- 13 Nisan 2020
- 734
- 530
- 23
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #9.981
He hamı ele deyirİnanırsan mene de çox gelirdi can. Deyirdim ohoo aylar qalıb. Baxırdım burda 30hefteden sonra olan takvimleri oxuyurdum. Ne ara geldim çıxdım 34e heç anlamadım. Gözüvü yumub açırsan ki vaxt uçub. İndi hem heyecanla sevincle gözliyirem ki bu günler de keçsin bebişim gelsin, hemde üzülürem hamileliyimin biteceyine, onun hereketlerini day qarnımda hiss edemeyeceyime. Nese çox qarışıq hisslerdi.
Dadını çıxart. Men doya doya dadını çıxartdım. Düzdü evdeydim bütün günü. Ama yene de indi hamileliyim bitir deye üzgünem. Hele doğuş eden o qeder insan mene deyib ki xestexanada qalanda elin ister istemez qarnıva gedir sonra görürsen boşdu lap pis olursan.He hamı ele deyiryegin mende birde görecek neçənci heftedeyem eslinde dadını çıxartmaq lazımdır ama adam sebirsizlenir
Yoğ canım hele dur 5 hafta var keyfini çığart bugünlerinDadını çıxart. Men doya doya dadını çıxartdım. Düzdü evdeydim bütün günü. Ama yene de indi hamileliyim bitir deye üzgünem. Hele doğuş eden o qeder insan mene deyib ki xestexanada qalanda elin ister istemez qarnıva gedir sonra görürsen boşdu lap pis olursan.
Men indidən o psixologiyaya girmişem
Canım men 8-10heftelerde öz özüme deyirdim ki daha çoooxx heftem, aylarım var. Ama gözümü bi açtım ki 30 haftayı geçtim. Şimdi 5 hafta ne ki. Uçacak zaman :)Yoğ canım hele dur 5 hafta var keyfini çığart bugünlerin
Doğru canım bana da öyle gelirdi şimdi 2 buçuk yaşında minnoşumCanım men 8-10heftelerde öz özüme deyirdim ki daha çoooxx heftem, aylarım var. Ama gözümü bi açtım ki 30 haftayı geçtim. Şimdi 5 hafta ne ki. Uçacak zaman :)
Maşallah. Allah bahtını gözel eylesin canım. Atalı analı böyüsün inşallahDoğru canım bana da öyle gelirdi şimdi 2 buçuk yaşında minnoşum
İnşallah canım 5 gün kaldı bat’a bakalım hayırlısıyla olur inşallahMaşallah. Allah bahtını gözel eylesin canım. Atalı analı böyüsün inşallah
Tez zamanda da kardeşi gelsin
Ay hadi inşallah. Xoş xəbərlərini gözleyirem canımİnşallah canım 5 gün kaldı bat’a bakalım hayırlısıyla olur inşallah
Heee dadını çıxarım gerekDadını çıxart. Men doya doya dadını çıxartdım. Düzdü evdeydim bütün günü. Ama yene de indi hamileliyim bitir deye üzgünem. Hele doğuş eden o qeder insan mene deyib ki xestexanada qalanda elin ister istemez qarnıva gedir sonra görürsen boşdu lap pis olursan.
Men indidən o psixologiyaya girmişem
Menim kimiCanım men 8-10heftelerde öz özüme deyirdim ki daha çoooxx heftem, aylarım var. Ama gözümü bi açtım ki 30 haftayı geçtim. Şimdi 5 hafta ne ki. Uçacak zaman :)
İnşallah gozel xeberler verersenİnşallah canım 5 gün kaldı bat’a bakalım hayırlısıyla olur inşallah
İnşallah canımİnşallah gozel xeberler verersen
Mence alırlar canım. Ama netleşdirmek lazımdı.Menim bu ay da olmadı doktor yolu göründüBakalım sıkıntım neymiş o değil de adetin 3. Günü hormon testi veriliyor galiba benim pazar gününe denk geliyor ve o gün yolda olup evime döneceğim 4. Gün test alırlar mı ?
İnşallah canımMence alırlar canım. Ama netleşdirmek lazımdı.
Hem, doktora getmek de yaxşı olar. En azından neyin var bilersen. İnşAllah ciddi birşey çıxmaz canım
İyiyim canım şükür. Alt kısımda baskı olmaya başladı artık. Bebiş aşağıya iniyor sanırımİnşallah canımSen nasılsın iyi misin ?
Az kaldı şükür sağ Salim kucağınıza alın inşallahİyiyim canım şükür. Alt kısımda baskı olmaya başladı artık. Bebiş aşağıya iniyor sanırım
İnşAllah canım sağolasın. Rabbim senin de yavruna kardeş nasip etsin inşAllahAz kaldı şükür sağ Salim kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?