- Konu Sahibi minik_prince
- #5.101
He edecemDüz edirsən, bax sən onu həmişə elə. Məndə düşük təhlükəsi olduğu üçün yataq rejimi keçiridim, tərpəndikcə qan gəlirdi. İlk aylar, sonra böyüdükcə daha gəlmədi qan zad
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He edecemDüz edirsən, bax sən onu həmişə elə. Məndə düşük təhlükəsi olduğu üçün yataq rejimi keçiridim, tərpəndikcə qan gəlirdi. İlk aylar, sonra böyüdükcə daha gəlmədi qan zad
Menimdd menimde cehenneme yansine onsuzda yanacag men hele yoldashimi teze teze orgeshdirmishdim tek cole cixmagima yene tutdu qisqancliglariNarahat olma, o dünyada kimin harasına baxıb uf puf edibsə, o dünyada o hissələrinə ağac girəndə də elə o cür uf puf edəcək, qoca kaftar. Namaz qılmaqdan, savab işləməkdən ki, bir ayağım burda, bir ayağım gorda, fikri aşna fişnədə qoca qurdun. Zəhləm gedir elə insanlardan
Xoş gördük can.yaxşıyam şükür.sen necesen nece gedir hamilelik.ürek döyüntüsünü eşide bildiz?mikrob meselesi nece olduHerSey_Guzel_Olucak hmm sems hawqinda dediklerini qisqandim sen hani benden bashkasina bakamazdin??
SerAy12 xosh geldin can necesen?nenirsen?
S shemss678 quzum limfa agrisi bilmirem nedi ama mende sehv etmiremse 7-8 hefteliyinden ele bil sheyime iyne soxurdular hele arada bir nefesimi tuturdum o kecene kimi oda analar professordur bilindiyi kimi mamam demishdi matkan boyuyur
MirAy92 Ayten smsleri sildim dedim burdan yazim sen goy hicabliydin yoxsa rozvu?oglan hansivizin yoldashiydi?ama size cox oxshuyurdu
mawallah ikinizde fistik kimisiz ve chooox oxwuyursuz ele oz weklin atannan sora ikinizinkin atdi evvel yazmamiwdi judy di. baxdim dedm yanindakida yeqin bacisidi chox oxwuyr.deyennen sora jeton duwdu ki he axi siz bacisiz bacisi
o sen baskalariyla canim cicim olmadan onceydi.papucumu dama atdin mende yeni arkadas edindimHerSey_Guzel_Olucak hmm sems hawqinda dediklerini qisqandim sen hani benden bashkasina bakamazdin??
SerAy12 xosh geldin can necesen?nenirsen?
S shemss678 quzum limfa agrisi bilmirem nedi ama mende sehv etmiremse 7-8 hefteliyinden ele bil sheyime iyne soxurdular hele arada bir nefesimi tuturdum o kecene kimi oda analar professordur bilindiyi kimi mamam demishdi matkan boyuyur
MirAy92 Ayten smsleri sildim dedim burdan yazim sen goy hicabliydin yoxsa rozvu?oglan hansivizin yoldashiydi?ama size cox oxshuyurdu
Sine agrisi coxdu mendede qoltuq altumdan agri tutub uzu asagi 15 gundur.qasigda limfa oldugunu bilmrdim ))) qasigimda siraga gune kimi cox agryrdu azalib indi.Ama ayiptir soylemesi sinem sisub sanki slikon iri cok guzel duruyorhaamiw qizlarim belke siz bilersiz qasiqlarimda limfa duyunleri aqriyir el vurmaq olmur hech. eyilib qalxandada hiss edrem. hamile sizsizdee sizdede ele weyler olub ilk heftelerde? goturendeki hele hamile olub olmadiqimi deqiq bilmirem 8ine kimi nolar ama sinemin aqrisina buda qowulub bedenimi birine emanet edib qachmaq istyrem
