• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmirem diyirler ki maraqlanıb elemir falan. Evvelki kağızlarıva baxdı? Getdin ne dedi neynedi? :)
yox maraqlanir. he baxdi hamsina. sorada dedi bele problemin olmuyb evvelki hamileliyindede zob hormonunnan ola biler davam et dermani. birde dedi qalmirsan ola bilsin yumurta qabiqi qalindi. ona da uzide baxdi dedi duz bilmwem bir dene yumurta gordu ona chatlatma iynesi yazdi dedi qalmasan 3ay klomifen ich 3ay erzinde gelme qalmadin birde ich qalmadin birde ich. 3ay sora olmasa gel derinnen arawdiraq. mende 1ay ichdim gorek nolur axira qeder

Prolaktin analizi verdirdi, dedim 2 ay qabag vermiwdim yuksek idi 2 defe dostinex icdim, baxdi kohne neticelere de dedi sende oynayir duwur yene qalxir, dostinexi icirsen dayandirmirsan, duphaston yazdi, bir de soda meselesini dedi edim, men ayb qutaranda getmiwdim dedi bu ay olmasa gelen ay oz metodunla mualice edecem sende ele bir problem yoxdu qalacaqsan. Evvel bawima gelenler de daniwdim gematoma falan, ona gore de indi yeniden tekar olmasin deye dermanlar yazib deyir evvel bunlari etmiw olsaydin qalardi uwag, o gun qan analizi vermiwdim laxtalanmaya gore o da yaxwi cixmadi ona gore de derman dedi icirem. Demeli mende hem prolaktin hem tsh hem de laxtalanma var , hamisina gore derman icirem((

Caaan ALLAH kömey olsun sene de bebişine de. Oda möhkem möhkem tutsun mamasını :)
Hee soda meselesini bu hekim diyib he sene? Mende qorxdum eləməyə. Onda bir problemi yoxduda eliyim mende

He onu gunde nece defe de olar istifade etmek. Bacin qabagdan istifade edib derken?? Sehv anladim deyesen, onu duz bagirsaga wey edirler:KK22:
VAllah mende fultaponu duz bagirsagfan sheu edirem agri olandan olana,bacim 2 hamilelik kecirdim Shukur bebishleride sagsalamat olub qabagdan dedi 2-3 defe sorushdum dedi mene qabagdan yazmishdilar gunde 1 defe onun baldizinada qabahdan yazmishdilar onunda oglu sagsalim oldu cox adamdan eshitmishdim o nece ola biler diirdim ablam diince shashirdim:KK34:

Hmmmmm mende demishdim dinleyen kim:sinirli:bizde 10-20 olmushdug bu ay sizde hergun deneyin tamammi?:sinirli:

Kız senin dediyini bilirem hatırlıyıram sizde maşaALLAH libido tavan. :KK8: men Şelaleye söz atıram :-) nese ağrıyır sağ yumurtalığım diyesen çatlıyır. Denemeye çalışıcaz inşaALLAH :KK72:

Xestexana kimi superdi, weraiti temizliyi yemeyi qulluq ve s. Hekimlerden bir Teymuru taniyiram o da kecen il oz hekimi meni abort edende yarami zedeledi qanaxmami dayandira bilmedi Teymuru cagiriblar ginekalogiyanin baw hekimidi o meni emeliyyat eledi. Kiwi hekime gede bilmirem ona gore deyirem indiki mualicemi elesin emeliyyata gederem Teymur eder. Onu cox terieyirler. Germanda bawqa ginekoloqa getdim razi qalmadim.

Hee menim de derdim oduda yoxsa yaxşı kişi hekimler çoxdu.

Prolaktin analizi verdirdi, dedim 2 ay qabag vermiwdim yuksek idi 2 defe dostinex icdim, baxdi kohne neticelere de dedi sende oynayir duwur yene qalxir, dostinexi icirsen dayandirmirsan, duphaston yazdi, bir de soda meselesini dedi edim, men ayb qutaranda getmiwdim dedi bu ay olmasa gelen ay oz metodunla mualice edecem sende ele bir problem yoxdu qalacaqsan. Evvel bawima gelenler de daniwdim gematoma falan, ona gore de indi yeniden tekar olmasin deye dermanlar yazib deyir evvel bunlari etmiw olsaydin qalardi uwag, o gun qan analizi vermiwdim laxtalanmaya gore o da yaxwi cixmadi ona gore de derman dedi icirem. Demeli mende hem prolaktin hem tsh hem de laxtalanma var , hamisina gore derman icirem((
Mende laxtalanma yaxshi vixmishdi ama indi dirseklerim dizlerim agriyir hekim dedi yaydi die qan yaxshi dovr etmir sen hamilesen die laxtalanma ola biler aspirin kagdadi nedi onu yazdi:))))sene ne yazib?

