Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heee mende ferq qoymuram esas odu ureyimizde Allah sevgisi olsun❤❤❤ozun oz barmaglarinla yazirsan simvolikdir dikkatimi cektin

Menim yoldawim da qoymaz, ozum de utanaram. Emeliyyata da xeberimiz olmayib onu cagiriblar, ama keserka ustendu de day ora burami gormur o qeder de)) gel seni aparim oz hekimime , ayin 10 u gedecem. ))

İnşaALLAH can. Men yoldaşımnan gedirem hara gediremse. Yani gelsek biryerde geleciyik. Maraqlı olardı ama senle görüşüb getmek :)

Aaa quZum belke sende de tsh ve prolaktin yuksekdi. Onlar ele zibil hormondu ki qoymur hamile qalmaqa. Sen mutleq hekime get, bele ozune eziyyet verirsen her ay umidle gozleyirsen.

Cox sagol can deyrsiz biraz rahatlasoram sadece kasik agrim coxdu deye narahatam gorek 10 gun nece kececek

Aaa quZum belke sende de tsh ve prolaktin yuksekdi. Onlar ele zibil hormondu ki qoymur hamile qalmaqa. Sen mutleq hekime get, bele ozune eziyyet verirsen her ay umidle gozleyirsen.

Guya podruqamla gedecekdik oda bu ay türkiyede olacaq dedi sentyabrda gederik bilmirem onu gözdiyim yoxsa bu ay gedim. Getsem de kimin yanına gedim

Quzum o savadsız, maymaq həkimlərə görə mən də bir dəfə kliniki ölüm keçirtmişəm, stolda öldürəcəklərmiş məni. Özümdən getdiyim üçün heç nə bilməmişəm, kişi həkimi çağırıblar o gəlib xilas edib. Ayılanda menə heç nə demədilər, palatada olan bir qız dedil ki, bəs belə belə. Bir də o kişi həkimi mən özümə gələndə üzləri yuxarı dedi ki, men gəlməsəydim indi səni öldürmüşdü bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…