Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asilama zamani testler yanildici olurda ona gore bilmrem adetive nece gun qalib biraz sebr et.hec olmasa adet gunune qedee ya bir gun qalmsa qedee gozle deqiq melumat ucun.xett beli baya baya var ama sen testlere davam
Canim igneye gore bezen olur pozitiv men cox su icdim ve 4u tam negativ oldu eminemmi bu xettler iyneye gore deyil :)

Mendede baslarda bele idi.hele adet gunum adetden bir gun sora sirf bele idi.usaqin yerini almasi 10 12 gun cekir oxuduguma gore.nece gun var adete?
Kecen ay 12 adet oldum ama son uc dord aydi dord gun qabaga atir yeni sabah olmalidi hekimde testi sabaha deyib gorekde insallah xeyirlisiyle bebesim gelir :)

Men hec havaya cixmaq nedi bawimi qaldira bilmirem yataqdan(( ne bilim bir ay qalib yola verim, o birilerde de bele olurdum

Bu test xarabdu canım yada ki çıx tökmüsen siydiyi.sen neqeder vaxtlığ evlisen?

ayyy aytoşuumm umut oldun bana yine bugün yarın gelmesi lazımm.. büşranın öyle mi olmuştu.. ayy doğurdu bileee inşallah sürpriz yapmıştıırrr
Evet hatta cok kotu olmushdu aglamishdi falan kismet bu ishler ne olacagi belli deyilki inshAllah inshAllah hamishsindir kalbden dua ediyorum sana❤

Cixmagina heyati boyu cixmaz ama bu iyne meselesi menj cashdirir bashim cixmadigi bir movzudur iyne olmasaydi 100/100 hamileydin sabah get gorek nolur men senden cox heyecanlandim

Olurda bezi ushaglarda kanal dar olur buda ishiyib ishiyib duz yigilib tutub sheyini:)))sudum doyumlug deyil dadimligdidoymur sudle ancag soskakimi yemeyin ustunden su kimi,derman kimi istifade edir
Ay hə duz yığışıbmış, o pis olur e yazıq uşaq. Mənim ayaqlarımda var bilirəm necə zəhrimar şeydir. Məndə də eləydi süd, cəmi üç ay oldu sonra qurudu getdi : ( İn şə Allah səndə olar

Sağ ol şirin qız Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…