• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin ALLAH keçsin günahlarımızdan. Yox men özüm şieyem ama o dediyin kimi şiyelersen deyilem bizde nesilde hami şiyedi ama day ele yox. Ferqimiz bidene namazdadı möhür söhbəti. Möhürü de simvolik olaraq qoyuram yox kimi birşeydi. Yani düşünce terzimiz sünnilerden ferqlenmir. Menim de xoşum gəlmir ele şeylərdən eşi sünni şiye ferqi yoxdu hamımız müselmanıq meni maraqlandıran tek budu.
Heee mende ferq qoymuram esas odu ureyimizde Allah sevgisi olsun❤❤❤ozun oz barmaglarinla yazirsan simvolikdir dikkatimi cektin:KK48:

Menim yoldawim da qoymaz, ozum de utanaram. Emeliyyata da xeberimiz olmayib onu cagiriblar, ama keserka ustendu de day ora burami gormur o qeder de)) gel seni aparim oz hekimime , ayin 10 u gedecem. ))

İnşaALLAH can. Men yoldaşımnan gedirem hara gediremse. Yani gelsek biryerde geleciyik. Maraqlı olardı ama senle görüşüb getmek :)

Men 1ildi getmirem ki hekime. Keçen il getmişem sol turbalığımda tıxanıqlıq vad idi onu açdırmışam. Hekimim de meni yola verirdi size heçne lazım deyil biryerde olun olacaq diyirdi. İl yarımdı uje olmur
Aaa quZum belke sende de tsh ve prolaktin yuksekdi. Onlar ele zibil hormondu ki qoymur hamile qalmaqa. Sen mutleq hekime get, bele ozune eziyyet verirsen her ay umidle gozleyirsen.

Quzucuğum qorxma, o sənə hər şeyə hazırlıqlı olmağın üçün elə deyib, məndə də elə olmuşdu, dedi ki, gəlib yerinə düşməsə götürəcəyik filan, hələ mənə on beş gündən sonra gəl demişdi, gedəndə hər şey yolunda idi. Sıxma canını dua et bolluca, təzəlikcə xalamın qızı da elə olmuşdu, onu da qorxutmuşdular, mənə dedi dedim qorxma, düzələk, indi Ma şa Allah neçə aylıqdır uşaq, Şükürlər olsun
Cox sagol can deyrsiz biraz rahatlasoram sadece kasik agrim coxdu deye narahatam gorek 10 gun nece kececek

Aaa quZum belke sende de tsh ve prolaktin yuksekdi. Onlar ele zibil hormondu ki qoymur hamile qalmaqa. Sen mutleq hekime get, bele ozune eziyyet verirsen her ay umidle gozleyirsen.

Guya podruqamla gedecekdik oda bu ay türkiyede olacaq dedi sentyabrda gederik bilmirem onu gözdiyim yoxsa bu ay gedim. Getsem de kimin yanına gedim :(

Xestexana kimi superdi, weraiti temizliyi yemeyi qulluq ve s. Hekimlerden bir Teymuru taniyiram o da kecen il oz hekimi meni abort edende yarami zedeledi qanaxmami dayandira bilmedi Teymuru cagiriblar ginekalogiyanin baw hekimidi o meni emeliyyat eledi. Kiwi hekime gede bilmirem ona gore deyirem indiki mualicemi elesin emeliyyata gederem Teymur eder. Onu cox terieyirler. Germanda bawqa ginekoloqa getdim razi qalmadim.
Quzum o savadsız, maymaq həkimlərə görə mən də bir dəfə kliniki ölüm keçirtmişəm, stolda öldürəcəklərmiş məni. Özümdən getdiyim üçün heç nə bilməmişəm, kişi həkimi çağırıblar o gəlib xilas edib. Ayılanda menə heç nə demədilər, palatada olan bir qız dedil ki, bəs belə belə. Bir də o kişi həkimi mən özümə gələndə üzləri yuxarı dedi ki, men gəlməsəydim indi səni öldürmüşdü bunlar.

Back