Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hə elə bu qızda dedi mənim qardaşımı da, uşaqlarımı da O kəsib. Yo sən ürəklisən getmisən, mən getməmişdim. O ağlamaz ki, cübbürüşdü hələ : ) bu qanırdı deyə korluq verdi yaman. Deyir yaman qışqırırmış, hələ hər şeydən qabaq həkimin özündən qorxubmuş
Hahahah deli edib hekimi:-)yox aglamamishdi vecine degildi die qorxmamisham mama pampersini baglamishdi ama dermanlamag zad kocam eledi men urek elemedim

Hahahah deli edib hekimi:-)yox aglamamishdi vecine degildi die qorxmamisham mama pampersini baglamishdi ama dermanlamag zad kocam eledi men urek elemedim
Yox niyə ki, həkim başa düşür ki, onun qarşısındakı dilsiz, qanmaz körpə uşaqdır. Bir az yarası yüngülləşənə kimi bizdə də atası baxdı, sonra özüm tökürdüm

Bat 2 mart. Yumurtlama 14 şubat. Bu gün kasıklarımda hreketlenme var. İdrarım geliyor bir damla yapıyorum tekrar geliyor. Böbrek kısımlarımda ağrılarım var. Sağ kasığımda ağrı oluyor sanki içinde baloncuk var gibii. Birde bu sabah peçeteye kahverengi sarı gibi bir akıntı gördüm. 1 damlacık. Sizce bunlar gebelik oluştuğuna mı işeret :)

Bat 2 mart. Yumurtlama 14 şubat. Bu gün kasıklarımda hreketlenme var. İdrarım geliyor bir damla yapıyorum tekrar geliyor. Böbrek kısımlarımda ağrılarım var. Sağ kasığımda ağrı oluyor sanki içinde baloncuk var gibii. Birde bu sabah peçeteye kahverengi sarı gibi bir akıntı gördüm. 1 damlacık. Sizce bunlar gebelik oluştuğuna mı işeret :)
14 shubatmi yanlishmi yazmishsin???14 shubat cok cok erken mayalanma gidiyordur daha:KK73:

Sana merhaba canım

X