- Konu Sahibi minik_prince
- #4.981
ne bilim vallah senin qaynananla adam sozun bitdiyi yere lap tez chatir. var ele tipler bilirem. menim qaynanam cavandi forsdu fasonlu weydi deymki chox yawi var muasir deyl eski kafalidi, yox . ama o bele deyrdi ki hele tezdi gedecyik telesme chox uzi ziyandi wuadi ne bilim biz vaxtiynan hech uziye duwmemiwik birde doqanda getmiwik ve s. geldi uwaq ele oldu. atdim ustune hamsini. dedim siz elediz siz aparmadiz vaxtinda siz meni sakitlewdirdizki gedecyik narhat olma sizin gunahinizdi chekdim men. o aqlamaqla nece demiwemse ustunnen xeyli vaxt kechib helede ozume inana bilmrdimki yani olari men demwem. oldu pewman. onun taylari nene olanda onnan sonra gelin kochuren qaynanalar indi ona deyr inwallah gelen ilin bu vaxti sende qucaqina alasan tezkiyken nevevi. kime eledi? ozune. indi sebrsizlikle gozduyr deym test pozitivdi aparsin hekime. o pewmanchliqla en yaxwi ginekoloq yanina apardilar meni. gel ki uwaq olsa da 1il dala duwduler. sozsuz ki Allah veren paydi bele meslehet bilib her werde xeyr var. ama son pewmanchliq hech vaxt fayda olmur.Ay cok yasa eski kafa. doktoru beyenmedim diyorum. nesi var diyor ?her kes beyeniyor falan filan.ben bir kere bile doktora gitmemsdim diyor.sen 26 yil bundan once dogurdun o zaman bu kadar problem yoktiki.annem sagolsun maddi hep yanimda evlendigim gunden. Bebegimi kayp etsem ne olacak?iki kat yikis olmayacakmi,?anlamiyor anlamiyor.