• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikler canimmm ureeyime damibe son bir nece ayda bu konudaki butun qizlar hamis olacaq.gorursuz Allaha hemd olsun hamislee artir.
:dua:
Cunki canim burda bir birimizden cox wey oyrenirik, hekimlerin bilmediyini demediyini oyrendim men burda ve emel etdim komeyi oldu. Burda 3 nefer qaldi sehv elemiremse hamis olmayan, onlar da insallah bu aya sevindirer bizi.

Sabahınız xeyir gözeller. Hayırlı cumalar:KK200:
minik_prince minik_prince qız senin yuxularıvın hamısı bele serial olur? Anlat anlat bitiremedin:işsiz:

S shemss678 test bolluğundasan diyesen ikisin dalbadal eliyirsen :KK8:
İnşaALLAH bu ne ki daha da tündleşersiz :anneadayı:

@LeylaJ can ağlıva pis şey getirme hep bulantı olcak diye.bişey yok ki. Siz neçe hefteliksiz? :anneadayı:
Ilk defeydi bele qisa hec qisada deyile sadece sizi gordum ve bitti:-)normalda ne qeder shey gorurem:)))

Men deyen derman deyil quzum bax terkibine. Xeyirdi ki ziyani yoxdu. Men de derman icmek terefdari deyilem, vominore evde 5-6 tab var heleki icmemiwem dozurem.
He bildim quzum ne bilime gorekde 2 hefteye kesilecek diib gorek kesilirmi bidene yay bitseydi men biliremde oz ishimi:kızgın:

Ay yox ya dunen nene gile peshkom gettik gedib gelmek 1 saatlig yoldu kocishime dedim indiden sonra her gece peshkom dushek qalxag yoxsa doga bilmereme

Hee hamilelikde en yaxşı şey açıq hava yürüyüşüdü her gün ele. Bide pilates ele hamileler üçün olan

Hee hamilelikde en yaxşı şey açıq hava yürüyüşüdü her gün ele. Bide pilates ele hamileler üçün olan
He hekimimde demishdi kecen ayki seherler istidi axsham cix gez otur demirem ha gez diirem mende 15 deq gezib lirt oturashina gel eve dunen gedende hiss eledimki emelli bashdi gezmishem

Shemsim tebrikler quzum❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤vsede qiz hamishsan ne naz edirsenki tebrikleri qismen qebul edirem ureknen qebul eyle:-)
can mende maydada bele oldu sora kimyasal oldu yani qirmizilar geldi:KK23: ona gore sevinmeyin dozasin azaltmiwam inwallah 10una filan xestelenmesem test edim qirmizi chixsin analiz vermki inkiwafdadi heftesine uyqundu reqemler, onda it is sevinmek:KK71::sampiyon:

can mende maydada bele oldu sora kimyasal oldu yani qirmizilar geldi:KK23: ona gore sevinmeyin dozasin azaltmiwam inwallah 10una filan xestelenmesem test edim qirmizi chixsin analiz vermki inkiwafdadi heftesine uyqundu reqemler, onda it is sevinmek:KK71::sampiyon:
InshAllah quzum yaxshi dushun yaxshi olsun pis sheyler dushunmeyin:KK49:

Back