- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 41
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.161
He canim burda da oxuyuram ele teselli tapiram, sadece evveller olmayib bele wey oma gore narahat oluramCanım men çox eşitmişem 3 ay yada doğana kimi lekenmesi olanları.sen bele çalış fikieleşme her şey yaxşı olar inşAllah
Hahahah deli edib hekimiHə elə bu qızda dedi mənim qardaşımı da, uşaqlarımı da O kəsib. Yo sən ürəklisən getmisən, mən getməmişdim. O ağlamaz ki, cübbürüşdü hələ : ) bu qanırdı deyə korluq verdi yaman. Deyir yaman qışqırırmış, hələ hər şeydən qabaq həkimin özündən qorxubmuş
HeeeeeeBu nese bawqa weydi e , 6 li ne bilim nese yazilmiwdi. Evvel men vermiwdim laxtalanmaya gire 1 gune cixmiwdi bu nese bawqa weydi 10 gune cixir
Yox niyə ki, həkim başa düşür ki, onun qarşısındakı dilsiz, qanmaz körpə uşaqdır. Bir az yarası yüngülləşənə kimi bizdə də atası baxdı, sonra özüm tökürdümHahahah deli edib hekimiyox aglamamishdi vecine degildi die qorxmamisham mama pampersini baglamishdi ama dermanlamag zad kocam eledi men urek elemedim
Necesen?He canim burda da oxuyuram ele teselli tapiram, sadece evveller olmayib bele wey oma gore narahat oluram
14 shubatmi yanlishmi yazmishsin???14 shubat cok cok erken mayalanma gidiyordur dahaBat 2 mart. Yumurtlama 14 şubat. Bu gün kasıklarımda hreketlenme var. İdrarım geliyor bir damla yapıyorum tekrar geliyor. Böbrek kısımlarımda ağrılarım var. Sağ kasığımda ağrı oluyor sanki içinde baloncuk var gibii. Birde bu sabah peçeteye kahverengi sarı gibi bir akıntı gördüm. 1 damlacık. Sizce bunlar gebelik oluştuğuna mı işeret :)
Sana merhaba canımBat 2 mart. Yumurtlama 14 şubat. Bu gün kasıklarımda hreketlenme var. İdrarım geliyor bir damla yapıyorum tekrar geliyor. Böbrek kısımlarımda ağrılarım var. Sağ kasığımda ağrı oluyor sanki içinde baloncuk var gibii. Birde bu sabah peçeteye kahverengi sarı gibi bir akıntı gördüm. 1 damlacık. Sizce bunlar gebelik oluştuğuna mı işeret :)
Wukur, yaxwiyam. Urekbulanma deyesen azalir, artiq her gun qusmuram. Analiz vermiwdim cababi sabaha cixacaq gedecem hekime uziye de duwecem. Sen necesen?Necesen?
Sukur cox sukur.nece hefteliksen?menemde agirlasmsam men uje yata bilmrem rahatWukur, yaxwiyam. Urekbulanma deyesen azalir, artiq her gun qusmuram. Analiz vermiwdim cababi sabaha cixacaq gedecem hekime uziye de duwecem. Sen necesen?
10 hefte bitdi, 11 e kecdim. Caan) sende necenci heftedi? Cinsiyyeti bellidi? Qacirmiw ola bilerem belke yazmisan)Sukur cox sukur.nece hefteliksen?menemde agirlasmsam men uje yata bilmrem rahat
He qizdi.34 hefte bitdi uje zaman ele bil yavas axir.sebr tukenr agirlasms qarin rahat yata bilmrem.Allah isteyeb her kese nesib etsin bizde salamat alaq korpelerimizi qucagimiza insallah10 hefte bitdi, 11 e kecdim. Caan) sende necenci heftedi? Cinsiyyeti bellidi? Qacirmiw ola bilerem belke yazmisan)
Insallah canim. Birce urekbulanmam kecsin raziyam yatmayim agirlawim)) cox haldan salir bu bulanma meniHe qizdi.34 hefte bitdi uje zaman ele bil yavas axir.sebr tukenr agirlasms qarin rahat yata bilmrem.Allah isteyeb her kese nesib etsin bizde salamat alaq korpelerimizi qucagimiza insallah
Her vaxtin xeyir canimAxşamınız xeyir
Nə oldu analiz necə çıxdı can ?Her vaxtin xeyir canim
Əleyküm Salam, yaxşıyam sənin də keçmiş cümən mübarək. Sənin hamiləliyin necə keçir, minnak qızın neyniyir, yenə deyir bacım olacaq ? : )Salam qızlar. Necəsiniz? Nece gedir işlər. Cüməniz də mübarək..