Ay qizlar cox sinirliyim yaaabu qoca kishiler nie ograshdi mashinimiz servisde olduguycun dunen kocam 74 yashli bir kishinin taxisine minib diir kishi ancag qizlari gorur ufff puffff e buna bax ne bilim bele gic gic sheyler edib mende indi acindan olurem mamamgile getmek istiyirem kocam qoymur diir indiden sonra taxiye falan minme qonshi taxiye diib oda 2 saatdan sonra gelecekaxi men kocami gucnen oyreshdirmishdim bu hardan cixdi
mawallah ikinizde fistik kimisiz ve chooox oxwuyursuz ele oz weklin atannan sora ikinizinkin atdi evvel yazmamiwdi judy di. baxdim dedm yanindakida yeqin bacisidi chox oxwuyr.deyennen sora jeton duwdu ki he axi siz bacisiz bacisi sensen
Hee tebii senin xeberin yoxdu burda danishdiglarimdan:)))16 hefteliyem hershey yaxshidi ShukurXoş gördük can.yaxşıyam şükür.sen necesen nece gedir hamilelik.ürek döyüntüsünü eşide bildiz?mikrob meselesi nece oldu
Kiz nerde canim cicim oldum hele burdayamda bashqa sehifede yoxamkiKiz sene mesaj yazmsam ama adinun alti
o sen baskalariyla canim cicim olmadan onceydi.papucumu dama atdin mende yeni arkadas edindim
Oldun oldun bana soylediyin cumleleri baskalarinada soyluyonKiz nerde canim cicim oldum hele burdayamda bashqa sehifede yoxamki
Ola biler quzum ona gore gucenmek lazim deyil shelaleyede dedim gucnen eleme bol su ic bide meyve yeyin rahat cixacagsiz bir tabak meyve yeyinQızlar menim yoldaşım müalice alırdı.hekim dedi ki müalice vaxtına hamile qalmıyasıydı yoldaşın.qalsada düşer.indi mende hemişe ay başına yaxın qarnım gedirdi.bu defe qebz olmuşam.içimde qalanda ağrı verir matkama.indi bugım biraz rahatlanmışam.gücenende de en çox sol terefimde ağrı verir.aama bele ağrılarom vee qarnım şişib ve berkdi.indi başım çıxmadı.hamişlerde bele olurdu ağrılarınız zad
Quzum o arı südü haqqında çox eşidmişəm, doğrudan yaxşı şeydir ? Həmişə mənə maraqlı gəlib e
Yox quzum menimki hec balkona ciaga qoymurdu o qeder qisqanc birisi pencerenin qabagindan falan kecsem perde acix olsa qirgin dushur ama hamish qalandan pishirmishdim onu tessufler olsunki hec 1 ay cekmedi:////Aramıza hoş geldin
Bizim kocalar da deli deyiller ki onlar da ele şeyler gördükleri üçün buraxmırlar bizi özleri olmadan. Seninki indi görüb
Tuuuuhhhhh yaziklar olsunOldun oldun bana soylediyin cumleleri baskalarinada soyluyon
Kız Azərbaycanca danış, mən anlamıram, evdə uşaq da rusca danışır mal kimi baxıram üzünə
Olmur quzum erik qurusy yerem seherler ac qarnina bir stekan su icirem bir qasiq zeytun yagi icirem.gundede en az 5 stekan su icirem ama fayda yoxdurOla biler quzum ona gore gucenmek lazim deyil shelaleyede dedim gucnen eleme bol su ic bide meyve yeyin rahat cixacagsiz bir tabak meyve yeyin
Sene yaziklar olsun.ele bil ozele mesaj yazmsame belke oxuyasan canim arkadasim 13 deqe kecib sene mesaj yazdigimdanTuuuuhhhhh yaziklar olsun
Gece yatanda meyve ye senO
Olmur quzum erik qurusy yerem seherler ac qarnina bir stekan su icirem bir qasiq zeytun yagi icirem.gundede en az 5 stekan su icirem ama fayda yoxdur