• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Narahat olma, o dünyada kimin harasına baxıb uf puf edibsə, o dünyada o hissələrinə ağac girəndə də elə o cür uf puf edəcək, qoca kaftar. Namaz qılmaqdan, savab işləməkdən ki, bir ayağım burda, bir ayağım gorda, fikri aşna fişnədə qoca qurdun. Zəhləm gedir elə insanlardan :KK12:
Menimdd menimde cehenneme yansine onsuzda yanacag men hele yoldashimi teze teze orgeshdirmishdim tek cole cixmagima yene tutdu qisqancliglari:KK12:

HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak hmm sems hawqinda dediklerini qisqandim sen hani benden bashkasina bakamazdin??:63:
SerAy12 SerAy12 xosh geldin can necesen?nenirsen?:KK49:
S shemss678 quzum limfa agrisi bilmirem nedi ama mende sehv etmiremse 7-8 hefteliyinden ele bil sheyime iyne soxurdular hele arada bir nefesimi tuturdum o kecene kimi oda analar professordur bilindiyi kimi mamam demishdi matkan boyuyur:KK51:
MirAy92 MirAy92 Ayten smsleri sildim dedim burdan yazim sen goy hicabliydin yoxsa rozvu?oglan hansivizin yoldashiydi?ama size cox oxshuyurdu:KK34:

Son düzenleme:
HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak hmm sems hawqinda dediklerini qisqandim sen hani benden bashkasina bakamazdin??:63:
S shemss678 quzum limfa agrisi bilmirem nedi ama mende sehv etmiremse 7-8 hefteliyinden ele bil sheyime iyne soxurdular hele arada bir nefesimi tuturdum o kecene kimi oda analar professordur bilindiyi kimi mamam demishdi matkan boyuyur:KK51:
MirAy92 MirAy92 Ayten smsleri sildim dedim burdan yazim sen goy hicabliydin yoxsa rozvu?oglan hansivizin yoldashiydi?ama size cox oxshuyurdu:KK34:
Xoş gördük can.yaxşıyam şükür.sen necesen nece gedir hamilelik.ürek döyüntüsünü eşide bildiz?mikrob meselesi nece oldu

Kiz sene mesaj yazmsam ama adinun alti
mawallah ikinizde fistik kimisiz ve chooox oxwuyursuz ele oz weklin atannan sora ikinizinkin atdi evvel yazmamiwdi judy di. baxdim dedm yanindakida yeqin bacisidi chox oxwuyr.deyennen sora jeton duwdu ki he axi siz bacisiz bacisi
o sen baskalariyla canim cicim olmadan onceydi.papucumu dama atdin :skandal: mende yeni arkadas edindim :21:

Qızlar menim yoldaşım müalice alırdı.hekim dedi ki müalice vaxtına hamile qalmıyasıydı yoldaşın.qalsada düşer.indi mende hemişe ay başına yaxın qarnım gedirdi.bu defe qebz olmuşam.içimde qalanda ağrı verir matkama.indi bugım biraz rahatlanmışam.gücenende de en çox sol terefimde ağrı verir.aama bele ağrılarom vee qarnım şişib ve berkdi.indi başım çıxmadı.hamişlerde bele olurdu ağrılarınız zad

haamiw qizlarim belke siz bilersiz qasiqlarimda limfa duyunleri aqriyir el vurmaq olmur hech. eyilib qalxandada hiss edrem. hamile sizsizdee sizdede ele weyler olub ilk heftelerde? goturendeki hele hamile olub olmadiqimi deqiq bilmirem 8ine kimi nolar ama sinemin aqrisina buda qowulub bedenimi birine emanet edib qachmaq istyrem:KK31::rolleyes:
Sine agrisi coxdu mendede qoltuq altumdan agri tutub uzu asagi 15 gundur.qasigda limfa oldugunu bilmrdim ))) qasigimda siraga gune kimi cox agryrdu azalib indi.Ama ayiptir soylemesi sinem sisub sanki slikon iri cok guzel duruyor :KK8:

