- Konu Sahibi minik_prince
- #4.861
Aha bu hekim dedi, ozu de qeweng bawa salir. Ele de ay qiz. 4-5 defe ele besdi. Pik vaxtlarinda. Sende nese problem var hec? Yoldawinda? Ne deyib hekim indiye kimi
Onu nece eliyirdik sana zahmet bide anlat :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha bu hekim dedi, ozu de qeweng bawa salir. Ele de ay qiz. 4-5 defe ele besdi. Pik vaxtlarinda. Sende nese problem var hec? Yoldawinda? Ne deyib hekim indiye kimi
Heee mende ferq qoymuram esas odu ureyimizde Allah sevgisi olsun❤❤❤ozun oz barmaglarinla yazirsan simvolikdir dikkatimi cektinAmin ALLAH keçsin günahlarımızdan. Yox men özüm şieyem ama o dediyin kimi şiyelersen deyilem bizde nesilde hami şiyedi ama day ele yox. Ferqimiz bidene namazdadı möhür söhbəti. Möhürü de simvolik olaraq qoyuram yox kimi birşeydi. Yani düşünce terzimiz sünnilerden ferqlenmir. Menim de xoşum gəlmir ele şeylərdən eşi sünni şiye ferqi yoxdu hamımız müselmanıq meni maraqlandıran tek budu.
Menim yoldawim da qoymaz, ozum de utanaram. Emeliyyata da xeberimiz olmayib onu cagiriblar, ama keserka ustendu de day ora burami gormur o qeder de)) gel seni aparim oz hekimime , ayin 10 u gedecem. ))
Hee yacshi olar inshallah❤❤❤He quzum trombo as yazdi bu gunnen icirem. Norma 12 olmalidi men de 20 cixib, dedi o uwaga ziyandi inkiwafdan qalar , belke de evvelki hamilelikde de olub ona gore gematoman olub dedi.
Bu ay hergun edin eshiydin???kontrol yapacam![]()
Heee mende ferq qoymuram esas odu ureyimizde Allah sevgisi olsun❤❤❤ozun oz barmaglarinla yazirsan simvolikdir dikkatimi cektin![]()
Aaa quZum belke sende de tsh ve prolaktin yuksekdi. Onlar ele zibil hormondu ki qoymur hamile qalmaqa. Sen mutleq hekime get, bele ozune eziyyet verirsen her ay umidle gozleyirsen.Men 1ildi getmirem ki hekime. Keçen il getmişem sol turbalığımda tıxanıqlıq vad idi onu açdırmışam. Hekimim de meni yola verirdi size heçne lazım deyil biryerde olun olacaq diyirdi. İl yarımdı uje olmur
Cox sagol can deyrsiz biraz rahatlasoram sadece kasik agrim coxdu deye narahatam gorek 10 gun nece kececekQuzucuğum qorxma, o sənə hər şeyə hazırlıqlı olmağın üçün elə deyib, məndə də elə olmuşdu, dedi ki, gəlib yerinə düşməsə götürəcəyik filan, hələ mənə on beş gündən sonra gəl demişdi, gedəndə hər şey yolunda idi. Sıxma canını dua et bolluca, təzəlikcə xalamın qızı da elə olmuşdu, onu da qorxutmuşdular, mənə dedi dedim qorxma, düzələk, indi Ma şa Allah neçə aylıqdır uşaq, Şükürlər olsun
He papavrin yazib o tesir elemesi iyne vurdururamQuzum o ağrıları həkime de bir şey yazsın, məndə də olurdu papaverin şamı yazmışdı həkim, arxadan qoyursan. Sən də de yazsın bir şeylər
Aaa quZum belke sende de tsh ve prolaktin yuksekdi. Onlar ele zibil hormondu ki qoymur hamile qalmaqa. Sen mutleq hekime get, bele ozune eziyyet verirsen her ay umidle gozleyirsen.
Az he ilk ay idiki bele olduk15gün hergün?
sonra da diyir libidom az. Daha ne olsun istiyordun?
![]()
Kiz ben istemesemde sey yaptiriyor napam?Yoxe diyirdi mene libido verin libidom azdı 15gün ara vermeden şeyapmışlar libidosu olsa kocasını işe göndermiyecek
![]()
Kiz ben istemesemde sey yaptiriyor napam?![]()
doktor yasakladi.simdiden ne zaman sey yapacagiz diye soyleniyorİstemem yan cebime koy![]()
Baximda gorum neyniye biliremNası yapacan? yenge gelirsen?![]()
Quzum o savadsız, maymaq həkimlərə görə mən də bir dəfə kliniki ölüm keçirtmişəm, stolda öldürəcəklərmiş məni. Özümdən getdiyim üçün heç nə bilməmişəm, kişi həkimi çağırıblar o gəlib xilas edib. Ayılanda menə heç nə demədilər, palatada olan bir qız dedil ki, bəs belə belə. Bir də o kişi həkimi mən özümə gələndə üzləri yuxarı dedi ki, men gəlməsəydim indi səni öldürmüşdü bunlar.Xestexana kimi superdi, weraiti temizliyi yemeyi qulluq ve s. Hekimlerden bir Teymuru taniyiram o da kecen il oz hekimi meni abort edende yarami zedeledi qanaxmami dayandira bilmedi Teymuru cagiriblar ginekalogiyanin baw hekimidi o meni emeliyyat eledi. Kiwi hekime gede bilmirem ona gore deyirem indiki mualicemi elesin emeliyyata gederem Teymur eder. Onu cox terieyirler. Germanda bawqa ginekoloqa getdim razi qalmadim.
Quzum özü baxmır ki, yəni mən gedəndə elə idi. Ancaq uzinin kağızlarına baxırdı. Mənə heç vaxt baxmayıb.Kişi hekim istemireme can
Amin İn şə AllahİnşaALLAH olsun da pastayı ben yaparım![]()
Oy canom karnımız ağrıyordu çocukla, su yoktu kalmıştık öyle. İşık yanar yanmaz hemen ayak yoluna koştuk ikimiz detühh sıkıntı o da tabii yaaa suu en kötüsüü..
Yazmishdinki mohurudeki simvolik olaraq qoyuram:)yeni qoymuyada bilersen bunu basha dushusense boyuk sheydir onun icin dedim sevdim dieÖz barmaqlarınla derken?![]()