• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay qizlar cox sinirliyim yaaa:KK12:bu qoca kishiler nie ograshdi mashinimiz servisde olduguycun dunen kocam 74 yashli bir kishinin taxisine minib diir kishi ancag qizlari gorur ufff puffff e buna bax ne bilim bele gic gic sheyler edib mende indi acindan olurem mamamgile getmek istiyirem kocam qoymur diir indiden sonra taxiye falan minme qonshi taxiye diib oda 2 saatdan sonra gelecek:cry:axi men kocami gucnen oyreshdirmishdim bu hardan cixdi:sinirli:

Kız çakallıkta benle yarışıyor :KK70: mende Sineme ele göndermişdim :-) ALLAH bilir hansı şeklimi atıb:110: nası buldun? :oops:
mawallah ikinizde fistik kimisiz ve chooox oxwuyursuz ele oz weklin atannan sora ikinizinkin atdi evvel yazmamiwdi judy di. baxdim dedm yanindakida yeqin bacisidi chox oxwuyr.deyennen sora jeton duwdu ki he axi siz bacisiz bacisi sensen:KK19:

Quzular kk da nəsə sorun var, sabah yenə tezdən mesajları oxuyacam, indi nəsə səhifələr gec açılmır. Öz özümə də danışacam :KK48: haydi öpdüm hepinizi :KK15:

S shemss678 Canim sen hemise bizim haqqimizda yazirsan.bir nece cumle yazim.Seni tanmram ama tanimis kimiyem.Sevecan senimi etrafina pozitiv enerji sacan bir şeker şey :KK60: ureyim acilir senin nesajlarivi oxuyanda. kas seni real heyatda taniya bilerdim menim fikrimce cox gozel refiqe sirdas ola bilersen :KK19:
can chox saqol ne xow ki bele teesurat yaratmiwam:KK16:utandim wimdi:oops:inwallah bir gun o da olar imkansiz deye bir yoxdu bu heyatda:KK54:

Salam qızlar canlar:halay:necesiz.darıxdım sizlere.yeni hamişelimizi tebril eliyrem.inşAllah sağ salmata qucağına alasız.sağ eliniz qalanlarınım başına.şems sene meselehetim test eleme.vaxtıvı gözle çümki adam sora xestelense pis olur
bilirem mende quzum hetta sen dediylerni ozum ozume yuksek sesle ana balasinin ustune qiwqirirmiw kimi deyrem ama turkler deyre kendimi tutamiyorum:mad::KK70:

haamiw qizlarim belke siz bilersiz qasiqlarimda limfa duyunleri aqriyir el vurmaq olmur hech. eyilib qalxandada hiss edrem. hamile sizsizdee sizdede ele weyler olub ilk heftelerde? goturendeki hele hamile olub olmadiqimi deqiq bilmirem 8ine kimi nolar ama sinemin aqrisina buda qowulub bedenimi birine emanet edib qachmaq istyrem:KK31::rolleyes:

haamiw qizlarim belke siz bilersiz qasiqlarimda limfa duyunleri aqriyir el vurmaq olmur hech. eyilib qalxandada hiss edrem. hamile sizsizdee sizdede ele weyler olub ilk heftelerde? goturendeki hele hamile olub olmadiqimi deqiq bilmirem 8ine kimi nolar ama sinemin aqrisina buda qowulub bedenimi birine emanet edib qachmaq istyrem:KK31::rolleyes:
Quzum hamilelikde o qeder yeri agriyir ki adamin hetta hec agrimayan yer bele, yeni bunlar normal weydi tebii ki widdetli agri deyilse. Organizmde bir suru deyiwiklik olur, caninda daha bir can yaranir, no shpa ic ele olanda ziyani yoxdu. Men gunde 3 defe icirem indi, hekim deyib.

Quzum hamilelikde o qeder yeri agriyir ki adamin hetta hec agrimayan yer bele, yeni bunlar normal weydi tebii ki widdetli agri deyilse. Organizmde bir suru deyiwiklik olur, caninda daha bir can yaranir, no shpa ic ele olanda ziyani yoxdu. Men gunde 3 defe icirem indi, hekim deyib.
bilirem deyilene gore hamilelikde bidene adamin buynuzu chixmir qalan her wey ola bilero_Oprosta mene sirf limfa duyunleri aqriyir mi qasiqda, o lazimdi. chunku menim limfalarim reaktivdi carta curta wiwir ona gorede bilmirem onnandi, ya onbirden:KK34:

bilirem deyilene gore hamilelikde bidene adamin buynuzu chixmir qalan her wey ola bilero_Oprosta mene sirf limfa duyunleri aqriyir mi qasiqda, o lazimdi. chunku menim limfalarim reaktivdi carta curta wiwir ona gorede bilmirem onnandi, ya onbirden:KK34:
Matkandadi agri cox guman ki, sene ele gelir. No wpa ic gor kececej.

Back