Ay qizlar cox sinirliyim yaaa:KK12:bu qoca kishiler nie ograshdi mashinimiz servisde olduguycun dunen kocam 74 yashli bir kishinin taxisine minib diir kishi ancag qizlari gorur ufff puffff e buna bax ne bilim bele gic gic sheyler edib mende indi acindan olurem mamamgile getmek istiyirem kocam qoymur diir indiden sonra taxiye falan minme qonshi taxiye diib oda 2 saatdan sonra gelecek:cry:axi men kocami gucnen oyreshdirmishdim bu hardan cixdi:sinirli:

Aramıza hoş geldin :KK19:
Bizim kocalar da deli deyiller ki onlar da ele şeyler gördükleri üçün buraxmırlar bizi özleri olmadan. Seninki indi görüb :KK51:

mawallah ikinizde fistik kimisiz ve chooox oxwuyursuz ele oz weklin atannan sora ikinizinkin atdi evvel yazmamiwdi judy di. baxdim dedm yanindakida yeqin bacisidi chox oxwuyr.deyennen sora jeton duwdu ki he axi siz bacisiz bacisi sensen:KK19:

:KK70:
Çox sağol canum maşaALLAH günün olsun :) hadi o zaman sıra sende :) gönder şeklini dmye :)

Qızlar menim yoldaşım müalice alırdı.hekim dedi ki müalice vaxtına hamile qalmıyasıydı yoldaşın.qalsada düşer.indi mende hemişe ay başına yaxın qarnım gedirdi.bu defe qebz olmuşam.içimde qalanda ağrı verir matkama.indi bugım biraz rahatlanmışam.gücenende de en çox sol terefimde ağrı verir.aama bele ağrılarom vee qarnım şişib ve berkdi.indi başım çıxmadı.hamişlerde bele olurdu ağrılarınız zad
Ola biler quzum ona gore gucenmek lazim deyil shelaleyede dedim gucnen eleme bol su ic bide meyve yeyin rahat cixacagsiz bir tabak meyve yeyin

Quzum o arı südü haqqında çox eşidmişəm, doğrudan yaxşı şeydir ? Həmişə mənə maraqlı gəlib e

Canım mende çox oxumuşdum internetde. Her şeye dermandı. Fazlası zarar ama. 4gündü bir çay qaşığı içirem seher duranda. Düzdü menimki balnan qarışıq olandı içirem yox yiyirem desem daha deqiq olar :)

Yumurtalıq və sperma keyfiyyətini artırmaq üçün ən əsas qida qaynaqlarından biri olan arı südü gündəlik bədən enerjisi üçün də əhəmiyyətlidir. Eyni zamanda tərkibindəki antioksidant birləşmələriylə bədəndəki sərbəst radikalları yox etməyə kömək edə bilər. Genetik olaraq xərçəng riski daşıyanlar üçün həkimlər tərəfindən tövsiyə edilir.

Aramıza hoş geldin :KK19:
Bizim kocalar da deli deyiller ki onlar da ele şeyler gördükleri üçün buraxmırlar bizi özleri olmadan. Seninki indi görüb :KK51:
Yox quzum menimki hec balkona ciaga qoymurdu o qeder qisqanc birisi pencerenin qabagindan falan kecsem perde acix olsa qirgin dushur ama hamish qalandan pishirmishdim onu tessufler olsunki hec 1 ay cekmedi:////

Kız Azərbaycanca danış, mən anlamıram, evdə uşaq da rusca danışır mal kimi baxıram üzünə :KK48:

Aa rus dilinde bağçaya qoymusan uşağı? :KK36:
En böyüy arzumduye bebişim olsa da rus dilinde danışsa. Bayılıram rus dilinde danışan balaca uşaqlara:KK37:

O
Ola biler quzum ona gore gucenmek lazim deyil shelaleyede dedim gucnen eleme bol su ic bide meyve yeyin rahat cixacagsiz bir tabak meyve yeyin
Olmur quzum erik qurusy yerem seherler ac qarnina bir stekan su icirem bir qasiq zeytun yagi icirem.gundede en az 5 stekan su icirem ama fayda yoxdur :KK43:

Back