- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
- #4.881
Yaxşı olar İn şə AllahCox sagol can deyrsiz biraz rahatlasoram sadece kasik agrim coxdu deye narahatam gorek 10 gun nece kececek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaxşı olar İn şə AllahCox sagol can deyrsiz biraz rahatlasoram sadece kasik agrim coxdu deye narahatam gorek 10 gun nece kececek
Analiz ucun hekime ehtiyac yoxdu her hansi klinikada deyirsen prolaktin ve tsh analizi. Ac qarina. Men germanda verirem analizleri.Guya podruqamla gedecekdik oda bu ay türkiyede olacaq dedi sentyabrda gederik bilmirem onu gözdiyim yoxsa bu ay gedim. Getsem de kimin yanına gedim
Mende de eynen, abort vaxti qanaxmami dayandira bilmeyibler kiwi hekimi cagiriblar qanaxmani birteher kesib, ayildim ki reanimasiyadayam yoldawim aglayir bibim aglayir hekimler ora bura qacir baxdim ustumde qan plazma, qan kocuruer mene, uzi getirdiler baxdimar bawlarini firlatdar, hec kim de hecne demir qorxaqam deye yoldawim tapwirib ki demeyin hecne bir de gordum qan fiwqirir mennen onda tecili apardilar emeliyyat elediler, yoldawima demiwdiler ki soz vermirik sag qala. Neyse olumnen dondum ((Quzum o savadsız, maymaq həkimlərə görə mən də bir dəfə kliniki ölüm keçirtmişəm, stolda öldürəcəklərmiş məni. Özümdən getdiyim üçün heç nə bilməmişəm, kişi həkimi çağırıblar o gəlib xilas edib. Ayılanda menə heç nə demədilər, palatada olan bir qız dedil ki, bəs belə belə. Bir də o kişi həkimi mən özümə gələndə üzləri yuxarı dedi ki, men gəlməsəydim indi səni öldürmüşdü bunlar.
Allah bizləri qorusun bu cür şeylərdən, hələ mənim başıma gətirdiklərinin hamısın yazmadım, yazsam ağzınız açıq oxuyarsız, kül başlarına. İnsan həyatına qiymət verən yoxdur, insan həyatı maraqlı deyil, ancaq pul vəssalam.Mende de eynen, abort vaxti qanaxmami dayandira bilmeyibler kiwi hekimi cagiriblar qanaxmani birteher kesib, ayildim ki reanimasiyadayam yoldawim aglayir bibim aglayir hekimler ora bura qacir baxdim ustumde qan plazma, qan kocuruer mene, uzi getirdiler baxdimar bawlarini firlatdar, hec kim de hecne demir qorxaqam deye yoldawim tapwirib ki demeyin hecne bir de gordum qan fiwqirir mennen onda tecili apardilar emeliyyat elediler, yoldawima demiwdiler ki soz vermirik sag qala. Neyse olumnen dondum ((
doktor yasakladi.simdiden ne zaman sey yapacagiz diye soyleniyor
Quzum özü baxmır ki, yəni mən gedəndə elə idi. Ancaq uzinin kağızlarına baxırdı. Mənə heç vaxt baxmayıb.
Yazmishdinki mohurudeki simvolik olaraq qoyuram:)yeni qoymuyada bilersen bunu basha dushusense boyuk sheydir onun icin dedim sevdim die
Sabahınız xeyir olsun cicişlər
Quzum mende senin kimiydim sora qaynim mene basha saldiki ayten ele bir qayda qanun ne Guranda nede bashqa bi yerde yazilmiyibki dumduz nefes almadan diyanasan serbest ol daha rahat qilacagsan demishdiki demirem ora bura bax el hereketleri ele sadece serbest ol:)hee bunlarda shie olublar yoldashim yox qaynim qati shielerden olub yoldashim danishirki evde tv bele acmaga qoymurdu saqqal falan ozune toy bele elemiyib anasi kapmanya kimi resdaranda kecirdib arvadini vermiyib anasinaki lazim deyil bele olub sora birden cevrilibler sunniye indide cox qati momindi ama saqqali yoxdu bide bizim toyda oynadi eledi bizim toyu dj apardi ancag diskoteka oldu buda oynuyub edirdi yeni normalllashibHee simvolik bilirsen nöş dedim? Namaz qılanda sabit baxasan axı ora bura baxmıyasan. Bir iki defe möhürsüz qılmaq istemişem fikrim yayınıb ora bura. Yani gözümü mühüre zilliyende başqa yere baxmıram. Ona göre simvolik qoyuram :)
