- Konu Sahibi minik_prince
- #5.041
indi menimki burda ne reng olur goresenMalchiki bivayut raznie
Chernie belie krasnie
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
indi menimki burda ne reng olur goresenMalchiki bivayut raznie
Chernie belie krasnie
Cunki canim burda bir birimizden cox wey oyrenirik, hekimlerin bilmediyini demediyini oyrendim men burda ve emel etdim komeyi oldu. Burda 3 nefer qaldi sehv elemiremse hamis olmayan, onlar da insallah bu aya sevindirer bizi.Tebrikler canimmm ureeyime damibe son bir nece ayda bu konudaki butun qizlar hamis olacaq.gorursuz Allaha hemd olsun hamislee artir.
Ozun gede bilmirsen quzum? Icaze vermir ya nece? Aparim da seni ay qizzzzYoldaşımın patronu xarice gedib işlet hamısı ona qalıb ona göre bu aralar vaxtı yoxdu. Görüm haçan vaxt eliyir. Evde folik asidim var onu içirem 3gündü. Birde seher axşam arı südü
Tebrikler tebrikler, sag salamat.Eki Görüntüle 2175423
ikisin birden eledim bugun. tundlewiyoz
Ilk defeydi bele qisa hec qisada deyile sadece sizi gordum ve bittinormalda ne qeder shey gorurem:)))Sabahınız xeyir gözeller. Hayırlı cumalar
minik_prince qız senin yuxularıvın hamısı bele serial olur? Anlat anlat bitiremedin
S shemss678 test bolluğundasan diyesen ikisin dalbadal eliyirsen
İnşaALLAH bu ne ki daha da tündleşersiz
@LeylaJ can ağlıva pis şey getirme hep bulantı olcak diye.bişey yok ki. Siz neçe hefteliksiz?
He bildim quzum ne bilime gorekde 2 hefteye kesilecek diib gorek kesilirmi bidene yay bitseydi men biliremde oz ishimiMen deyen derman deyil quzum bax terkibine. Xeyirdi ki ziyani yoxdu. Men de derman icmek terefdari deyilem, vominore evde 5-6 tab var heleki icmemiwem dozurem.
Shemsim tebrikler quzum❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤vsede qiz hamishsan ne naz edirsenki tebrikleri qismen qebul edirem ureknen qebul eyleindi menimki burda ne reng olur goresen
Yo cox sukur axsam kocise eseblesmsdim biraz sancdi ama bele iki gundu agrim cox hafifidi.bu arada senu ne zamab gorucem?leylayla sen qalmsanAmin inşaALLAH. Ağrıların var?
Ay yox ya dunen nene gile peshkom gettik gedib gelmek 1 saatlig yoldu kocishime dedim indiden sonra her gece peshkom dushek qalxag yoxsa doga bilmereme
indi menimki burda ne reng olur goresen
men welini mirayi judy ni gormuwem. qaldi digerleri haydi goruyum sizi
Ozun gede bilmirsen quzum? Icaze vermir ya nece? Aparim da seni ay qizzzz
Yo cox sukur axsam kocise eseblesmsdim biraz sancdi ama bele iki gundu agrim cox hafifidi.bu arada senu ne zamab gorucem?leylayla sen qalmsan
He hekimimde demishdi kecen ayki seherler istidi axsham cix gez otur demirem ha gez diirem mende 15 deq gezib lirt oturashina gel eve dunen gedende hiss eledimki emelli bashdi gezmishemHee hamilelikde en yaxşı şey açıq hava yürüyüşüdü her gün ele. Bide pilates ele hamileler üçün olan
Hmmmm insallah bu ay komeyi olar elediklerinin quzumYox can özüm gede bilirem ama icaze vermir. Onun dışında heç vaxt heç kimnen harasa çıxmamışam. Hara gedirem oynan gedirem
Kiz niye ozelden gondermeyekki?sen istyrsen bura qoy men ozelden gonderecem.profilde hami gorur) hemdeki profilden goturmej deolur fotonuHee mende seni görmemişem. Qoyaq profile?
can mende maydada bele oldu sora kimyasal oldu yani qirmizilar geldi ona gore sevinmeyin dozasin azaltmiwam inwallah 10una filan xestelenmesem test edim qirmizi chixsin analiz vermki inkiwafdadi heftesine uyqundu reqemler, onda it is sevinmekShemsim tebrikler quzum❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤vsede qiz hamishsan ne naz edirsenki tebrikleri qismen qebul edirem ureknen qebul eyle
miray weklinizi atdi dedi yanimdaki judy di senide aradan chixardiq bizMeni mi? Harda gördün kız?
InshAllah quzum yaxshi dushun yaxshi olsun pis sheyler dushunmeyincan mende maydada bele oldu sora kimyasal oldu yani qirmizilar geldi ona gore sevinmeyin dozasin azaltmiwam inwallah 10una filan xestelenmesem test edim qirmizi chixsin analiz vermki inkiwafdadi heftesine uyqundu reqemler, onda it is sevinmek