- 6 Mart 2016
- 411
- 362
- 18
- 38
- Konu Sahibi Akilsizbasim
-
Ayy o ne biçim gülen surat öyleama merak ettim napayım
Can çıkar huy çıkmaz 7de neyse 77de odur demişler ailen bile gitmeni istemiyo seni bi daha o adama donmesin diye söylenmiş bi laf ailen senin kötülünu istemeyen bi aileye benziyor yaptığınyorumlara göre bazı şeyleri ailen bile sezmiş bi kere donmeyi aklından cikar ben beden dili hakkında bi kitap okumuştum sen geçen bi yorumunda ona (dua ettim Allah'abedenin den çıkar diye sende yarın sakatlandında geldin işten) deyince oda ağzını tutarak suçluluk psikolojisiyle Allah tan kormuş bence bu yazdigmi unutma ve dönüpte aileni kaybetme o pis sapık yüzünden...Acaba duzelir mi gerçekten bilmiyorum Hz.Muhammet S.A.V. efendimiz daglarin yer değiştirecegine inanda insanlarin huy degistirecegine inanma demis yani degismezse benim tekrar cikip gelebilecegim bi baba evi de olmayacak gidersen bizi unut diyorlar.
Allah yar ve yardımcın olsun, ne olursa olsun ailendir, kırıcı bir yorum yapmak istemem ama onlarda ne ona geliyo ne buna. bu senin çilen çek diyorlar. ama çekmez zorunda değilsin. allah bizlere akıl vermiş, kullanalım. kendini ezdirmeAcaba duzelir mi gerçekten bilmiyorum Hz.Muhammet S.A.V. efendimiz daglarin yer değiştirecegine inanda insanlarin huy degistirecegine inanma demis yani degismezse benim tekrar cikip gelebilecegim bi baba evi de olmayacak gidersen bizi unut diyorlar.
kim diyor caiz değil diye. boşanmak helal bir eylemken caizliği sorgulamak kimin haddi?
yahu sahabe bir hanım, kocasını çirkin olduğu için boşandı, Peygamber(sav) itiraz etmedi.
neyin kafasındasınız anlamıyorum.
evlilik sevgi saygı güvenle yürür. bunların olmadığı evlilik eziyetten başka bir şey değil. böyle zorla süren evlilikler yüzünden psikolojisi bozuk kocalar analar evlatlar toplumsal çöküşe neden oluyor.
Valla nasıl dön dersin ya oz babası 7aylik bebene hallenirmiş ya bide bunu yaparken zevke gelirmiş
ya gerçekyen nickhinle uyumlusun hala dön demeyi beğenisun
sen nerde yasıyosun hangi ilde
Anlamadım yorumunuzu biraz açıklarmısın ne demek istediniz biraz yorumunuzu açarsanız çok memnun olcam hem sizi daha iyi anlamış olcamO nerden çıktı bilmiyorum ki
Anlamadım yorumunuzu biraz açıklarmısın ne demek istediniz biraz yorumunuzu açarsanız çok memnun olcam hem sizi daha iyi anlamış olcam
Onun daha önceki konusu var onun devamı bu konu önceki konusunu takip ettiğim icin ondan biliyorum isterseniz eski konusuna bakarsaniz anlarsiniz eski konusunun adi ( çok çaresizim bir derdim var' ın 18. Yada19.Sayfasından) bakmak isteyen bakabilir konu hala kapanmamiş yoruma açık isterseniz hepsini okursanız neyin ne oldunu daha iyi anlarsınız...Ben o ensest konusunu bilmiyordum diyorum. Girişte yazmıyor çünkü.
Doktor tacize devam dedi yani?Psikiyatriste gittim ve bana suanda bosanma karari alma evine dön ve bulundugun yerde paikiyatriste git dedi emzirdigim icin ilac yazmadi eger ilerlerse durumun ilac yazarim dedi annemgil bi hocaya danismislar hocanin demesine gore o adam sizin sandiginiz kadar kotu biri degil kocasina dönsün demiş bu hocada temiz kalpli hani iste soyledikleri cikan biriymiş simdi gelgelelim ben kafayi yemeden once karar versem cok guzel olur aslinda ama annem biraz daha düşün dedi simdi ben eve dönsem tuvalete bile girsem aklim cocukta kalacak esimden emin olamadigim sürece bu is boyle gitmez gerci artik insanlara guvenim kalmadi benim oda ayri da neyse gitsem kamera taktirip eşimi izlemeden içim rahat etmeyecek eee oglumuda bunun icin kullanmak istemiyorum ya yapiyorsa diye yani anlayacaginiz yine bir karar alamadım yerimde sayiyorum ama bu durumum gitgide beni cok yıpratıyor çıldırmak uzereyim.