Caaan ALLAH kömey olsun sene de bebişine de. Oda möhkem möhkem tutsun mamasını :)
Hee soda meselesini bu hekim diyib he sene? Mende qorxdum eləməyə. Onda bir problemi yoxduda eliyim mende
Aha bu hekim dedi, ozu de qeweng bawa salir. Ele de ay qiz. 4-5 defe ele besdi. Pik vaxtlarinda. Sende nese problem var hec? Yoldawinda? Ne deyib hekim indiye kimi

Men biraz o sohbetlere qarshiyam men ozum sie qiziyam ozde ailem nece shielerdi Allah kecsin gunahlarindan durub otururlar eli,ebelefez mirmohvsum aga ne bilim filankes nece iliydi bogaza yigilmishfim hemishe dalashirdimki mama ele demiyin gunahdi Allahi cagirin sunni kimi bisheydiydim.evdekiler qoymurdu kecmeye neceki nishanlandim ozde yoldashim gilde ailelikce sunnidiler ama o xeste insanlardan yox menim kimi sadece Allah bashqa hecne srazu kecdim xalalarim filan cox shey eledi dedim bilirsiz ne var men nce ildi istiyirem qoymursuz infiki sizin deyilem vse ona gore men ele sheylere pis baxiram getmiremde 1 defe 1 ci hamileyimde meni basib apardilar cilemi kesdirmeye hemin ay Allah mene ushag verdi ama alib aglimida yerine getirdi Allah kecsin gunahimdan cahillik elemishem

Amin ALLAH keçsin günahlarımızdan. Yox men özüm şieyem ama o dediyin kimi şiyelersen deyilem bizde nesilde hami şiyedi ama day ele yox. Ferqimiz bidene namazdadı möhür söhbəti. Möhürü de simvolik olaraq qoyuram yox kimi birşeydi. Yani düşünce terzimiz sünnilerden ferqlenmir. Menim de xoşum gəlmir ele şeylərdən eşi sünni şiye ferqi yoxdu hamımız müselmanıq meni maraqlandıran tek budu.

Mende laxtalanma yaxshi vixmishdi ama indi dirseklerim dizlerim agriyir hekim dedi yaydi die qan yaxshi dovr etmir sen hamilesen die laxtalanma ola biler aspirin kagdadi nedi onu yazdi:))))sene ne yazib?
He quzum trombo as yazdi bu gunnen icirem. Norma 12 olmalidi men de 20 cixib, dedi o uwaga ziyandi inkiwafdan qalar , belke de evvelki hamilelikde de olub ona gore gematoman olub dedi.

yox maraqlanir. he baxdi hamsina. sorada dedi bele problemin olmuyb evvelki hamileliyindede zob hormonunnan ola biler davam et dermani. birde dedi qalmirsan ola bilsin yumurta qabiqi qalindi. ona da uzide baxdi dedi duz bilmwem bir dene yumurta gordu ona chatlatma iynesi yazdi dedi qalmasan 3ay klomifen ich 3ay erzinde gelme qalmadin birde ich qalmadin birde ich. 3ay sora olmasa gel derinnen arawdiraq. mende 1ay ichdim gorek nolur axira qeder

Yaxşı olar inşAllah. Gelmiş artık. Tutunar buraxmaz seni:anneadayı:

Aha bu hekim dedi, ozu de qeweng bawa salir. Ele de ay qiz. 4-5 defe ele besdi. Pik vaxtlarinda. Sende nese problem var hec? Yoldawinda? Ne deyib hekim indiye kimi

Men 1ildi getmirem ki hekime. Keçen il getmişem sol turbalığımda tıxanıqlıq vad idi onu açdırmışam. Hekimim de meni yola verirdi size heçne lazım deyil biryerde olun olacaq diyirdi. İl yarımdı uje olmur

Back