• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoldaşımın patronu xarice gedib işlet hamısı ona qalıb ona göre bu aralar vaxtı yoxdu. Görüm haçan vaxt eliyir. Evde folik asidim var onu içirem 3gündü. Birde seher axşam arı südü
Quzum o arı südü haqqında çox eşidmişəm, doğrudan yaxşı şeydir ? Həmişə mənə maraqlı gəlib e

He quzum hekim yazib, 1 dene icdim tesir elemedi, ama dunen yaxwi oldum az oldu bulantim, indi yene bawlayib icim gorum nece olur. Kaw ki hec olmasin evde uwaglar var onlarnan ilgilene bilmirem, anam bibim ya da kimse gelir komeye sagolsunlar, Allah komek olsun hamimiza. Sende olmadi deyesen bulanti?
Amin, yox e quzum mənim elə adi vaxtda ürəyim bulanır, hələ qaldı hamiləlikdə, ölürdüm e :KK51:

Men 1 cide 14, 2ci de 25 kq almiwdim. 1 cini ele dogan kimi verdim, o biri 4-5 aya. Onda cavan idim bu defe inanmiram ele tez verem kilolari:işsiz:
Süd verirsən, yəni olur südün ? Bir dənə şirniyyatdan, un məmulatlarından uzaq dur, sağlam qidalan. Meyvə, tərəvəz, göyərti, əsas üç lt suyunu içsən həm kilo verərsən, həm südün çox olar. Protein, saglam karbonhidrat, bax nasıl tıpış tıpış gedir o kilolar :KK66:

Ay yox ya dunen nene gile peshkom gettik gedib gelmek 1 saatlig yoldu kocishime dedim indiden sonra her gece peshkom dushek qalxag yoxsa doga bilmereme
Düz edirsən, bax sən onu həmişə elə. Məndə düşük təhlükəsi olduğu üçün yataq rejimi keçiridim, tərpəndikcə qan gəlirdi. İlk aylar, sonra böyüdükcə daha gəlmədi qan zad

Ay qizlar cox sinirliyim yaaa:KK12:bu qoca kishiler nie ograshdi mashinimiz servisde olduguycun dunen kocam 74 yashli bir kishinin taxisine minib diir kishi ancag qizlari gorur ufff puffff e buna bax ne bilim bele gic gic sheyler edib mende indi acindan olurem mamamgile getmek istiyirem kocam qoymur diir indiden sonra taxiye falan minme qonshi taxiye diib oda 2 saatdan sonra gelecek:cry:axi men kocami gucnen oyreshdirmishdim bu hardan cixdi:sinirli:
Narahat olma, o dünyada kimin harasına baxıb uf puf edibsə, o dünyada o hissələrinə ağac girəndə də elə o cür uf puf edəcək, qoca kaftar. Namaz qılmaqdan, savab işləməkdən ki, bir ayağım burda, bir ayağım gorda, fikri aşna fişnədə qoca qurdun. Zəhləm gedir elə insanlardan :KK12:

Salam qızlar canlar:halay:necesiz.darıxdım sizlere.yeni hamişelimizi tebril eliyrem.inşAllah sağ salmata qucağına alasız.sağ eliniz qalanlarınım başına.şems sene meselehetim test eleme.vaxtıvı gözle çümki adam sora xestelense pis olur
Ooo kim gəlmiş, necəsən quzum nə var nə yox :KK66:

haamiw qizlarim belke siz bilersiz qasiqlarimda limfa duyunleri aqriyir el vurmaq olmur hech. eyilib qalxandada hiss edrem. hamile sizsizdee sizdede ele weyler olub ilk heftelerde? goturendeki hele hamile olub olmadiqimi deqiq bilmirem 8ine kimi nolar ama sinemin aqrisina buda qowulub bedenimi birine emanet edib qachmaq istyrem:KK31::rolleyes:
Quzum ordakı limfa vəzlərinin ağrıdığın ilk dəfədir eşidirəm, düzdür ağrıya da bilər başqa yerlərimiz kimi. Bəlkə başqa yerdir ağrıyan hə, ola bilər səncə ? :KK64:

Quzular mən bura bir bu vaxtlar, bir də nahardan sonra girmə qərarı aldım, yoxsa işlərim axsayır. Məni axtarsanız günörtadan sonra axtarın yanisi :KK66: kendi kendime gelin güvey oluyom, kızım ne kendini kıymete bindiriyon, belki hiç seni burda isteyen yok dimi :KK70:

Quzular mən bura bir bu vaxtlar, bir də nahardan sonra girmə qərarı aldım, yoxsa işlərim axsayır. Məni axtarsanız günörtadan sonra axtarın yanisi :KK66: kendi kendime gelin güvey oluyom, kızım ne kendini kıymete bindiriyon, belki hiç seni burda isteyen yok dimi :KK70:
Sabahın xeyir can :KK15: ele şey olar heç seni istemiyey? Kk.nın sensiz bir günü olmasın :KK200:

Ooo kim gəlmiş, necəsən quzum nə var nə yox :KK66:
Şükür salamatçılıqdı.sende ne var ne yox.burda olmasamda pxuyrdum yazdığlarınızı.mende ele sen kimi olurdm telde iş göre bilmirdim.eseblerim korlanıbdı uzun müddet elime almadım heç teli.indi bu şelalenin meselesi çıxdı deye narahat oluram ona göre girdim day:halay:

Back