- 13 Ocak 2022
- 87
- 24
- 27
- Konu Sahibi blueberryyyy
Hayırlısı olsun inşallah bu ay olmazsa diğer ay yine bi şansımız varUmudumu kestim artık en son ilişkinin üzerinden 15 gün gecti
Benim de umudum yok bugün yarın adet olmayı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah bu ay olmazsa diğer ay yine bi şansımız varUmudumu kestim artık en son ilişkinin üzerinden 15 gün gecti
Doktora gideceğim tekrar adet olmayı mı bekleyeyim yoksa hemen gideyim mi?Hayırlısı olsun inşallah bu ay olmazsa diğer ay yine bi şansımız var
Benim de umudum yok bugün yarın adet olmayı bekliyorum
Ne için gideceksinizDoktora gideceğim tekrar adet olmayı mı bekleyeyim yoksa hemen gideyim mi?
Kontrol ve tedavi amacli. 6 aydır gitmiyorum tik yokNe için gideceksiniz
Adetleriniz düzenli mi düzenliyor bence bekleyin adet olmazsanız test yaparsınız tekrar olursanız o zaman gidersiniz zaten adet günü hormanlara bakılıyor ya direkt doktor kontrol ederKontrol ve tedavi amacli. 6 aydır gitmiyorum tik yok
Bende oldu diye düşünüyorum ama dediğin gibi çok akıntı olmadı maalesef. Hayırlısı bakalım benim yaşım da var 36 yaşındayım çok vaktim yok beklemek icinBi de ne kadardır istiyorsunuz
Benim bir buçuk yıl oldu geçen ay doktora gittim kontrol etti hafif pcos var dedi klomen artı ovştrelle kullandım olmadı bu ay gitmedim doktora bugün ya da yarın adet olmam lazım bu ayı da değerlendirmeye çalıştım ama sanki yumurtlama olmadı
Aynen hayırlısı Allah en güzel zamanda nasip etsin inşallahBende oldu diye düşünüyorum ama dediğin gibi çok akıntı olmadı maalesef. Hayırlısı bakalım benim yaşım da var 36 yaşındayım çok vaktim yok beklemek icin
Aminnnnn hepimizeAynen hayırlısı Allah en güzel zamanda nasip etsin inşallah
Aynen öyle umarım bu ay hepimiz güzel haberler veririzDemek daha gelecek zamanı değilmiş yeğenimizin
Öyle mi ya hayırlısı olsun daha yeniyseniz inşallah olur Rabbim bekletmeden nasip etsin inşallahBen de elendim kizlar ve şaka gibi tüm belirtilerin vardı yorgunluk uyku hali kaşık ağrısı baş ağrısı akıntı sık idrar megersem enfeksiyon kalmışım gülsem mi ağlasam mı bilemedim adet oldum. Zaten yeni başladık yapmaya hayırlısı
bende bu ay basladım bakalım, bat 15 subatAteş takibine döngünüzün ilk gününde başlamanız gerekiyor. Eğer ikinci fazda 16 gün boyunca ateşiniz cover-line üzerinde kalıyorsa gebelik ihtimali yüksektir. 3 değerle bir şey anlaşılmaz maalesef.
Protein ağırlıkli beslenin mi dedilerBenimnormal tm idrar tahlilinde protein negatif cikti mikroidrar bakti ondacikti eger ck riskli durum var ise dahiliye 24 saatlik idrar testi yapiyo protein kacagi icin bnm doktorumun demesi protein agilikli beslenme ve tansion mtlaka kontrol altina alinmali yoksa proteinde duzelmez demisti ilaca basladm iste uc ay snra tekrr yaptircm bukz cikarsa 24 saatlik isticem ve dahiliye beni nefroloji ye yonlendirdi o da sonclarmi inceledi o da aynilarini soyledi ama seninki sdce gebelige bagli olablr laboratuar da hata yapablir arastirmak lazm ne diim Allaha emntiz bnm drum eger dikkt etmessem bonreklere zarr verir dedi ama bnmki hamilelk disi bir yukselme snnkinin ilk once o tespit edilmesi lazm ve kisa zamnda gidin bnce dahiliyeye ve tum testleri ypsin hamileligi beklemeyin derim insallah hamile isenizde hemen bastan onlemini alirlr