• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabahınız xeyir gözeller. Hayırlı cumalar:KK200:
minik_prince minik_prince qız senin yuxularıvın hamısı bele serial olur? Anlat anlat bitiremedin:işsiz:

S shemss678 test bolluğundasan diyesen ikisin dalbadal eliyirsen :KK8:
İnşaALLAH bu ne ki daha da tündleşersiz :anneadayı:

@LeylaJ can ağlıva pis şey getirme hep bulantı olcak diye.bişey yok ki. Siz neçe hefteliksiz? :anneadayı:

minik_prince minik_prince qız senin yuxularıvın hamısı bele serial olur? Anlat anlat bitiremedin:işsiz:

@LeylaJ can ağlıva pis şey getirme hep bulantı olcak diye.bişey yok ki. Siz neçe hefteliksiz? :anneadayı:
he bizi pawa alib getrib o gun 6si var idi qalmwdi 4u dunende 6sin getrib:KK53: dedim birden sehv olar testler birinnen biri duz chixarda hech olmasa:halay:

he bizi pawa alib getrib o gun 6si var idi qalmwdi 4u dunende 6sin getrib:KK53: dedim birden sehv olar testler birinnen biri duz chixarda hech olmasa:halay:

Ne güzel yaa yap işte bol bol. Menimki alanda iki dene üç dene alır getirir. Men özüm alsam 20-25dene alıb ataram eve :confused:

Tebrikler canimmm ureeyime damibe son bir nece ayda bu konudaki butun qizlar hamis olacaq.gorursuz Allaha hemd olsun hamislee artir.
:dua:

Canim kecen defe hekime gedende 4 hefte deniwdi, 5 e kecmiwem, bawina gelsin insallah. Hekime getmekle bagli ne qerar verdin? Analizler vererdin bari

Canim kecen defe hekime gedende 4 hefte deniwdi, 5 e kecmiwem, bawina gelsin insallah. Hekime getmekle bagli ne qerar verdin? Analizler vererdin bari

Yoldaşımın patronu xarice gedib işlet hamısı ona qalıb ona göre bu aralar vaxtı yoxdu. Görüm haçan vaxt eliyir. Evde folik asidim var onu içirem 3gündü. Birde seher axşam arı südü

Quzum reneza demisdim e sene, onu 2 packa icdim komeyi deydi deyesen, yeni bu gun qusmadim ureyim de az bulandi. Ziyani yoxdu interbetde bax ele vitamin ot falandi. Indi de fikir aparib ki niye bu gun urekbulanmam az oldu qusmadim, insallah ki dermanin tesirinnendi bebislik bir wey yoxdu((
Yox ele sheyler dushunme quzum men hecne elemek istemirem uje 1 gun derman icdim o qeder vicdan ezabi cekdimki ushagi dermanla zeherliyirem die yoldashim diende icme hamsi ziyanli sheylerdi bidene sevindimki qaza geldim:-)

Quzum həkim yazıb hər halda dərmanı ? Yaxşı olar İn şə Allah, yəqin bir günlük istirahət verib sənə bebiş :KK66:
He quzum hekim yazib, 1 dene icdim tesir elemedi, ama dunen yaxwi oldum az oldu bulantim, indi yene bawlayib icim gorum nece olur. Kaw ki hec olmasin evde uwaglar var onlarnan ilgilene bilmirem, anam bibim ya da kimse gelir komeye sagolsunlar, Allah komek olsun hamimiza. Sende olmadi deyesen bulanti?

Kız ablam sən mənə şəkil atacaqsan dedin heç atmadın, insanlara bu konuda baskı yapmağı xoşlamıram, ona görə heç nə demədim, amma gözləməkdən gözümün kökü saraldı :KK51:hani konu açılmışken söyleyi verdim :KK66:
Atimdaa:)))mende meni heckim istemir die dushunmushdum:)))))

Tebrikler canimmm ureeyime damibe son bir nece ayda bu konudaki butun qizlar hamis olacaq.gorursuz Allaha hemd olsun hamislee artir.
:dua:
can chox saqol heleki tebrikleri qismen qebul edirem xestelenme gunume var gorek nolur axiri:KK33:InwAllah Allah aqzinnan ewitsin sen deyen kimi olsun:dua:

Yox ele sheyler dushunme quzum men hecne elemek istemirem uje 1 gun derman icdim o qeder vicdan ezabi cekdimki ushagi dermanla zeherliyirem die yoldashim diende icme hamsi ziyanli sheylerdi bidene sevindimki qaza geldim:-)
Men deyen derman deyil quzum bax terkibine. Xeyirdi ki ziyani yoxdu. Men de derman icmek terefdari deyilem, vominore evde 5-6 tab var heleki icmemiwem dozurem.

Eklentiler

• 8321F03D-0B21-4C04-AE42-D99CC6FA0D2C.jpeg
    8321F03D-0B21-4C04-AE42-D99CC6FA0D2C.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 21
Quzum o gün də dedim, 10-12 kq normaldı, ondan çoxu ziyandı. Doğuşa yaxın həkim deyəcək onsuzda ki, yeməyini bir az azalt :KK66: mən yeyib yatmışdım, demişəm də 24 kq :KK66: amma mən məcbur yataq rejimindəydim ona görə :KK66:
Men 1 cide 14, 2ci de 25 kq almiwdim. 1 cini ele dogan kimi verdim, o biri 4-5 aya. Onda cavan idim bu defe inanmiram ele tez verem kilolari:işsiz:

Quzum o gün də dedim, 10-12 kq normaldı, ondan çoxu ziyandı. Doğuşa yaxın həkim deyəcək onsuzda ki, yeməyini bir az azalt :KK66: mən yeyib yatmışdım, demişəm də 24 kq :KK66: amma mən məcbur yataq rejimindəydim ona görə :KK66:
Ay yox ya dunen nene gile peshkom gettik gedib gelmek 1 saatlig yoldu kocishime dedim indiden sonra her gece peshkom dushek qalxag yoxsa doga bilmereme

Back