- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.141
Allah köməyin olsun, yaxşı olar İn şə Allah. Leyla o iynə ilə bərabər aspirin də atırsan ? Mən həm iynə həm də aspirin içirdim. Bircə bərkisəydi Allahın köməkliyi iləSagol canim, hec ele davam edir axinti, qehveyi rengde. Sabah laxtalanmaya gore analiz verecem. Ona gore hekim teyin edecek gibekden vurulan iyneni artirim azaldim deye, 10 gune cixirmiw cavab.
Orası düzdür mən də hələ də var deyirəm uşaq ana südü içə bilmədi. Amma neynəmək olar öz əlimizdə deyil ki.Hecbishey ogunleri pis olmusham padruqamda diirki ele diirsen ele bil smes zeherdi nolarki versen direm hecne olmure prosdo adam vicdan ezabi cekirki menim nie sudum yoxdu,
Ay onu demə eşitmisdim nə hoqqalar çıxardır bu həkimlər, mən də çox narahatçılıq keçirirdim. Yaxşı həkim də bilmirdim eləcə qalmışdım avara. Bir gün salonda saç ustasına danışdım, dedi niyə demirsən neçə vaxtdı. O həkim dedi yoldaşım getdi maraqlandı, elə onda kəsdirdik. O da düzgün kəsib, elə rahatladım ki, ondan sonra elə bil bir ağır yük götürüldü üstümdənHe o sagaldi 3 gune hekim dunen baxib diir ne qesheng kesibler bunu diir ushaglari getirirler ya az kesirler ya cox bu yaxshi kesilib
Xoş gəldin Allah versin İn şə AllahQizlar salam )) mende hamile deyil hamilelik arzuluyanlardanam.Necesiz?
Cox sagol canim.Allah hamimizin uzune baxsin He qoz suyu sogan suyu incir ve kok suyunun cox xeyrini gordum qizlar meslehet gorurem ovladi olmuyannara. Yumurtalar yetishdirir endometriumu duzeldir. Cox gozel nemetdir. Yoldasimin spermi eladir demek olar. Asilama eletdirmishem cavab gozduyurem )salam qizlar necesiz? S Sema Aliyeva xow geldin. Allah sebeb salar inwallah. yoldawin da yoxlanib? qoz suyu ve ya soqan suyu kimi yollara el atmsan? tezliyken sevinesen
İnşAllah tutanlardan olar canım.Allah sevindirsinCox sagol canim.Allah hamimizin uzune baxsin He qoz suyu sogan suyu incir ve kok suyunun cox xeyrini gordum qizlar meslehet gorurem ovladi olmuyannara. Yumurtalar yetishdirir endometriumu duzeldir. Cox gozel nemetdir. Yoldasimin spermi eladir demek olar. Asilama eletdirmishem cavab gozduyurem )
Amin canim senide inshallah)İnşAllah tutanlardan olar canım.Allah sevindirsin
Yox bizde papanin dostu omedede cerrahdi bizim ushaglari hamsini o kesib coxda rahat kesfi men gizlenmishdim aglamag tutmushdu meni bide cagirdilarki gel gotur qutardi aglamadi hecAy onu demə eşitmisdim nə hoqqalar çıxardır bu həkimlər, mən də çox narahatçılıq keçirirdim. Yaxşı həkim də bilmirdim eləcə qalmışdım avara. Bir gün salonda saç ustasına danışdım, dedi niyə demirsən neçə vaxtdı. O həkim dedi yoldaşım getdi maraqlandı, elə onda kəsdirdik. O da düzgün kəsib, elə rahatladım ki, ondan sonra elə bil bir ağır yük götürüldü üstümdən
Az o balaca şeyi neter kesrilerYox bizde papanin dostu omedede cerrahdi bizim ushaglari hamsini o kesib coxda rahat kesfi men gizlenmishdim aglamag tutmushdu meni bide cagirdilarki gel gotur qutardi aglamadi hec
Yox canim, aspirin atanda qanamam oldu dayandirdim, dunen laxtalanmaya gore analiz verdim 10 gune cixacaq cavab, ondan sonra iynenin dozasini artiracaq ya azaldacaq. Lekelenmem de hele davam edir. Bele uwagda problem yoxdu e, berkiyib urek doyuntusu falan normaldi, bu lekelenme nedi bilmirem.Allah köməyin olsun, yaxşı olar İn şə Allah. Leyla o iynə ilə bərabər aspirin də atırsan ? Mən həm iynə həm də aspirin içirdim. Bircə bərkisəydi Allahın köməkliyi ilə
Canım men çox eşitmişem 3 ay yada doğana kimi lekenmesi olanları.sen bele çalış fikieleşme her şey yaxşı olar inşAllahYox canim, aspirin atanda qanamam oldu dayandirdim, dunen laxtalanmaya gore analiz verdim 10 gune cixacaq cavab, ondan sonra iynenin dozasini artiracaq ya azaldacaq. Lekelenmem de hele davam edir. Bele uwagda problem yoxdu e, berkiyib urek doyuntusu falan normaldi, bu lekelenme nedi bilmirem.
He ucundan gotururlerde birazAz o balaca şeyi neter kesriler
Salam can xoshgeldin❤Qizlar salam )) mende hamile deyil hamilelik arzuluyanlardanam.Necesiz?
Nie 10 gune cixirki?mende seher verirem gunortadan sonea gotururdum sende nie ele gec cixirki?bu bizim bikdiyimiz normal laxtalanamadirda he?Yox canim, aspirin atanda qanamam oldu dayandirdim, dunen laxtalanmaya gore analiz verdim 10 gune cixacaq cavab, ondan sonra iynenin dozasini artiracaq ya azaldacaq. Lekelenmem de hele davam edir. Bele uwagda problem yoxdu e, berkiyib urek doyuntusu falan normaldi, bu lekelenme nedi bilmirem.
Hə elə bu qızda dedi mənim qardaşımı da, uşaqlarımı da O kəsib. Yo sən ürəklisən getmisən, mən getməmişdim. O ağlamaz ki, cübbürüşdü hələ : ) bu qanırdı deyə korluq verdi yaman. Deyir yaman qışqırırmış, hələ hər şeydən qabaq həkimin özündən qorxubmuşYox bizde papanin dostu omedede cerrahdi bizim ushaglari hamsini o kesib coxda rahat kesfi men gizlenmishdim aglamag tutmushdu meni bide cagirdilarki gel gotur qutardi aglamadi hec
Hə anladım yaxşı olar İn şə AllahYox canim, aspirin atanda qanamam oldu dayandirdim, dunen laxtalanmaya gore analiz verdim 10 gune cixacaq cavab, ondan sonra iynenin dozasini artiracaq ya azaldacaq. Lekelenmem de hele davam edir. Bele uwagda problem yoxdu e, berkiyib urek doyuntusu falan normaldi, bu lekelenme nedi bilmirem.
Bu nese bawqa weydi e , 6 li ne bilim nese yazilmiwdi. Evvel men vermiwdim laxtalanmaya gire 1 gune cixmiwdi bu nese bawqa weydi 10 gune cixirNie 10 gune cixirki?mende seher verirem gunortadan sonea gotururdum sende nie ele gec cixirki?bu bizim bikdiyimiz normal laxtalanamadirda he?