• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok artık yani sen möhürsüz qılmaq istemisen? :110: vAllah sizi bilmirem.men şieyem. Çox şükür Peyğemberlerimize (s) de, İmamlarımıza (e) da inanıram. Pirlere de gedirem, dualarımı da eliyirem. Günah işlediyimi de düşünmürem. Möhürü de özüm istediyim üçün qoyuram. Simvolcun yox

Yadında deyil? Men hemişe sünni şie ayrımını saçma bulurdum? Diyirdime sene ferqi nediye müselmanıqda bunları nöş ayırıblar bele. Senin indi fikirlerin şie yönünde olmağı normaldı seyid ailesindesen

Maşallah tatlımm .. Allah tamamına erdirsin...
çok düz diyorsun Allah nasip ettiyse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden... bizde öyle diyirler :KK70:
iyi yaptın yine de.. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun Aytencim.
InshAllah can cok saol❤❤❤

Yadında deyil? Men hemişe sünni şie ayrımını saçma bulurdum? Diyirdime sene ferqi nediye müselmanıqda bunları nöş ayırıblar bele. Senin indi fikirlerin şie yönünde olmağı normaldı seyid ailesindesen
Yoo ona göre yox. Sadece indiye qeder şie olmuşam. Ona göre. Ona qalsa qaynanamgil sünni olublar. Ama qaynanam diyir ki hemişe İmamlarımızın adı çekilende göz yaşımı saxlıya bilmemişem. O da şie Namazı qılır. İnanır. Ayrımcılık men de elemirem. Ama inanıram axı. Men de qatı mömin deyilem ki sadece ibadetimi bu yönde eliyirem.

Günah keçisi men oluram burda? :110:
Bilmirem can Quranı tam oxuyub qutarmısan ya yox oxumamısansa meslehet görürem. Quranda bed nezerin olduğu açıqca yazılıb. MaşaALLAH ALLAH saxlasın kimi sözler işletmesen heç dilde yoxa içinde, o insana gözün deye biler. He diyeceksen men sünniyem, zaten men de türk Quranından sitat getirirem men bizim Quran tercümelerine inanmıram ona göre Quranımı Türkiyeden sifariş edib getizdirmişem. O ayeni tapıb sene diyerem.
Ayrıca men senin bi işler çevirdiyini bilirdim etirafıvı gözdiyirdim :sopa: Şelale de men de burda defelerle dedik ki bu qız hamiledi. Hele Sineme dedim ki 1-2aylıq ortadan kaybolanlar hamile olarak geri dönüyolar. Emin idim hamile olduğuva. Burdaki içi men qarışıq heç bir qızın da pis niyetli olduğunu paxıllıq elediyini pis gözü olduğunu düşünmürem. ALLAH sağ salamat qucağıva almağı qismet elesin inşaALLAH :anne:
Sennnn bilirsen nesennn:KK48: yox can oxumusham bariz bariz defelerle oxumusham bed nezer ayeleri MAshAllah Allah qorusun bu sozleri cox tez tez ishledenem senin kimi fikirleshirem insanin dilinde olmalidi hemishe gozun oldu olmadi:işsiz:qaldiki burdaki qizlara qabagcadanda yazdim bednezer goz bele sheyleri hec aglimdan bele kecirtmemishem:KK34:cox boyuk deyilem 16di:KK31:

Judy_K Judy_K ele bu sohbeti acmagimin en boyuk sebebkarida sensen eslinde gunah kecim:)))sene hekimi meslehet bilmek istiyirdim prosdo die bilmezdim sen mene diecekdinki ayten siz ilk gorushde sevmemisiz birbirinizi aglamisan zirt pirt cemi 3 defe getmishem ilk muayinemiz berbadiydi bunu danishmisham ama sonraki muayineler ela cox cox meslehet bilerdim bashdan sovdu elemir 40 deqiqeden cox ancag uzide baxib mene 2 defe artiq sheyleri sevmir cox derman yazmir yazdigi dermanlarda 8-9 manatlig dermanlardi yeni getsen peshman olmazsan ama tek getme men ilk defe tek gedende qirgin dushmushdu bildiyimiz kimi:-)2 ci defe kaynishimle gettim ela super 3cu defede kocami kleyledim yanima kocami sevdi die onlada bayaaa danishdi hersheyi gosterdi basha saldi bidene yalniz gitme yoksa soyecen:))))ama dogurdan cox savadli hekimdir uzidede ozu oturur

Yoo ona göre yox. Sadece indiye qeder şie olmuşam. Ona göre. Ona qalsa qaynanamgil sünni olublar. Ama qaynanam diyir ki hemişe İmamlarımızın adı çekilende göz yaşımı saxlıya bilmemişem. O da şie Namazı qılır. İnanır. Ayrımcılık men de elemirem. Ama inanıram axı. Men de qatı mömin deyilem ki sadece ibadetimi bu yönde eliyirem.

