- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 25
- Konu Sahibi blueberryyyy
İnsaAllah sen güzel haber verirsin bizeSağlık olsun insallah gelecek ay güzel haberlerini verirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsaAllah sen güzel haber verirsin bizeSağlık olsun insallah gelecek ay güzel haberlerini verirsin
Rabbim hakkimiza hayırlısını versinBir sene oldu işte bizim de
Öyle deme insaAllah elenmezsinBen de elenecem büyük ihtimalle 2 günüm kaldı
İnşallah ama ne içimde umut var ne dışımda belirtiÖyle deme insaAllah elenmezsin
Ne zamandı sizin de adet gününüzBende de çok açık kahverengimsi bir akıntı oldu birkaç damla adet olacağımın habercisi mi acaba
YarındıNe zamandı sizin de adet gününüz
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYarındı
Canım herkeste farklı oluyor belirtilerin başlaması da o yüzden hiç belirtim yok kesin hamile değilim diye de düşünmemek lazımAma ben şunu hâlâ merak ediyorum adet öncesi hep belirti arıyorum ama tam olarak ne zaman başlıyor belirtiler
Teşekkür ederim bakalım inşallah Allah sevindirir hepimiziCanım herkeste farklı oluyor belirtilerin başlaması da o yüzden hiç belirtim yok kesin hamile değilim diye de düşünmemek lazım
Bugün sabah oldum Hayırlısı olsunannewith canım dün bat günündü adet oldun mu
Demek daha gelecek zamanı değilmiş yeğenimizinBugün sabah oldum Hayırlısı olsun
Çıkıyor diyorlar ama belli de olmaz belki geç döllenme olmuştur yine de adetin geçmesini beklemek daha iyi olur galibaBen de sabah erken gebelik testi yaptım. Sonuç kocaman bir 0
Bat a kaldı 3 gün olsa çıkardı herhalde değil mi?
Umudumu kestim artık en son ilişkinin üzerinden 15 gün gectiÇıkıyor diyorlar ama belli de olmaz belki geç döllenme olmuştur yine de adetin geçmesini beklemek daha iyi olur galiba