• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Wukur quzum, bu gun biraz yaxwiyam, dune cox pis idim cox qusdum(( butun gunu uzaniram hekimim dedi ki uzan cox hereket eleme, gelen 5 ci gun gedecem birde. Sen necesen?
Leylosh dermanin xeyri olmadiye quzum 2 gundur icirem ele qusuram indi dayimla danishdim dedi icme nese iyne dedi diir o kesir diir gel verim vurdur kesecek ama istemirem 4 ay dozmushem 1 ayda dozerem hecne olmaz:KK12:

Yuxunu soruşdum e elebil)))Biz burda qoyduq da şeklimizi. Görenler gördü görmeyenler de inboxdan bir birine atdı şekil. Bidene sen gondermedin qoymadın şeklini :63:
Bilirsen nece gordum bele saniyelik bir yerdeydik dumanli bishey ve durdum yeni menali uzun bir yuxu olmadi:-)

Leylosh dermanin xeyri olmadiye quzum 2 gundur icirem ele qusuram indi dayimla danishdim dedi icme nese iyne dedi diir o kesir diir gel verim vurdur kesecek ama istemirem 4 ay dozmushem 1 ayda dozerem hecne olmaz:KK12:
Quzum reneza demisdim e sene, onu 2 packa icdim komeyi deydi deyesen, yeni bu gun qusmadim ureyim de az bulandi. Ziyani yoxdu interbetde bax ele vitamin ot falandi. Indi de fikir aparib ki niye bu gun urekbulanmam az oldu qusmadim, insallah ki dermanin tesirinnendi bebislik bir wey yoxdu((

Canım söz tapa bilmirem nedi maşaALLAH ne qeder dua elemisen gözel şeyler yazmısan bu menimçün herşeydi:KK68:
He ablatımı rahatdı canım men 10-12yaşımda öyrenmişdim erebceni o vaxtdan sora yadımnan çıxmışdı bu kanalda tekrar eledim bir defe baxmaqnan herşey yadıma düşdü. Öyren canım inşaALLAH Qurana da başlıyarsan ALLAH qebul elesin :KK200::KK200::KK200:
Amin, İn şə Allah, Ma şa Allah quzum sənə 12 yaşında öyrənmisən :KK9:

Wukur quzum, bu gun biraz yaxwiyam, dune cox pis idim cox qusdum(( butun gunu uzaniram hekimim dedi ki uzan cox hereket eleme, gelen 5 ci gun gedecem birde. Sen necesen?
Şükür yaxşı ol, hə quzum həkim nə dedisə gərək edək başqa çarə yox. Mən də Şükür yaxşı olmağa çalışıram :KK66:

Seni merakli seni bizi gorme qal ele :KK49:siz yene birbirinizi gormusuz men Shelaleden bashqa heckimj gormemishem:63:
Kız ablam sən mənə şəkil atacaqsan dedin heç atmadın, insanlara bu konuda baskı yapmağı xoşlamıram, ona görə heç nə demədim, amma gözləməkdən gözümün kökü saraldı :KK51:hani konu açılmışken söyleyi verdim :KK66:

Bide qizlar qarnim yoxdu die die indi ozumu cektim 2 aya 5 kq almisham 63 kq olmushameee:KK12:normaldi???bele cixir mem bir 80 kq gedecem dogusha:skandal:
Quzum o gün də dedim, 10-12 kq normaldı, ondan çoxu ziyandı. Doğuşa yaxın həkim deyəcək onsuzda ki, yeməyini bir az azalt :KK66: mən yeyib yatmışdım, demişəm də 24 kq :KK66: amma mən məcbur yataq rejimindəydim ona görə :KK66:

Quzum reneza demisdim e sene, onu 2 packa icdim komeyi deydi deyesen, yeni bu gun qusmadim ureyim de az bulandi. Ziyani yoxdu interbetde bax ele vitamin ot falandi. Indi de fikir aparib ki niye bu gun urekbulanmam az oldu qusmadim, insallah ki dermanin tesirinnendi bebislik bir wey yoxdu((
Quzum həkim yazıb hər halda dərmanı ? Yaxşı olar İn şə Allah, yəqin bir günlük istirahət verib sənə bebiş :KK66:

Screenshot_2018-08-03-08-31-00-1.png

ikisin birden eledim bugun. tundlewiyoz:halay:

Back