- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
- Konu Sahibi minik_prince
- #10.001
500. Sayfa 10000. Mesaj#10.000 ci yorumu yazdım tebrik eliyin meni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
500. Sayfa 10000. Mesaj#10.000 ci yorumu yazdım tebrik eliyin meni
Ay evet ben rakamlara takılmaya bayılırım500. Sayfa 10000. Mesaj
Təbrik eliyirəm))#10.000 ci yorumu yazdım tebrik eliyin meni
Məncə 2_5 günlər arası vermək olar. Promlem çıxmaz İnşallah❤Menim bu ay da olmadı doktor yolu göründü Bakalım sıkıntım neymiş o değil de adetin 3. Günü hormon testi veriliyor galiba benim pazar gününe denk geliyor ve o gün yolda olup evime döneceğim 4. Gün test alırlar mı ?
Amaan boşver nöş tergidirsen. İş güc de yoxdu zaten. Tergidib neyniyceysen. İki kelme söhbet eliyirik burda heç olmasaBurdayam Judy_K darıxdın deyəsən?? Sadəcə axır vaxtlar(son yarım il) iş gücümü atıb bura yorum yazırdım. Tərgutməyə çalışıram. Sən necəsən?
Caaan inşallah yaxşı olar çox problem olmaz canimMenim bu ay da olmadı doktor yolu göründü Bakalım sıkıntım neymiş o değil de adetin 3. Günü hormon testi veriliyor galiba benim pazar gününe denk geliyor ve o gün yolda olup evime döneceğim 4. Gün test alırlar mı ?
Burdayam arada yadımdan çıxır girmek ele yatıb qalxmalarla keçirirəm vaxtimi
Sağolasan canım nasib olarsa yarın gidecem doktoraMəncə 2_5 günlər arası vermək olar. Promlem çıxmaz İnşallah❤
İnşallah canım çoğ sağolunCaaan inşallah yaxşı olar çox problem olmaz canim
Veziyyetin necedi can? Ağrın bulanman falan olmur?Burdayam arada yadımdan çıxır girmek ele yatıb qalxmalarla keçirirəm vaxtimi
Yo şükür halsızlıq olur birde yuxu bele başqa ürək bulanma falan yoxduVeziyyetin necedi can? Ağrın bulanman falan olmur?
Ne yaxşı şükür. He o halsızlıq yuxusuzluq normaldı. Yatırdım men bütün günü.Yo şükür halsızlıq olur birde yuxu bele başqa ürək bulanma falan yoxdu
Bir nəfər online dı deyəsən Necəsən? Yo işvar, məndəki bu yavaşlıqlada qutarmır heçnə)) O bir yana, axır 3 4 ay bdv yə yazmaqnan məşqul idim. Elə bil camaata ağıl öyrədəndə terapiya keçmiş kimi rahatlayırdım Azaldıram da şükür. Arada sizdən xəbər tutmağagələcəm ancaq❤❤Amaan boşver nöş tergidirsen. İş güc de yoxdu zaten. Tergidib neyniyceysen. İki kelme söhbet eliyirik burda heç olmasa
Sən necəsən? Bacın haralardardadı, görsənmir daha?Yo şükür halsızlıq olur birde yuxu bele başqa ürək bulanma falan yoxdu
Sən necəsən? Bacın haralardardadı, görsənmir dahaYo şükür halsızlıq olur birde yuxu bele başqa ürək bulanma falan yoxdu
Həkimə gedə bildinmi?Sağolasan canım nasib olarsa yarın gidecem doktora
İnşallah canım çoğ sağolun
Yok canım gidemedim kızım hastalandı bırakacak kimsem yok ailelerden uzaktayız kaldı öyle sen nasılsın ?Həkimə gedə bildinmi?
Allah şəfaversin❤ Necə oldu indi? Yaxşılıqdı şükür.Yok canım gidemedim kızım hastalandı bırakacak kimsem yok ailelerden uzaktayız kaldı öyle sen nasılsın ?
Sağolasan canım şükür toparlandı Iğdır’a annemlere gitmiştim geçen hafta hava değişiminden hasta oldu herhaldeAllah şəfaversin❤ Necə oldu indi? Yaxşılıqdı şükür.
Ay qız görmemişeme yazdığıvı. İndi görürem necesen? Ne var ne yox? Mende baş qarışıqdı heç bura girmeye vaxtım olmur. Topiklerden xeberim yoxdu arada girende mesajlara baxıb çıxıram.Bir nəfər online dı deyəsən Necəsən? Yo işvar, məndəki bu yavaşlıqlada qutarmır heçnə)) O bir yana, axır 3 4 ay bdv yə yazmaqnan məşqul idim. Elə bil camaata ağıl öyrədəndə terapiya keçmiş kimi rahatlayırdım Azaldıram da şükür. Arada sizdən xəbər tutmağagələcəm ancaq❤❤
görmürdün ki onsuzda yazdıqlarımı heçvaxt. Sağsalamat İnşallah. Gələn səfər bura baxanda gəlmiş olacaq balaca deyəsənAy qız görmemişeme yazdığıvı. İndi görürem necesen? Ne var ne yox? Mende baş qarışıqdı heç bura girmeye vaxtım olmur. Topiklerden xeberim yoxdu arada girende mesajlara baxıb çıxıram.
vaxt yaxınlaşdıqca telaşa kapıldım başıva gelsin inşAllah