Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmirem diyirler ki maraqlanıb elemir falan. Evvelki kağızlarıva baxdı? Getdin ne dedi neynedi? :)
yox maraqlanir. he baxdi hamsina. sorada dedi bele problemin olmuyb evvelki hamileliyindede zob hormonunnan ola biler davam et dermani. birde dedi qalmirsan ola bilsin yumurta qabiqi qalindi. ona da uzide baxdi dedi duz bilmwem bir dene yumurta gordu ona chatlatma iynesi yazdi dedi qalmasan 3ay klomifen ich 3ay erzinde gelme qalmadin birde ich qalmadin birde ich. 3ay sora olmasa gel derinnen arawdiraq. mende 1ay ichdim gorek nolur axira qeder

Caaan ALLAH kömey olsun sene de bebişine de. Oda möhkem möhkem tutsun mamasını :)
Hee soda meselesini bu hekim diyib he sene? Mende qorxdum eləməyə. Onda bir problemi yoxduda eliyim mende

He onu gunde nece defe de olar istifade etmek. Bacin qabagdan istifade edib derken?? Sehv anladim deyesen, onu duz bagirsaga wey edirler
VAllah mende fultaponu duz bagirsagfan sheu edirem agri olandan olana,bacim 2 hamilelik kecirdim Shukur bebishleride sagsalamat olub qabagdan dedi 2-3 defe sorushdum dedi mene qabagdan yazmishdilar gunde 1 defe onun baldizinada qabahdan yazmishdilar onunda oglu sagsalim oldu cox adamdan eshitmishdim o nece ola biler diirdim ablam diince shashirdim

Hmmmmm mende demishdim dinleyen kimbizde 10-20 olmushdug bu ay sizde hergun deneyin tamammi?

Kız senin dediyini bilirem hatırlıyıram sizde maşaALLAH libido tavan. men Şelaleye söz atıram nese ağrıyır sağ yumurtalığım diyesen çatlıyır. Denemeye çalışıcaz inşaALLAH

Hee menim de derdim oduda yoxsa yaxşı kişi hekimler çoxdu.

Mende laxtalanma yaxshi vixmishdi ama indi dirseklerim dizlerim agriyir hekim dedi yaydi die qan yaxshi dovr etmir sen hamilesen die laxtalanma ola biler aspirin kagdadi nedi onu yazdi:))))sene ne yazib?

Caaan ALLAH kömey olsun sene de bebişine de. Oda möhkem möhkem tutsun mamasını :)
Hee soda meselesini bu hekim diyib he sene? Mende qorxdum eləməyə. Onda bir problemi yoxduda eliyim mende
Aha bu hekim dedi, ozu de qeweng bawa salir. Ele de ay qiz. 4-5 defe ele besdi. Pik vaxtlarinda. Sende nese problem var hec? Yoldawinda? Ne deyib hekim indiye kimi

Hee menim de derdim oduda yoxsa yaxşı kişi hekimler çoxdu.
Menim yoldawim da qoymaz, ozum de utanaram. Emeliyyata da xeberimiz olmayib onu cagiriblar, ama keserka ustendu de day ora burami gormur o qeder de)) gel seni aparim oz hekimime , ayin 10 u gedecem. ))

Amin ALLAH keçsin günahlarımızdan. Yox men özüm şieyem ama o dediyin kimi şiyelersen deyilem bizde nesilde hami şiyedi ama day ele yox. Ferqimiz bidene namazdadı möhür söhbəti. Möhürü de simvolik olaraq qoyuram yox kimi birşeydi. Yani düşünce terzimiz sünnilerden ferqlenmir. Menim de xoşum gəlmir ele şeylərdən eşi sünni şiye ferqi yoxdu hamımız müselmanıq meni maraqlandıran tek budu.

Mende laxtalanma yaxshi vixmishdi ama indi dirseklerim dizlerim agriyir hekim dedi yaydi die qan yaxshi dovr etmir sen hamilesen die laxtalanma ola biler aspirin kagdadi nedi onu yazdi:))))sene ne yazib?
He quzum trombo as yazdi bu gunnen icirem. Norma 12 olmalidi men de 20 cixib, dedi o uwaga ziyandi inkiwafdan qalar , belke de evvelki hamilelikde de olub ona gore gematoman olub dedi.

Yaxşı olar inşAllah. Gelmiş artık. Tutunar buraxmaz seni

Aha bu hekim dedi, ozu de qeweng bawa salir. Ele de ay qiz. 4-5 defe ele besdi. Pik vaxtlarinda. Sende nese problem var hec? Yoldawinda? Ne deyib hekim indiye kimi

Men 1ildi getmirem ki hekime. Keçen il getmişem sol turbalığımda tıxanıqlıq vad idi onu açdırmışam. Hekimim de meni yola verirdi size heçne lazım deyil biryerde olun olacaq diyirdi. İl yarımdı uje olmur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…