Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim, hec ele davam edir axinti, qehveyi rengde. Sabah laxtalanmaya gore analiz verecem. Ona gore hekim teyin edecek gibekden vurulan iyneni artirim azaldim deye, 10 gune cixirmiw cavab.
Allah köməyin olsun, yaxşı olar İn şə Allah. Leyla o iynə ilə bərabər aspirin də atırsan ? Mən həm iynə həm də aspirin içirdim. Bircə bərkisəydi Allahın köməkliyi ilə

He o sagaldi 3 gune hekim dunen baxib diir ne qesheng kesibler bunu diir ushaglari getirirler ya az kesirler ya cox bu yaxshi kesilib
Ay onu demə eşitmisdim nə hoqqalar çıxardır bu həkimlər, mən də çox narahatçılıq keçirirdim. Yaxşı həkim də bilmirdim eləcə qalmışdım avara. Bir gün salonda saç ustasına danışdım, dedi niyə demirsən neçə vaxtdı. O həkim dedi yoldaşım getdi maraqlandı, elə onda kəsdirdik. O da düzgün kəsib, elə rahatladım ki, ondan sonra elə bil bir ağır yük götürüldü üstümdən

Bir daha axsaminiz xeyir qizlar. Men 2 il 10 aydir evliyem martin 29 u 3 ilim olacaq ve hec hamile qalmadim hekimler deyirki hershey yaxshidi. Isvecte sofiahemmet xestexanasinin doktoru Elinor Elfstromun yaninda oldum. Onlarda problem tapmadi.Ve en son Bakida Gomruk Hospitalda Hakan Tanriverdi asilama meslehet gordu. Ayin 7 si asilama oldum. 6ci gunumdeyem. INSHALLAH tutar qizlar

Son düzenleyen: Moderatör:
salam qizlar necesiz? S Sema Aliyeva xow geldin. Allah sebeb salar inwallah. yoldawin da yoxlanib? qoz suyu ve ya soqan suyu kimi yollara el atmsan? tezliyken sevinesen
Cox sagol canim.Allah hamimizin uzune baxsin He qoz suyu sogan suyu incir ve kok suyunun cox xeyrini gordum qizlar meslehet gorurem ovladi olmuyannara. Yumurtalar yetishdirir endometriumu duzeldir. Cox gozel nemetdir. Yoldasimin spermi eladir demek olar. Asilama eletdirmishem cavab gozduyurem )

İnşAllah tutanlardan olar canım.Allah sevindirsin

Yox bizde papanin dostu omedede cerrahdi bizim ushaglari hamsini o kesib coxda rahat kesfi men gizlenmishdim aglamag tutmushdu meni bide cagirdilarki gel gotur qutardi aglamadi hec

Allah köməyin olsun, yaxşı olar İn şə Allah. Leyla o iynə ilə bərabər aspirin də atırsan ? Mən həm iynə həm də aspirin içirdim. Bircə bərkisəydi Allahın köməkliyi ilə
Yox canim, aspirin atanda qanamam oldu dayandirdim, dunen laxtalanmaya gore analiz verdim 10 gune cixacaq cavab, ondan sonra iynenin dozasini artiracaq ya azaldacaq. Lekelenmem de hele davam edir. Bele uwagda problem yoxdu e, berkiyib urek doyuntusu falan normaldi, bu lekelenme nedi bilmirem.

Canım men çox eşitmişem 3 ay yada doğana kimi lekenmesi olanları.sen bele çalış fikieleşme her şey yaxşı olar inşAllah

Nie 10 gune cixirki?mende seher verirem gunortadan sonea gotururdum sende nie ele gec cixirki?bu bizim bikdiyimiz normal laxtalanamadirda he?

Yox bizde papanin dostu omedede cerrahdi bizim ushaglari hamsini o kesib coxda rahat kesfi men gizlenmishdim aglamag tutmushdu meni bide cagirdilarki gel gotur qutardi aglamadi hec
Hə elə bu qızda dedi mənim qardaşımı da, uşaqlarımı da O kəsib. Yo sən ürəklisən getmisən, mən getməmişdim. O ağlamaz ki, cübbürüşdü hələ : ) bu qanırdı deyə korluq verdi yaman. Deyir yaman qışqırırmış, hələ hər şeydən qabaq həkimin özündən qorxubmuş

Hə anladım yaxşı olar İn şə Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…