• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim men cox hekim deyiwdim ozel xestexanalardan hem de, rekalmi gedennen tutmus, sonda bibim qizi bileceri demiryol xestexanasinda Elmira dok meslehet gordu, yawli qadindi eli yunguldu cox savadlidi falan getdim onun yanina, men razi qaldim o deq derdimi de dermanimi da tapdi mualice eledi eli de yungul oldu heqiqeten. Duzdu yolu uzaqdi gedib gelmek amma neyniyim esas odu yaxwi hekimdi.

Canım yol problem deyile. Esas düşerli olsun. Getdin ne didi neynedi?

He medede qicqirma olur son aylarda deyirler saci cixir amma mende olmayib ele wey, 4 aya kimi qusma bulanti.
Mendede eledire hetta inshallah Allah nesip etsin sagsalamat qucagimiza alag bidaha hamile qalmaga qorxuram hemde cox duzdu her hamilelik eyni olmur diirler ama sohbet menden gedirse eyni olar:-)

neyini pisledilerki? 1nomreli genekoloq deyrler ona gore men onun yanina getdim ama biraz bahadi qebulu doquwu awilamasi suni mayalanmasi ve s. qebulu 70manatdi. 15gun erzinde kecherlidi.doquw yox mende keyser olmalidi gozum emelyatlidi deye, 1500du. suni mayalanma 4000, awilama sehv yadimda saxlamamiwamsa 700 olmali idi. men raziyam hem sade insandi hemde ancaq ozu maraqlanir uziye filan hamsina ozu baxir

Bilmirem diyirler ki maraqlanıb elemir falan. Evvelki kağızlarıva baxdı? Getdin ne dedi neynedi? :)

Bilirdim irsi keçir, amma ağlıma gətirməmişdim, yaxşı oldu danışmağımız. Demək ki, hər işdə bir xeyir var döğru deyimdir, böyüyəndə başa salaram ona ki, özünü qorusun. O vaxta qədər de özüm qoruyaram. Hə o zəhrimarlara qarşı məndə var, Allah kömək olsun hamıya, bizlər də içində, Amin.

Amin inşaALLAH sen de az çox bilirsen allergiya yaradan şeyleri ne olur ne olmaz onlardan çox qebul elemesin. Diqqetli ol inşallah böyüyer bizim boyda olar özü diqqet eliyer sora :)

Canım yol problem deyile. Esas düşerli olsun. Getdin ne didi neynedi?
Prolaktin analizi verdirdi, dedim 2 ay qabag vermiwdim yuksek idi 2 defe dostinex icdim, baxdi kohne neticelere de dedi sende oynayir duwur yene qalxir, dostinexi icirsen dayandirmirsan, duphaston yazdi, bir de soda meselesini dedi edim, men ayb qutaranda getmiwdim dedi bu ay olmasa gelen ay oz metodunla mualice edecem sende ele bir problem yoxdu qalacaqsan. Evvel bawima gelenler de daniwdim gematoma falan, ona gore de indi yeniden tekar olmasin deye dermanlar yazib deyir evvel bunlari etmiw olsaydin qalardi uwag, o gun qan analizi vermiwdim laxtalanmaya gore o da yaxwi cixmadi ona gore de derman dedi icirem. Demeli mende hem prolaktin hem tsh hem de laxtalanma var , hamisina gore derman icirem((

Aa dogurdan ?? Menim oglum orda dogulub, 11 il qabaq, Zerife dok iwleyirdi o keserka elemiwdi meni xestexana kimi razi qalmadim, qismet meni yene ora apardi. He yzide iwleyen sari sac xanimdi, ayin 10u gedecem adivi verim de onda:KK49: deyim forum dostumun xalasi qizisiz:halay:
xalaqiziya indi dedm elvinaya gelen hamiwlerden biri kkda taniw qizdi. ama uje chixib ordan deyr. caspianda iwdiyirmiw indi :KK49:

Herbi hospitala gedirdim evvel, sonra Real hospitala, Grand hospital, sonda da German hospitala. Hekimlerin adini qeyd etmeyecem amma hec birinnen razi qalmadim hec biri mene bu hekimin dediklerini demedi bilmediler nedi ne deyil. Kecen yay hamile qalmisdim 2 ayliq olanda gematoma oldu qanaxma, usagin urek doyuntusu dayandi, dermannan saldilar guya amma qaldi yene abort elediler yaramda arteriya damarimi kesdiker en sonda keserka edib diriltdiler. Olumnen dondum. Germanda teymur dok emeliyyat eledi ama o hekimim deyildi. Bu defe de saglig olsun yegin ki o edecek bileceride istemerem.

German yaxşıdı? Bizim gelin doğuşu orda edecek inşaALLAH

German yaxşıdı? Bizim gelin doğuşu orda edecek inşaALLAH
Xestexana kimi superdi, weraiti temizliyi yemeyi qulluq ve s. Hekimlerden bir Teymuru taniyiram o da kecen il oz hekimi meni abort edende yarami zedeledi qanaxmami dayandira bilmedi Teymuru cagiriblar ginekalogiyanin baw hekimidi o meni emeliyyat eledi. Kiwi hekime gede bilmirem ona gore deyirem indiki mualicemi elesin emeliyyata gederem Teymur eder. Onu cox terieyirler. Germanda bawqa ginekoloqa getdim razi qalmadim.

Yox niye yalnış anlıyım. Men de başa düşmürem o gedib daşı divari öpüb qucaqlıyanları. Nezirimiz var idi ona göre getmişdik getmişken de dua etdik günah deyil pirlere getmek bezi cahillerin pirlerde eledikleri günahdı. duami edirem Meryem suremi oxuyuram Yarısı gedib yarısı qalıb :) inşaALLAH hekime de gedecem yaxşı hekim axtarıram
Men biraz o sohbetlere qarshiyam men ozum sie qiziyam ozde ailem nece shielerdi Allah kecsin gunahlarindan durub otururlar eli,ebelefez mirmohvsum aga ne bilim filankes nece iliydi bogaza yigilmishfim hemishe dalashirdimki mama ele demiyin gunahdi Allahi cagirin sunni kimi bisheydiydim.evdekiler qoymurdu kecmeye neceki nishanlandim ozde yoldashim gilde ailelikce sunnidiler ama o xeste insanlardan yox menim kimi sadece Allah bashqa hecne srazu kecdim xalalarim filan cox shey eledi dedim bilirsiz ne var men nce ildi istiyirem qoymursuz infiki sizin deyilem vse ona gore men ele sheylere pis baxiram getmiremde 1 defe 1 ci hamileyimde meni basib apardilar cilemi kesdirmeye hemin ay Allah mene ushag verdi ama alib aglimida yerine getirdi Allah kecsin gunahimdan cahillik elemishem

Back