Senin kocan bakılıdı bakılılar adeten şie olurlar axı bezi rayonlar sünnidiler. Ona takıldım
Quzum mende senin kimiydim sora qaynim mene basha saldiki ayten ele bir qayda qanun ne Guranda nede bashqa bi yerde yazilmiyibki dumduz nefes almadan diyanasan serbest ol daha rahat qilacagsan demishdiki demirem ora bura bax el hereketleri ele sadece serbest ol:)hee bunlarda shie olublar yoldashim yox qaynim qati shielerden olub yoldashim danishirki evde tv bele acmaga qoymurdu saqqal falan ozune toy bele elemiyib anasi kapmanya kimi resdaranda kecirdib arvadini vermiyib anasinaki lazim deyil bele olub sora birden cevrilibler sunniye indide cox qati momindi ama saqqali yoxdu bide bizim toyda oynadi eledi bizim toyu dj apardi ancag diskoteka oldu buda oynuyub edirdi yeni normalllashib
Yoo nemiş çox adama özü baxmır. Men prosta direşmedim. Mama da mene direşdi ki qoy özü baxsın. Uzide ancaq manitora baxdı. Prosta gördü ki problem yoxdu dedi bir de ginekoloji baxım. Onda da qız eliyirdi her weyi. Prosta bu bidene eyildi baxdı dedi ne var ne yoxAyten diyir ki özü baxır
Ilk bura girendede yazirdimki be men 12 heftelik hamileyem qizlardan kimse yazmishdi hamilesen Nemishde yazmishdi mence hamiledi ama nezere gore demiyib die onda sildim dedim bunlar nezer falan dushunecekler men nezere inanan biri deyilem bu 1 onu Allah mene verecekse heckimin gozune nezerine baxmiyacag 2 cisideki kimse hamile qalanda insan nece sevinir ozu hamile qalmish kimi hansi nezerden sohbet gede biler kstati gunah kecimde var:)
Yok artık yani sen möhürsüz qılmaq istemisen? vAllah sizi bilmirem.men şieyem. Çox şükür Peyğemberlerimize (s) de, İmamlarımıza (e) da inanıram. Pirlere de gedirem, dualarımı da eliyirem. Günah işlediyimi de düşünmürem. Möhürü de özüm istediyim üçün qoyuram. Simvolcun yoxHee simvolik bilirsen nöş dedim? Namaz qılanda sabit baxasan axı ora bura baxmıyasan. Bir iki defe möhürsüz qılmaq istemişem fikrim yayınıb ora bura. Yani gözümü mühüre zilliyende başqa yere baxmıram. Ona göre simvolik qoyuram :)
Senin kocan bakılıdı bakılılar adeten şie olurlar axı bezi rayonlar sünnidiler. Ona takıldım
Yoo nemiş çox adama özü baxmır. Men prosta direşmedim. Mama da mene direşdi ki qoy özü baxsın. Uzide ancaq manitora baxdı. Prosta gördü ki problem yoxdu dedi bir de ginekoloji baxım. Onda da qız eliyirdi her weyi. Prosta bu bidene eyildi baxdı dedi ne var ne yox
Yok artık yani sen möhürsüz qılmaq istemisen? vAllah sizi bilmirem.men şieyem. Çox şükür Peyğemberlerimize (s) de, İmamlarımıza (e) da inanıram. Pirlere de gedirem, dualarımı da eliyirem. Günah işlediyimi de düşünmürem. Möhürü de özüm istediyim üçün qoyuram. Simvolcun yox
Mende eleyem az qala nefes bele almiyam yoxsa ozumu rahat hiss elemirem:)))Eşi şiyelik heyatdan mehrum olmaq deyil ki. Zehlem gedir ele adamlardan. Rengli geyinme gülme tv baxma mahnıya qulaq asma gic gic şeyler cahillerin uydurduqlarıdı. Quranda hele bu şeyler qınanır. Bizde çox şükür ele biri yoxdu. Hamımız son derece müasir hicablılarıq :) namazda da terpenmek hereket elemek qabağa dala sağa sola yellenmek etrafa baxmaq olmaz. Bu konuda fikrim qetidi. Özüm defelerle oxumuşam Quranda hem bizim hem türklerin. Sen namazı qılırsan ki etraf alemden tecrid olunub sadece ALLAHla iletişime geçesen. Bütün ezaların da sükunetde qalmalıdı.(heç yerde oxumamışam ama öz düşünceme göre ezaların da namazda sükunetiyle ALLAHa ibadet eliyirler.belke çocukça düşünürem bilmirem ama sanki onları vaxtsız terpetse O ibadetlerinden ayıracam).
Men bu şeylere bacardığım qeder diqqet eliyirem. :)