-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.181
Şükür Leylaya baxanda mən yaxşı keçirdirəm. Bircə mədəm çox incidir. Sən necəsən? Oğluşun necədi neçə yaşı varıydı demişdin yadımdan çıxıb bağışla. Bidə bir söz soruşum cümə günü doktora getmişdim 70% oğlan dedilər ama dəqiq demədilər. Görən dəyişə bilər?? Ürəyim partlayır yamanƏleyküm Salam, yaxşıyam sənin də keçmiş cümən mübarək. Sənin hamiləliyin necə keçir, minnak qızın neyniyir, yenə deyir bacım olacaq ? : )
Salam qizlar. Analizin cavabi hele cixmayib gozleyirem. Bu 6 ci gun de 2 li analizdi nedi ondan verecem. Uziye getmiwdim, wukur her wey yolunda. Gorek belke bu defe gedende cinsiyyetini de bilerik. Siz necesiz?
Salam necəsən? Şükür təki hər şey axıra qədər yolunda getsin sağ salamat qucağımıza ala bilək. Neçənci həftədəsən?? Qız istəyirsiz ya oğlan? Hər şey ürəyincə olsun inşallahSalam qizlar. Analizin cavabi hele cixmayib gozleyirem. Bu 6 ci gun de 2 li analizdi nedi ondan verecem. Uziye getmiwdim, wukur her wey yolunda. Gorek belke bu defe gedende cinsiyyetini de bilerik. Siz necesiz?
Yaxşılıqdır Şükür, 5 yaşı var. Canım əgər hələ tezdirsə yəni cinsiyyət orqanı formalaşmayıbsa yanılma ola bilər. Yox əgər düzgün baxılıbsa elə nədir odur, narahat olma. Allah arzuna çatdırsın İn şə AllahŞükür Leylaya baxanda mən yaxşı keçirdirəm. Bircə mədəm çox incidir. Sən necəsən? Oğluşun necədi neçə yaşı varıydı demişdin yadımdan çıxıb bağışla. Bidə bir söz soruşum cümə günü doktora getmişdim 70% oğlan dedilər ama dəqiq demədilər. Görən dəyişə bilər?? Ürəyim partlayır yaman
İn şə Allah qucağına aldığın günü xəbər verəsən burdan AminSalam qizlar. Analizin cavabi hele cixmayib gozleyirem. Bu 6 ci gun de 2 li analizdi nedi ondan verecem. Uziye getmiwdim, wukur her wey yolunda. Gorek belke bu defe gedende cinsiyyetini de bilerik. Siz necesiz?
Insallah canim, seninle bahem. 11 ci heftem bitir, bu hefte sonu 2 li test verecem. Ferqi yoxdu her ikisinnen varimdi, qiz ayri bir wirin olur ama)))Salam necəsən? Şükür təki hər şey axıra qədər yolunda getsin sağ salamat qucağımıza ala bilək. Neçənci həftədəsən?? Qız istəyirsiz ya oğlan? Hər şey ürəyincə olsun inşallah
Cox sagol canim. Tezlikle senden alaq gozel xeber. Detalli uzi ve 2 li test olunacaqmis o zaman gorune bilermiw, 12 ci hefteye kecirem. Sende ne var ne yox?Çox şükür canım çox sevindim inşallah sağ salamat qucağına alasan. Cinsiyyet üçün hele tez deyil? Neçenci heftendesen ki?
Salam sukur gozum seni axtarir her bura girende ki gorum hardadi bu qiz.He menemde agirlasmsamda sozdu?,?gozum uzum sisib emelliceSalam qızlar necesiz sabahınız xeyir.HerSey_Guzel_Olucak canım meni etiketlemisen diyesen. Bildirim geldi ama tapa bilmirem nese. Necesen? Elin ayağın ağırlaşıb diyesen 1ayın qalıb he?
Allah ureyine gore versin insallah. Test etdikden sonra cavabini bura da yazInsallah canim, seninle bahem. 11 ci heftem bitir, bu hefte sonu 2 li test verecem. Ferqi yoxdu her ikisinnen varimdi, qiz ayri bir wirin olur ama)))
Can quzum. Menim de dunen migrenim tutmuwdu 3 tab paracetamol icmiwem bu gun kecdi agrisi. Hekiminnen soruw duw agrisinu keserse paracetamol ic onun ywaga ziyani yoxduSalam qizlae necesiz.dis agrisi meni oldurud.ne meslehst gorursuz?