- Konu Sahibi minik_prince
- #5.161
Göy olan menem, o birisi Nemiş)) o da qardaşımızdı)) koca değil)))) oxşuyur bize)))
Hansı şekli göndermisen kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göy olan menem, o birisi Nemiş)) o da qardaşımızdı)) koca değil)))) oxşuyur bize)))
Kiz kocamda beezdiribeee.seherlee yuxudan durmur belini yumruqluyuram masaj kimi sirazu deyr oxaayy ellerne qurban mende tehdid elemsem demsem eve ya tez gel masaj edim yoxsa masaj falan yoxdu sene.birdeki yuxuda eri ona xeyanet elediyni goren vae?bu gun yuxuda gordumki vusal mene xeyanet edr olurdum yuxyda ureyum partdyrdu helede tesirinen cxmamsamSende sende Shakoshumay kulunc demeye ele bil belimde yuk dashiyiram butun gunu o gun istedim yoldashimin nenesi hekimdi die sinirlerin yerini bilir bidene ela masaj edir masajnan kulunc qirir gel goresen istedim diim nene kureylerimi biraz ov sora dedim ayibdi ayten nazinda bu qederi yoxda ama ele ehtiyacim varki
Avimag ele yoz sadece basha sala bilmireme menim en eseb kecirtdiyim shey haminin mene hecne olmaz hele cavansiz yene olar ne bilime bucur sozler istemirem kiminse gozlerinde o pis olmush baxishlari gorumKızım evvelki düşük olduğunda (ALLAH indikinden uzaq elesin) kim sene acıdı? Yazıq kimi baxdı? Saçma olan bu düşüncelerindi. Düşünme bele. Klişe olsa da diyecem. Biz burda aile kimiyik. ALLAH elemesin bacın ya da anan sene acıyar. Ya da ALLAH uzaq elesin Aytenin(bacımın) başına gelse men ona acıyaram?
Bele düşünme
Xeste yuxu sheytan emelidir bosh ver sadece gorurki eve gec gelmeyinden narazisan diib biraz deli eliyim bu qiziKiz kocamda beezdiribeee.seherlee yuxudan durmur belini yumruqluyuram masaj kimi sirazu deyr oxaayy ellerne qurban mende tehdid elemsem demsem eve ya tez gel masaj edim yoxsa masaj falan yoxdu sene.birdeki yuxuda eri ona xeyanet elediyni goren vae?bu gun yuxuda gordumki vusal mene xeyanet edr olurdum yuxyda ureyum partdyrdu helede tesirinen cxmamsam
Deli oldumda sozdu ayrilirdim e .yuxudan dyrdumki ureyim agzimda doyunur ele bil srazu durguzdum dedim and ic gorum senen subhelenmem gereken nese varXeste yuxu sheytan emelidir bosh ver sadece gorurki eve gec gelmeyinden narazisan diib biraz deli eliyim bu qizi
Hmm senen men inciyeme shakosum shakosum deyrsene mene bele dememsdin hamile oldugvuAvimag ele yoz sadece basha sala bilmireme menim en eseb kecirtdiyim shey haminin mene hecne olmaz hele cavansiz yene olar ne bilime bucur sozler istemirem kiminse gozlerinde o pis olmush baxishlari gorum
Avimag ele yoz sadece basha sala bilmireme menim en eseb kecirtdiyim shey haminin mene hecne olmaz hele cavansiz yene olar ne bilime bucur sozler istemirem kiminse gozlerinde o pis olmush baxishlari gorum
Kiz kocamda beezdiribeee.seherlee yuxudan durmur belini yumruqluyuram masaj kimi sirazu deyr oxaayy ellerne qurban mende tehdid elemsem demsem eve ya tez gel masaj edim yoxsa masaj falan yoxdu sene.birdeki yuxuda eri ona xeyanet elediyni goren vae?bu gun yuxuda gordumki vusal mene xeyanet edr olurdum yuxyda ureyum partdyrdu helede tesirinen cxmamsam
Delisendehamile qadin bele yuxular tez tez gorur orgeshDeli oldumda sozdu ayrilirdim e .yuxudan dyrdumki ureyim agzimda doyunur ele bil srazu durguzdum dedim and ic gorum senen subhelenmem gereken nese var
Az kefsize yaxşı eliyr demir.mendr göze çox inanıram.men gelin gelennen xestelik el çekmiyib menen.hamı başloyrdı ki ay ne yaxşı doludu gelinin.bizimki arığ şeydi.heçbe yimir.indi day uje yemekdende kesilmişem.bele paxıl insanların elinden bi terefe çıxaramıram özümüYox men ogunleri Nerminede dedim goze inaniram ama bu sohbetde goze baxmiram eger onu Allah mene veribse kiminse gozune gore menden almaz:)menim qaynanam uje 4 ayi tamam elemishem hele heckime demiyib yoldashim diir mama deynen ayibdi sabah qarni cixacag diir demirem ozde sorushurlar ha ayten nie qusur diir ne bilim oz qardashindan derman alib menimcun hekim yazib ona demiyib hamiledi yoldashimda dayisiyla danishir diir aytenin qusmagini kesmedi diir rafush belke hamilelik var bilmirsiz yazig ushag reng alib reng veddi diir hede dayday varda mende lag edirem direm Allah biler diibki ele bele ueeyi bulanir
Onda girmirdim axi buraHmm senen men inciyeme shakosum shakosum deyrsene mene bele dememsdin hamile oldugvu
GElen sorada ayakta uyutdunki tezedi esi day kecdi.esas odu samalat olsunOnda girmirdim axi bura
3ümüzün şaurmadakı şeklimizHansı şekli göndermisen kız
Gun gun gosterir ne qederlikdi ne qeded qalib butun gunu burday gunde 10 defe onu gorsem deli olaram onsuzda mencun vact kecmir oda bir terefden sayirmish bir funksiyasida yoxduki ne qeder qaldigini sondurum onun icin sildim teze teze qalanda nece dene proqram yazmishdim sora baxdim vaxt kecmir telimi temizledimbutun gunu qaytariram onsuzda vaxtin kecmeyini deli kimi gozduyurem gorende kecmirO diyil de nöş sildin hamilelik teqvimivi?
Bu ay minnoshun gelsin inshallah toppushlashacagsanAz kefsize yaxşı eliyr demir.mendr göze çox inanıram.men gelin gelennen xestelik el çekmiyib menen.hamı başloyrdı ki ay ne yaxşı doludu gelinin.bizimki arığ şeydi.heçbe yimir.indi day uje yemekdende kesilmişem.bele paxıl insanların elinden bi terefe çıxaramıram özümü
Vse senin dilive dushdumde kiz utandimda napiyim yaaaaaG
GElen sorada ayakta uyutdunki tezedi esi day kecdi.esas odu samalat olsun
H
HE agilli canini yeyim senin
Indi gorum mesajivi
3ümüzün şaurmadakı şeklimiz
İnşAllah canım yaaBu ay minnoshun gelsin inshallah toppushlashacagsan
InshAllahİnşAllah canım yaa