• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba Evine Döndüm...

Eşime geri dönmeli miyim?

• Evet

OY: 21 23,1%
  • Hayır

OY: 70 76,9%

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .
Acaba duzelir mi gerçekten bilmiyorum Hz.Muhammet S.A.V. efendimiz daglarin yer değiştirecegine inanda insanlarin huy degistirecegine inanma demis yani degismezse benim tekrar cikip gelebilecegim bi baba evi de olmayacak gidersen bizi unut diyorlar.
Can çıkar huy çıkmaz 7de neyse 77de odur demişler ailen bile gitmeni istemiyo seni bi daha o adama donmesin diye söylenmiş bi laf ailen senin kötülünu istemeyen bi aileye benziyor yaptığınyorumlara göre bazı şeyleri ailen bile sezmiş bi kere donmeyi aklından cikar ben beden dili hakkında bi kitap okumuştum sen geçen bi yorumunda ona (dua ettim Allah'abedenin den çıkar diye sende yarın sakatlandında geldin işten) deyince oda ağzını tutarak suçluluk psikolojisiyle Allah tan kormuş bence bu yazdigmi unutma ve dönüpte aileni kaybetme o pis sapık yüzünden...

şu konuyu okuyup okuyup yazamıyorum, yazacak kelime bulamıyorum.
ailenden olumsuz tavır görmek mi daha zor geliyor, çocuğunun tacizine göz yummak mı?
normal bir insan aç kalır, açıkta kalır yine çocuğunu o riske atmaz.
3. sayfa haberlerinde gördüğümüz, yıllarca tecavüze uğrayan çocukların, buna göz yumman anneleri de böyle başlıyor demek kabullenmeye "gidecek yerim yok, param yok, baba evine dönsem daha mı iyi, koca evinde en azından karnımız tok, sırtımız pek..."

Acaba duzelir mi gerçekten bilmiyorum Hz.Muhammet S.A.V. efendimiz daglarin yer değiştirecegine inanda insanlarin huy degistirecegine inanma demis yani degismezse benim tekrar cikip gelebilecegim bi baba evi de olmayacak gidersen bizi unut diyorlar.
Allah yar ve yardımcın olsun, ne olursa olsun ailendir, kırıcı bir yorum yapmak istemem ama onlarda ne ona geliyo ne buna. bu senin çilen çek diyorlar. ama çekmez zorunda değilsin. allah bizlere akıl vermiş, kullanalım. kendini ezdirme

kim diyor caiz değil diye. boşanmak helal bir eylemken caizliği sorgulamak kimin haddi?
yahu sahabe bir hanım, kocasını çirkin olduğu için boşandı, Peygamber(sav) itiraz etmedi.
neyin kafasındasınız anlamıyorum.
evlilik sevgi saygı güvenle yürür. bunların olmadığı evlilik eziyetten başka bir şey değil. böyle zorla süren evlilikler yüzünden psikolojisi bozuk kocalar analar evlatlar toplumsal çöküşe neden oluyor.

yazdıklarımı çok yanlış anlamışsınız! ben; boşanmak caiz değil demedim, bir kadına veya erkeğe 'boşan' demek caiz değil, dedim. Dört duvar arasında ne yaşandığını sen ben bilemeyiz, sırf bir tarafın yorumu ile de tamam sen bu adamı bu kadını boşa denmez. ben bu arkadaş için söylemiyorum bire bir, genel anlamda kurduğum cümlenin açıklamasını yapıyorum. annesi babası boşanmış biri olarak şunu çok net söyleyebilirim ki; aile büyüklerimiz boşanın siz dedikçe biz ne travmalar yaşadık 5 kardeş. ama kimse toparlamak için aracı olmadı.. belki gerçekten toparlanamıycaktı ama en azından annem ve babam belki bir nebze daha mücadele gücü bulacaklardı. konu çok başka bi yere gitti neyse.
umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.

Ne yaptin dün ne karar verdin bizi de bilgilendirsen akılsız baş cevap yaz herkes merak ediyo seni ve bebeni ne karar verdin lütfen yaz bekliyoruz

Ben o ensest konusunu bilmiyordum diyorum. Girişte yazmıyor çünkü.
Onun daha önceki konusu var onun devamı bu konu önceki konusunu takip ettiğim icin ondan biliyorum isterseniz eski konusuna bakarsaniz anlarsiniz eski konusunun adi ( çok çaresizim bir derdim var' ın 18. Yada19.Sayfasından) bakmak isteyen bakabilir konu hala kapanmamiş yoruma açık isterseniz hepsini okursanız neyin ne oldunu daha iyi anlarsınız...

