Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qizlar salam, men 2 gundu xestexanada idim yene, bu defe awiri qusma ve urekbulanmadan, sistemler iyneler falan, ama bir xeyri yoxdu. Evdeyem ele yataqda, cox ois kecirirem. Sizlerde ne var ne yox deyin gorum)
Sən eynən mənim kimisən, mənim də dözümüm yoxdur. Xoş iyləri belə götürmürdüm hələ qaldı ki, pis iy. Yoldaşımı xırtdəyə yığmışdım mənə iysiz sabun al, iysiz paraşok al, iysiz şampun al, iysiz krem al daha nələr nələr. Ətir iyindən iyrənirdim necə gözəl qoxulu ətir olur olsun götürmürdüm. Yoldaşım da deyirdi mən onları hardan tapım iysiz şey var. Bir dənə az iysi olan şampun tapmışdı, satıcı demişdi qardaş ən iysizi budur. O da saçımı pis günə qoymuşdu, taxta kimi idi saçlarım : ) ama neyniyim qoxusu az idi deyə onnan yuyurdum. Allah sənə də kömək olsun İn şə Allah

O sənə elə gəlir e quzi, soruşsan qadınların hamısı deyəcək məndən pis keçirdəni yoxdur. Mən elə qaytarırdım ki, burnumdan qan açılırdı, öz də doğana qədər də davam elədi. Mədə yanması, bir də qusma elə qorxurdum deyirdim ikisi də qalacaq üstümdə.

Iw burasindadi ki, iylere qarwi bir problemim yoxdu, eksine iy gelir yemek isteyirem, ne duxi ne porowok iyi hecne pis tesir elemir. Di gel ki bulanmam oldurub. Seherden de qehveyi axintim var emelli bawdi ayb dan evvel nece gelir bax ele, iyne yazdi hekim vurdum gorum nece olur. Gunde bir hoqqa cixariram)

Yoxduye Nushi mendede yoxdu bugun hekime getmishdik diir ushagin doyub doymadigini basha dushmekcun smesi birdefelik kes 10 gun ana sudu ver gel cekisine baxag diyek doyur yoxsa yox mende xestexanadan eve geldim 1 saat icinde 6-7 defe emizdirdim baxdimki yazig ushag day dize bilmir guya vermiyecekdim ama duzelrdim verdim uzandi yatti nenime beledide day

Heye hamiya gore en pis kecirdeni odumende dogana yaxin yeniden bashladim qayrmaga dedim ayAllah bu neydi men yene bashladimki ama o 100 defe artig qusmali donemleri 1 dene emzirme donemine deyishmedem emzirme donemi cozcox cetiniymish

Salam qızlar necesiz.menim bu üzümü temiz pirşik basır buna krem zad bilmirsiz ki.neynesemde getmir ağluycam ya

Salam qızlar necesiz.menim bu üzümü temiz pirşik basır buna krem zad bilmirsiz ki.neynesemde getmir ağluycam ya
Salam canim... klasik pazar ugrasiyoruz iste.. 7sinde regl oldum umutlar obur aya kaldi:)
Sen nasilsin ne var ne yok? Bat falan:)

Salam canim bepanten ushag poposuycun olan,yada lorende c ama en effektiv vasite oralarda teze dogan varsa sudunden al biraz srazu aparir

Salam canim bepanten ushag poposuycun olan,yada lorende c ama en effektiv vasite oralarda teze dogan varsa sudunden al biraz srazu aparir
Yox malesef ama krem ala bilerem.men gece yatanda özümden asılı olmur qaşıyram üzümü oda yayılır getmir.day alaram bulardan birini çox sağol canım

Nə oldu sənə ay bacı, indi necəsən ? Allah köməyin olsun İn şə Allah

Olsaydı yaxşı, yoxdursa neynəmək olar, elə mənimki də smesnən böyüyüb : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…