Ssen zaten dönmeye niyetlisin yoksa hoca iyi niyetliymiş filan bence hepsi boş hoca senin kocanın sapık olduğunu hissedebilir mi döneceksen dön ama o çocuğun hayatını mahvetmessin inşallah yazık günah küçücük ya sana yazacak çok şey var ama yazmaktan vazgeçtim Nasıl olsa burda sana akıl verenlerin hiç birini dinlemedin bende boşuna yazmayayım .......Psikiyatriste gittim ve bana suanda bosanma karari alma evine dön ve bulundugun yerde paikiyatriste git dedi emzirdigim icin ilac yazmadi eger ilerlerse durumun ilac yazarim dedi annemgil bi hocaya danismislar hocanin demesine gore o adam sizin sandiginiz kadar kotu biri degil kocasina dönsün demiş bu hocada temiz kalpli hani iste soyledikleri cikan biriymiş simdi gelgelelim ben kafayi yemeden once karar versem cok guzel olur aslinda ama annem biraz daha düşün dedi simdi ben eve dönsem tuvalete bile girsem aklim cocukta kalacak esimden emin olamadigim sürece bu is boyle gitmez gerci artik insanlara guvenim kalmadi benim oda ayri da neyse gitsem kamera taktirip eşimi izlemeden içim rahat etmeyecek eee oglumuda bunun icin kullanmak istemiyorum ya yapiyorsa diye yani anlayacaginiz yine bir karar alamadım yerimde sayiyorum ama bu durumum gitgide beni cok yıpratıyor çıldırmak uzereyim.
Psikiyatriste gittim ve bana suanda bosanma karari alma evine dön ve bulundugun yerde paikiyatriste git dedi emzirdigim icin ilac yazmadi eger ilerlerse durumun ilac yazarim dedi annemgil bi hocaya danismislar hocanin demesine gore o adam sizin sandiginiz kadar kotu biri degil kocasina dönsün demiş bu hocada temiz kalpli hani iste soyledikleri cikan biriymiş simdi gelgelelim ben kafayi yemeden once karar versem cok guzel olur aslinda ama annem biraz daha düşün dedi simdi ben eve dönsem tuvalete bile girsem aklim cocukta kalacak esimden emin olamadigim sürece bu is boyle gitmez gerci artik insanlara guvenim kalmadi benim oda ayri da neyse gitsem kamera taktirip eşimi izlemeden içim rahat etmeyecek eee oglumuda bunun icin kullanmak istemiyorum ya yapiyorsa diye yani anlayacaginiz yine bir karar alamadım yerimde sayiyorum ama bu durumum gitgide beni cok yıpratıyor çıldırmak uzereyim.
Benim sana özelden yazďığımı yaptınmiPsikiyatriste gittim ve bana suanda bosanma karari alma evine dön ve bulundugun yerde paikiyatriste git dedi emzirdigim icin ilac yazmadi eger ilerlerse durumun ilac yazarim dedi annemgil bi hocaya danismislar hocanin demesine gore o adam sizin sandiginiz kadar kotu biri degil kocasina dönsün demiş bu hocada temiz kalpli hani iste soyledikleri cikan biriymiş simdi gelgelelim ben kafayi yemeden once karar versem cok guzel olur aslinda ama annem biraz daha düşün dedi simdi ben eve dönsem tuvalete bile girsem aklim cocukta kalacak esimden emin olamadigim sürece bu is boyle gitmez gerci artik insanlara guvenim kalmadi benim oda ayri da neyse gitsem kamera taktirip eşimi izlemeden içim rahat etmeyecek eee oglumuda bunun icin kullanmak istemiyorum ya yapiyorsa diye yani anlayacaginiz yine bir karar alamadım yerimde sayiyorum ama bu durumum gitgide beni cok yıpratıyor çıldırmak uzereyim.
Dönmek istiyosa dönebilir yaa bebeğe yazik be ya anne paronayak yada baba çocuk sapiklığı yapıyo olan çocuğa olcakbebeğin düştüğü duruma üzülüyorum o ana ve babasınınböyle yapmasıni istemezdi inanin hangimiz anne babayi seçerek geliyoruzki dünyaya onun hiç günaha yokken düştüğü duruma çektiğı eziyete bak yazık ya o günahsız masuma...İnsanları geriyorsun anlatıklarının yüzünden benimde psikolojim bozuldu. Hala böyle şöyle diyip kıvırıyorsun. Dönmek istiyorsun dön kendi düşen ağlamaz. Bari çocuğu yurda ver daha sağlıklı, arada ziyaret edersin. Yurt kocan olacak adamdan daha sağlamdır. Ayy iyice gerdin beni ya. Allah akıl fikri versin sana, gözün kesmiyor zorlukları .
Dönmek istiyosa dönebilir yaa bebeğe yazik be ya anne paronayak yada baba çocuk sapiklığı yapıyo olan çocuğa olcakbebeğin düştüğü duruma üzülüyorum o ana ve babasınınböyle yapmasıni istemezdi inanin hangimiz anne babayi seçerek geliyoruzki dünyaya onun hiç günaha yokken düştüğü duruma çektiğı eziyete bak yazık ya o günahsız masuma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?