Psikiyatriste gittim ve bana suanda bosanma karari alma evine dön ve bulundugun yerde paikiyatriste git dedi emzirdigim icin ilac yazmadi eger ilerlerse durumun ilac yazarim dedi annemgil bi hocaya danismislar hocanin demesine gore o adam sizin sandiginiz kadar kotu biri degil kocasina dönsün demiş bu hocada temiz kalpli hani iste soyledikleri cikan biriymiş simdi gelgelelim ben kafayi yemeden once karar versem cok guzel olur aslinda ama annem biraz daha düşün dedi simdi ben eve dönsem tuvalete bile girsem aklim cocukta kalacak esimden emin olamadigim sürece bu is boyle gitmez gerci artik insanlara guvenim kalmadi benim oda ayri da neyse gitsem kamera taktirip eşimi izlemeden içim rahat etmeyecek eee oglumuda bunun icin kullanmak istemiyorum ya yapiyorsa diye yani anlayacaginiz yine bir karar alamadım yerimde sayiyorum ama bu durumum gitgide beni cok yıpratıyor çıldırmak uzereyim.

Psikiyatriste gittim ve bana suanda bosanma karari alma evine dön ve bulundugun yerde paikiyatriste git dedi emzirdigim icin ilac yazmadi eger ilerlerse durumun ilac yazarim dedi annemgil bi hocaya danismislar hocanin demesine gore o adam sizin sandiginiz kadar kotu biri degil kocasina dönsün demiş bu hocada temiz kalpli hani iste soyledikleri cikan biriymiş simdi gelgelelim ben kafayi yemeden once karar versem cok guzel olur aslinda ama annem biraz daha düşün dedi simdi ben eve dönsem tuvalete bile girsem aklim cocukta kalacak esimden emin olamadigim sürece bu is boyle gitmez gerci artik insanlara guvenim kalmadi benim oda ayri da neyse gitsem kamera taktirip eşimi izlemeden içim rahat etmeyecek eee oglumuda bunun icin kullanmak istemiyorum ya yapiyorsa diye yani anlayacaginiz yine bir karar alamadım yerimde sayiyorum ama bu durumum gitgide beni cok yıpratıyor çıldırmak uzereyim.
Doktor tacize devam dedi yani?
Hoca da onay vermiş ya tamam o zaman.

Ssen zaten dönmeye niyetlisin yoksa hoca iyi niyetliymiş filan bence hepsi boş hoca senin kocanın sapık olduğunu hissedebilir mi döneceksen dön ama o çocuğun hayatını mahvetmessin inşallah yazık günah küçücük ya sana yazacak çok şey var ama yazmaktan vazgeçtim Nasıl olsa burda sana akıl verenlerin hiç birini dinlemedin bende boşuna yazmayayım .......

sayende biz de kafayı yedik burda. konunun gerçekliğine artık inanasım gelmiyor ya. şu anlattığın şeyler o kadar saçmaki.

psikiyatriste şüphelendiğin durumdan bahsettin mi? bahsettiysen eğer sana nasıl evine dön diyebiliyor? yok bahsetmediysen böyle önemli bi konuyu atlayıp nasıl fikir almayı bekliyosun?

yaşayan sensin, bu konuda hacı hocaya danışmaya ne gerek var? o adam sizin sandığınız kadar kötü değil ama şunların sandığı kadar kötü. idare et demişler sana sen de hmmmm dönsem mi ya kamera filan taktırırım diyosun.

bi insan bu konuda -eşim oğlumu taciz mi ediyor- şüpheye düşüyosa bi dakika düşünmez. ben en başında da söyledim gerçi sen de yeteri kadar mantıklı davranamıyosun. senin de ifadelerine güvenemeyiz.

Hoca nerden bilecek senin kocanı yaratıcı mı "haşa huzurdan " Allah tan başka kim nerden bilecek sen taciz şüphenden bahsettin mi peki? Psikiyatriste bahsetsen dön demez ondan demedin dimi? Eger öyle birşey varsa o masumun çektiği kar kalmaz yanınıza bu hafife alınacak birşey değil farkındamısınız acaba?

