• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Quzular mən bura bir bu vaxtlar, bir də nahardan sonra girmə qərarı aldım, yoxsa işlərim axsayır. Məni axtarsanız günörtadan sonra axtarın yanisi :KK66: kendi kendime gelin güvey oluyom, kızım ne kendini kıymete bindiriyon, belki hiç seni burda isteyen yok dimi :KK70:

Canım çox düzgün qerardı mende bir indi girirem birde günorta işlerimi bitirenden sora. İndi girib dünenkilere cavab yazıram ya da yazdıqlarınızk oxuyuram. Günorta da girib seherkilere cavab yazıram :KK51: kafa zehir:KK53:

S shemss678 Canim sen hemise bizim haqqimizda yazirsan.bir nece cumle yazim.Seni tanmram ama tanimis kimiyem.Sevecan senimi etrafina pozitiv enerji sacan bir şeker şey :KK60: ureyim acilir senin nesajlarivi oxuyanda. kas seni real heyatda taniya bilerdim menim fikrimce cox gozel refiqe sirdas ola bilersen :KK19:
can bunu deyrsense cvb yazmiwam axi. seherden baxiram ki o sehvi men nece elemwem cvbsiz qoymuwam hañsisa msjio_O

Süd verirsən, yəni olur südün ? Bir dənə şirniyyatdan, un məmulatlarından uzaq dur, sağlam qidalan. Meyvə, tərəvəz, göyərti, əsas üç lt suyunu içsən həm kilo verərsən, həm südün çox olar. Protein, saglam karbonhidrat, bax nasıl tıpış tıpış gedir o kilolar :KK66:
4 ay vere bilmiwem sud, az olub sudum, indi oyrenirem men cox weyi, sehv etmiwem sud verme movzusunda, insallah bu defe o sehvleri etmeyecem)) cox sagol meslehetin ucun quzum:KK200:

Sine agrisi coxdu mendede qoltuq altumdan agri tutub uzu asagi 15 gundur.qasigda limfa oldugunu bilmrdim ))) qasigimda siraga gune kimi cox agryrdu azalib indi.Ama ayiptir soylemesi sinem sisub sanki slikon iri cok guzel duruyor :KK8:
yox quzum qasiqda da limfalar var. internetde qasiqda limfa duyunleri yazsaz hansi bolgede olduqunu wekilde gore bilersiz. mende aqriyir el vurandada yumru warik kimi hiss edrem.1ci hamileliyimdede olmuwdu ama indi hech hamileyem ya yox deqiqlewdirmemiwem bata 5gun var azi. ona gore bilmek istedim hamile olan qizlardada var mi. yeqin menim ozunu terbiyesiz aparan limfalarim hoqqa chixarir yene:KK17::mad:

Yox quzum menimki hec balkona ciaga qoymurdu o qeder qisqanc birisi pencerenin qabagindan falan kecsem perde acix olsa qirgin dushur ama hamish qalandan pishirmishdim onu tessufler olsunki hec 1 ay cekmedi:////

Hee mende de o derecededi. Ona göre perdeler bağlı olur hemişe. Heç olmasa 1ay şellenmisen :110:

Back