yapar yani sakin anlaşmali boşanma vesapikligini mahkemede dillendir kanitin ilmasa bile mahkene dillendir dinde bebeği yine baba gormegunu verirse çocuğu verdiğin zaman beben başina buşey geçerse o zaman vicdanın rahat olur ozaman sorun devlette olur böylesapikligi kanitin yokdiye mahkemede dillendirmeyip anlasmalu boşanursan o bebegi iku gun sapikligi birak daha beterini yaparsa nasil bi anne olarak vicdani tahat ilcakmi nasil katlancan bu işe nasil vercen bebeği iki gun o sapikadama
madem anlaşmali boşaniz o nafaka tazminat vermisa. Sende çocumu sana hic vermicem hep benim yanimda kakcak diye şart koş sana size yakin ev tutup çocuğun ihtiyaçlarini görup hem çocuğumu görcem demiş o adamdan boşaninca senin yakininda ne işi var onun o zaman benim yanimda görcen benden izinsiz bebemi alip göturmicen de yoksa mahkemede sapukliğin anlatırim de madem anlaşmmalu boşanin bebek hic benim yanimdan ayrilmicak de görcem deyip alip göturmicen degörceks n bebeği benim yanimda görcen de daha ne diyimki sana