Benim sana özelden yazďığımı yaptınmi
Ya sa.na daha ne söylenirse sòylensim sen yine kendi bildini okuyosun buraya yazıp ta bize damışmana gerek yok yani nasl olsa hoca doğru söylüyordur eninde sonunda bizimdedimize gelceksin ama iş işten geçmese bari yine burda sana herkes sana çok yol önerdi ne diyebilirizki yaşayacak olan sensin
Gittinde herşein daha güzel olcanı mi sanıyon sen demedinmi geri dönersem ailen sana daha bu eve adımını dahi atamazsın demedimi oadama dönersen en ufak kavgada sana demicekmi afedersinde it gibi gittin k..pek gibigeldin demicekmi bunu seni aşşağılayarak yazmiyorum sana kocanın soyliyeceni yazıyorum eğer dönersen o adama bi daha kapısını caldığın bi ailen olmicak vede bu adam sana da bebene de ne yaparsa yapsın razı gelip oturcan ağzını bile açamican getirirse yicez getirmezse yemicez adamın gönlü ne isterse o plcak sen demedinmi baştan beri evlendik evleneli bana yapmadığı kalmadı diye sana söylim bi kere dahada sen dönersen de dönmesende adam değişmicek bunu o kafana y az
dönersen o adama ailen olmicak hiç bişey de düzelmicek hatta daha da kötü olcak düşün kırılan bardağın eskisi gibi sapa sağlam yapabilrmisin yapmaya uğraşsan bile elini keser sana zarar verir kan olur elin işte bu işin sonucu da böyle seviyan dediydi dersin dönersen ama daha keşke yazılan ları yapsaydim dersin eğer dönmezsen kizini tek başına da bütütsen evinde huzurun olur tabi ailene bırakp çalışma imkanın da var içinde kızima bişey olcak kötülu k yapcak diye de şüphe olmaz kimseye de hesap soramaz yinede karar senin yaşayacak olan sensin sana dön de demem dönme diyemem ben sana olacaklari yazdim hangisini seçicen sana kalmış
inşallah seçimin den pişman olmazsın daha ne diyebilirimki sana

psikiyatriste eşimin oğlumu taciz etmesinden şüpheleniyorum dedim o da evine dön mü dedi ? Pardon da siz kimi kandırıyorsunuz hiç bi doktor bunu söylemez söylese de onun doktorluğundan şüphe ederim. Arkadaşım sen kocana dönmek istiyorsın belli. Mazallah kocasız naparsın sonra !! Sana tavsiye de bulunmuyorum çünkü tavsiyeleri değerlendirmiyorsun . Yolun açık ola.

İnsanları geriyorsun anlatıklarının yüzünden benimde psikolojim bozuldu. Hala böyle şöyle diyip kıvırıyorsun. Dönmek istiyorsun dön kendi düşen ağlamaz. Bari çocuğu yurda ver daha sağlıklı, arada ziyaret edersin. Yurt kocan olacak adamdan daha sağlamdır. Ayy iyice gerdin beni ya. Allah akıl fikri versin sana, gözün kesmiyor zorlukları .

İnsanları geriyorsun anlatıklarının yüzünden benimde psikolojim bozuldu. Hala böyle şöyle diyip kıvırıyorsun. Dönmek istiyorsun dön kendi düşen ağlamaz. Bari çocuğu yurda ver daha sağlıklı, arada ziyaret edersin. Yurt kocan olacak adamdan daha sağlamdır. Ayy iyice gerdin beni ya. Allah akıl fikri versin sana, gözün kesmiyor zorlukları .
Dönmek istiyosa dönebilir yaa bebeğe yazik be ya anne paronayak yada baba çocuk sapiklığı yapıyo olan çocuğa olcakbebeğin düştüğü duruma üzülüyorum o ana ve babasınınböyle yapmasıni istemezdi inanin hangimiz anne babayi seçerek geliyoruzki dünyaya onun hiç günaha yokken düştüğü duruma çektiğı eziyete bak yazık ya o günahsız masuma...

Dönmek istiyosa dönebilir yaa bebeğe yazik be ya anne paronayak yada baba çocuk sapiklığı yapıyo olan çocuğa olcakbebeğin düştüğü duruma üzülüyorum o ana ve babasınınböyle yapmasıni istemezdi inanin hangimiz anne babayi seçerek geliyoruzki dünyaya onun hiç günaha yokken düştüğü duruma çektiğı eziyete bak yazık ya o günahsız masuma...

Ne diyeceğimi bilemiyorum konu sahibesinin yorumlarını okudukça sinirlerim bozuluyor...

Back