• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Menim bu ay da olmadı doktor yolu göründü 🤦‍♀️ Bakalım sıkıntım neymiş o değil de adetin 3. Günü hormon testi veriliyor galiba benim pazar gününe denk geliyor ve o gün yolda olup evime döneceğim 4. Gün test alırlar mı ?
Məncə 2_5 günlər arası vermək olar. Promlem çıxmaz İnşallah❤

Burdayam Judy_K Judy_K darıxdın deyəsən?? Sadəcə axır vaxtlar(son yarım il🤦‍♀️) iş gücümü atıb bura yorum yazırdım. Tərgutməyə çalışıram. Sən necəsən?
Amaan boşver nöş tergidirsen. İş güc de yoxdu zaten. Tergidib neyniyceysen. İki kelme söhbet eliyirik burda heç olmasa 😒

Amaan boşver nöş tergidirsen. İş güc de yoxdu zaten. Tergidib neyniyceysen. İki kelme söhbet eliyirik burda heç olmasa 😒
Bir nəfər online dı deyəsən😉😅 Necəsən? Yo işvar, məndəki bu yavaşlıqlada qutarmır heçnə)) O bir yana, axır 3 4 ay bdv yə yazmaqnan məşqul idim. Elə bil camaata ağıl öyrədəndə terapiya keçmiş kimi rahatlayırdım🤦‍♀️ Azaldıram da şükür. Arada sizdən xəbər tutmağagələcəm ancaq❤❤

Bir nəfər online dı deyəsən😉😅 Necəsən? Yo işvar, məndəki bu yavaşlıqlada qutarmır heçnə)) O bir yana, axır 3 4 ay bdv yə yazmaqnan məşqul idim. Elə bil camaata ağıl öyrədəndə terapiya keçmiş kimi rahatlayırdım🤦‍♀️ Azaldıram da şükür. Arada sizdən xəbər tutmağagələcəm ancaq❤❤
Ay qız görmemişeme yazdığıvı. İndi görürem 🤦🏻‍♀️ necesen? Ne var ne yox? Mende baş qarışıqdı heç bura girmeye vaxtım olmur. Topiklerden xeberim yoxdu 🤦🏻‍♀️ arada girende mesajlara baxıb çıxıram.
vaxt yaxınlaşdıqca telaşa kapıldım başıva gelsin inşAllah

Ay qız görmemişeme yazdığıvı. İndi görürem 🤦🏻‍♀️ necesen? Ne var ne yox? Mende baş qarışıqdı heç bura girmeye vaxtım olmur. Topiklerden xeberim yoxdu 🤦🏻‍♀️ arada girende mesajlara baxıb çıxıram.
vaxt yaxınlaşdıqca telaşa kapıldım başıva gelsin inşAllah
😅😅görmürdün ki onsuzda yazdıqlarımı heçvaxt. Sağsalamat İnşallah. Gələn səfər bura baxanda gəlmiş olacaq balaca deyəsən🤩

Back