- Konu Sahibi minik_prince
- #4.961
menimde msjlari oxuyanda ucdan tutma bir yerden sohbete daliwim olmuyadaacan sen hansi rayona xestexanaya getmisen? pis bawa duwme ama o qaynana ile o werait ile sen normal hamilelik kechire bilmessen ki.ilk evvel zob hormonuna yaziqin gelsin. o ki deyrler "sen stres kechirme uzulme uwaqa da tesir eder", o sozu yani "uwaqda icherde sifetin salliyib oturar" menasinda demirler. ne qeder qulaqa o menada gelsede. sen strrs etsen esebi olsan prolaktininnen tsh hormonuna qeder hamisi qalxacaq. onlarda uwaqi inkiwafdan saxlayan en boyuk sebeblerden biridi. men ilk uwaqimi 10heftesinde ele itirmiwem. belke yadiniza geler yazmwdim burda qaynanamgil evi remont eledi geldi bizde qalmaqa chox stres kechirirdim hekimede hele telesme deyb aparmadi axirdada hamsini ureyme saldim gizli getdimki uje uwaq inkiwafdan dayanib. yawamiwam seni chox gozel bawa duwurem ona gorede.biraz sakitdew. sene esas onun saqlam olmasidi. ki uzi kaqizinin ele olmasi uwaq tesir etmez. xestxananin weraitide. hekiminde. onlar daha yaxwi olmasi uchun sebebdi duzdu ama daha pis olmasi uchun sebeb deyil. sen bu qeder eseble onlarin elemediyi pisliyi edirsen ozune. Allaha qurban olum ol deyibse olacaq. o vezyetde o qaynana ile o weraitde birde sen ozuve zulm verme. sakitdew embiryonunla daniw biraz wirinnik ele ki seninle qalsin tutunsun seneHe dememsem?kagiza bax sen cani eseb kecirireme axi burda yazmsdim dediki boru hamileliyi oka biler falan qanimi qaraltdi