• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He canım.Allah sağ salamat olsun.az sen ne tez 16 oldum.mende çıxanda burdan demişdin adetim 1 hefte keçib.başım çıxmadı ona göre soruşdum
Aaa sen 16 heftede burda yoxuydunda:KK70:12 ye kimi heckime demek istememishdim malum mikrob su coxlugu falan hekim inkishafdan qala biler zirt pirt demishdi mende bishey olsa heckim demesin hevne olmaz bide olar ne bilim ne en sevmediyim acitasyon sohbetleri 12 de yaxshi cixdi shukur girib yazmishdim bide gordum gunah kecim yeni Nermin yazibki 100% hamiledi ama nezere falana gore demir bele baxdim sora sildom.dedim dushuneceksizki nezere gore demiyib men indiye kimi nezere gore hereket etmemishem onun icin dedim yeni hamileyem sora itiraf ettim sacma sapan bishey ishte:mad:

Aaa sen 16 heftede burda yoxuydunda:KK70:12 ye kimi heckime demek istememishdim malum mikrob su coxlugu falan hekim inkishafdan qala biler zirt pirt demishdi mende bishey olsa heckim demesin hevne olmaz bide olar ne bilim ne en sevmediyim acitasyon sohbetleri 12 de yaxshi cixdi shukur girib yazmishdim bide gordum gunah kecim yeni Nermin yazibki 100% hamiledi ama nezere falana gore demir bele baxdim sora sildom.dedim dushuneceksizki nezere gore demiyib men indiye kimi nezere gore hereket etmemishem onun icin dedim yeni hamileyem sora itiraf ettim sacma sapan bishey ishte:mad:

Bence de saçma :işsiz:

H

HE agilli canini yeyim senin :KK19:
Indi gorum mesajivi
Dishlerivi tokerem qarniva gorum nece yeyirsen canini:sopa:
IMAG4471.jpg

Seni gidi çakal.yaxşı elemisen ama mende etrafdakı qohumlara deniycem.hemişe göze gelirem.qaynanamada demirem hele.o deyqe çatdırur:KK53:.evvelki ay görürem qohumlar tebrik eliyr.ele o günüde xestlenedim

Y
Hadi inshAllah men 2 qalmish edende yarim saat sora cixan silik cizgi variydi ozum acix aydin gorurdum ama fotoya dushmurdu :)))))testin var?
Yoxdu canım istemirem elemek.almıyacamda sora xestelensem pis oluram.qoy bele ümidnen gözlemek yaxşıdı..yoldaşımın hekimi qalmıyacağ demişdi ona göre baş qoşmadım bunay keyfimde takıldım.belkede Allahın qismetidi

Seni gidi çakal.yaxşı elemisen ama mende etrafdakı qohumlara deniycem.hemişe göze gelirem.qaynanamada demirem hele.o deyqe çatdırur:KK53:.evvelki ay görürem qohumlar tebrik eliyr.ele o günüde xestlenedim
Yox men ogunleri Nerminede dedim goze inaniram ama bu sohbetde goze baxmiram eger onu Allah mene veribse kiminse gozune gore menden almaz:)menim qaynanam uje 4 ayi tamam elemishem hele heckime demiyib yoldashim diir mama deynen ayibdi sabah qarni cixacag diir demirem ozde sorushurlar ha ayten nie qusur diir ne bilim oz qardashindan derman alib menimcun hekim yazib ona demiyib hamiledi yoldashimda dayisiyla danishir diir aytenin qusmagini kesmedi diir rafush belke hamilelik var bilmirsiz yazig ushag reng alib reng veddi diir hede dayday varda mende lag edirem direm Allah biler diibki ele bele ueeyi bulanir :KK70:

HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak hmm sems hawqinda dediklerini qisqandim sen hani benden bashkasina bakamazdin??:63:
SerAy12 SerAy12 xosh geldin can necesen?nenirsen?:KK49:
@shemss678 quzum limfa agrisi bilmirem nedi ama mende sehv etmiremse 7-8 hefteliyinden ele bil sheyime iyne soxurdular hele arada bir nefesimi tuturdum o kecene kimi oda analar professordur bilindiyi kimi mamam demishdi matkan boyuyur:KK51:
MirAy92 MirAy92 Ayten smsleri sildim dedim burdan yazim sen goy hicabliydin yoxsa rozvu?oglan hansivizin yoldashiydi?ama size cox oxshuyurdu:KK34:
Göy olan menem, o birisi Nemiş)) o da qardaşımızdı)) koca değil)))) oxşuyur bize)))

Y

Yoxdu canım istemirem elemek.almıyacamda sora xestelensem pis oluram.qoy bele ümidnen gözlemek yaxşıdı..yoldaşımın hekimi qalmıyacağ demişdi ona göre baş qoşmadım bunay keyfimde takıldım.belkede Allahın qismetidi
Ayyy keyfe takilanda olur haaaa mende 2 sindede keyfle yapmishdim hamishlik dushunmemishdim olmushdu:KK9:

Allahim senin kiskancligina qurban :110: az o sopata ehtiyacim var bie iki denesin cek kureyime quluncum sinsin.:dondurma: kiz bilemezlee biz ne yasiyoz. Iyiki varsin canim arkadasim :KK19:
Sende sende Shakoshum:KK19:ay kulunc demeye ele bil belimde yuk dashiyiram butun gunu o gun istedim yoldashimin nenesi hekimdi die sinirlerin yerini bilir bidene ela masaj edir masajnan kulunc qirir gel goresen istedim diim nene kureylerimi biraz ov sora dedim ayibdi ayten nazinda bu qederi yoxda ama ele ehtiyacim varki:KK70:

Eslinde menimcun sacma gelen 12 de size 12 yem dememeyimdi yoxsa 12 ye kimi aileme bele dememeyim sacma bulmuram istemirem kimse mene yazig kimi baxsin xoshlamiram ele sheyleri karakter meselesi

Kızım evvelki düşük olduğunda (ALLAH indikinden uzaq elesin) kim sene acıdı? Yazıq kimi baxdı? Saçma olan bu düşüncelerindi. Düşünme bele. Klişe olsa da diyecem. Biz burda aile kimiyik. ALLAH elemesin bacın ya da anan sene acıyar. Ya da ALLAH uzaq elesin Aytenin(bacımın) başına gelse men ona acıyaram?
Bele düşünme

Back