E kızım aynı şeye geldik ya. Bende de durum aynı zaten

Sennnn bilirsen nesennn:KK48: yox can oxumusham bariz bariz defelerle oxumusham bed nezer ayeleri MAshAllah Allah qorusun bu sozleri cox tez tez ishledenem senin kimi fikirleshirem insanin dilinde olmalidi hemishe gozun oldu olmadi:işsiz:qaldiki burdaki qizlara qabagcadanda yazdim bednezer goz bele sheyleri hec aglimdan bele kecirtmemishem:KK34:cox boyuk deyilem 16di:KK31:

Hee maşaALLAH demeden bi uşağı sevib eliyende sonra özüm pis oluram pis göz yoxdu mende ama birden o uşağın ayağı daşa deyer anası mennen bilmesin ki he baax gözü deydi. İçimi ALLAH bilir onlar Bilmir axı. Bed nezere inanıram inanmağına ama o gün qızlarnan danışanda bed nezeri şakacıktan dedim niye ciddiye aldın ki :110:

16 heftelikdi? :oha: men kıllanmışdıme sennen Vallah. Dedim bu qız niye bele sevinib elemire. Day sevincivi yaşayıb ele gelmisendee :KK11:

Judy_K Judy_K ele bu sohbeti acmagimin en boyuk sebebkarida sensen eslinde gunah kecim:)))sene hekimi meslehet bilmek istiyirdim prosdo die bilmezdim sen mene diecekdinki ayten siz ilk gorushde sevmemisiz birbirinizi aglamisan zirt pirt cemi 3 defe getmishem ilk muayinemiz berbadiydi bunu danishmisham ama sonraki muayineler ela cox cox meslehet bilerdim bashdan sovdu elemir 40 deqiqeden cox ancag uzide baxib mene 2 defe artiq sheyleri sevmir cox derman yazmir yazdigi dermanlarda 8-9 manatlig dermanlardi yeni getsen peshman olmazsan ama tek getme men ilk defe tek gedende qirgin dushmushdu bildiyimiz kimi:-)2 ci defe kaynishimle gettim ela super 3cu defede kocami kleyledim yanima kocami sevdi die onlada bayaaa danishdi hersheyi gosterdi basha saldi bidene yalniz gitme yoksa soyecen:))))ama dogurdan cox savadli hekimdir uzidede ozu oturur

Yox ay qız menim tek ne itim azıb orda :) getsem kocamnan gedecem inşaALLAH. Hardadı adı nedi? Bide pis çıxmasın neynedi sene ne didi sen hamiş olanda getdün onun yanına yoxsa hamiş olmaqçun getdün?

Yox ay qız ne postalanması burda özümüzük bizden kim şikayet eliyecek ki postalanıcaz? Hiranur83 Hiranur83 di gelsün :)
Quzum mən demək istəyirdim ki, hərənin öz əqidəsi var. Mən də şiəyəm Əlhəmdülillah, amma heç vaxt sünni, şiə ayrımcalığı etməmişəm. Sən demiş sonuc olaraq hamımız müsəlmanıqmı, bəli müsəlmanıq, hamımız namaz qılırıqmı bəli qılırıq, hamımız yerin göyün sahibi tək olan bir Allaha inanırıqmı, bəli inanırıq. O zaman bu sünni, şiə söhbəti kimə lazımdır, heç birimizə. Əsrlər boyu xristianlar bu söhbətdən istifadə edib müsəlmanları bir birinə düşmən edib. Gəlin ayıq olaq, uymayaq belə şeylərə, bir birimizin əqidəsinə hörmətlə yanaşaq, bu yöndə bir birimizi eleştirməyək. Düşmən dövlət bizə güllə atanda demir bu sünnidir, bu şiədir. Deyir müsəlmandır, deyir Türkdür, Türk də yaşamamalıdır, ona görə də bu söhbet çox həssas söhbetdir, müsəlman bu barədə ayıq olmalıdır. Bu da mənim düşüncələrim, fikirlərim idi, bal qaymaqlarım

Quzum mən demək istəyirdim ki, hərənin öz əqidəsi var. Mən də şiəyəm Əlhəmdülillah, amma heç vaxt sünni, şiə ayrımcalığı etməmişəm. Sən demiş sonuc olaraq hamımız müsəlmanıqmı, bəli müsəlmanıq, hamımız namaz qılırıqmı bəli qılırıq, hamımız yerin göyün sahibi tək olan bir Allaha inanırıqmı, bəli inanırıq. O zaman bu sünni, şiə söhbəti kimə lazımdır, heç birimizə. Əsrlər boyu xristianlar bu söhbətdən istifadə edib müsəlmanları bir birinə düşmən edib. Gəlin ayıq olaq, uymayaq belə şeylərə, bir birimizin əqidəsinə hörmətlə yanaşaq, bu yöndə bir birimizi eleştirməyək. Düşmən dövlət bizə güllə atanda demir bu sünnidir, bu şiədir. Deyir müsəlmandır, deyir Türkdür, Türk də yaşamamalıdır, ona görə də bu söhbet çox həssas söhbetdir, müsəlman bu barədə ayıq olmalıdır. Bu da mənim düşüncələrim, fikirlərim idi, bal qaymaqlarım

Tam haqlısan. Biz müselman olaraq.bir olmalıyıq sen sünnisen men şieyem ayrımcılığı bizi dala atır. Kebeye gedende deyilmir ki sünniler giremez ya da şiyeler giremez. Diyilir ki müselman olmayanlar giremez. Bes içimizdeki bu ayrımcılıq kime göre neye göre? Bilmirik. ALLAH sonumuzu hayır etsin

Back