- 11 Mart 2018
- 991
- 647
- 103
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #9.941
Şükür yaxşı qutardın. Fikir vermişəm özdə şirnini çox yeyəndə coşur. O gün şirin çay, para tortu tək yedim, axşamacanda qənqabındaki şokoladları boşaltdım. Səhərə ölürdüm da. Burda qızlar yazmışdıki probiotiklər lazımdı, qatıq yoqurt. Onu yoxluyacam.Ay men de eleydim. Ama şükür keçdi getdi aylarnan olmur uje qaşıntı. Mazı hara atdığımı bele bilmiremsağ elim başıva. İnşallah kurtulursun.
Bu ara ağ axıntım çoxaldı dedim of yene göbələk. Mazok verdim temiz çıxdı şükür. Hekim 3 günlük maz yazdı axıntının dayanmağıyçun. Dayandı da. Canım qurtardı
Müalice lazımdıye can. Bide revanoldu nedi onu suya qarışdırıb doldurursan aftafayaŞükür yaxşı qutardın. Fikir vermişəm özdə şirnini çox yeyəndə coşur. O gün şirin çay, para tortu tək yedim, axşamacanda qənqabındaki şokoladları boşaltdım. Səhərə ölürdüm da. Burda qızlar yazmışdıki probiotiklər lazımdı, qatıq yoqurt. Onu yoxluyacam.
32 yaşındayım canım 3 buçuk yıllık evliyim bi kızım var ikinci gebeliği düşünüyorum nasipse birkaç aydır deniyorum olmadı daha bakalım nasibimiz ne zamana yazılmış siz nerede yaşıyorsunuz? Ben Erzurumdayım öğretmenimXoşgeldin canım. Ne demek tebiiki katılabilirsin aramıza. Evet Iğdırda da nerdeyse Azerbaycan türkçesinde konuşuluyor
Kaç yaşındasın canım kaç senelik evlisin?
Maşallah kızına. İnşallah çok yakında kardeşi de gelir. Burda32 yaşındayım canım 3 buçuk yıllık evliyim bi kızım var ikinci gebeliği düşünüyorum nasipse birkaç aydır deniyorum olmadı daha bakalım nasibimiz ne zamana yazılmış siz nerede yaşıyorsunuz? Ben Erzurumdayım öğretmenim
Allah sağ Salim kucağına aldırsın canımMaşallah kızına. İnşallah çok yakında kardeşi de gelir. Burdacan09e vardı benim canım arkadaşım. O da ikinci bebek istiyordu çok şükür oldu. Senin de olur inşallah
Ben 27 yaşındayım canım ikinci gebeliğim ama ilk bebeğim olacak inşallahBaküdeyim canım. Bende öğretmenim ama çalışmıyorum
Revanoluda indi tapmaq çətindiMüalice lazımdıye can. Bide revanoldu nedi onu suya qarışdırıb doldurursan aftafayaoynan yuyunursan. O da temizdiyib aparır
Kullanıcı adına bayıldımKızlar merhaba ben Iğdırlıyım Azeri’yim sizler kadar Azerice konuşamıyorum daha doğrusu yazdıklarınızın bir çoğunu anlıyorum sizin gibi yazamıyorum öyle bir merhaba demek istedim ben de gebelik planlıyorum ben de katılabilirim aranıza kabul ederseniz ?
Öğretmenler kulübüne hoş geldiniz32 yaşındayım canım 3 buçuk yıllık evliyim bi kızım var ikinci gebeliği düşünüyorum nasipse birkaç aydır deniyorum olmadı daha bakalım nasibimiz ne zamana yazılmış siz nerede yaşıyorsunuz? Ben Erzurumdayım öğretmenim
Amin canım. Ne zamandır deniyorsunuz?Allah sağ Salim kucağına aldırsın canımcümlemizi sevindirsin inşallah
Niyeki? Belkee əvəzləyicisi var?Revanoluda indi tapmaq çətindi
Doğurdane burda hamı öğretmen nerdeyseÖğretmenler kulübüne hoş geldiniz
Kazen seçtiKullanıcı adına bayıldım
Evet ya klübün çoğu öğretmenÖğretmenler kulübüne hoş geldiniz
Temmuzdan bu yana 4 ay olacakAmin canım. Ne zamandır deniyorsunuz?
Sizə yaxın çətin tapılA)) yox özdə qorxuram orahər şeyi vurmağa. Yediyimə.fikir versəm düzələcək problemlərimin yarsı. Şirnini abartmayanda rahat oluram fikir vermişəm onaNiyeki? Belkee əvəzləyicisi var?
Bizde vare boşboş qalıb yaxın olsaydıq vererdim sene
Özdə kıvırcık öğretmenlərDoğurdane burda hamı öğretmen nerdeyse
İyi canım daha yeni deniyorsunuz. İnşallah çok beklemezsinKazen seçtibaşkaydı adım değiştirmek istedim o da bunu seçmiş
Evet ya klübün çoğu öğretmen
Temmuzdan bu yana 4 ay olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?