• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He quzum diir orda olur geden olsa getizdir bu dermandaki 2 heftelikdir hekim yoldashima dedi 2 hefteye bulantisi kesilecek onsuzda gorek nolur
Mende 4 ayina kimi davam edir, yeni bu dermani icsem 2 hefteye kececek? Duz bawa duwdum? Teze gelmiwem ordan bilsem alardim((( ama getizdire bilerem gorum bunlar tesir elemese getizdirim.

Kızlar selamlar
peki bulantıyla bebeğin sağlıklı olması arasında bi ilişki var mı? siz ne düşünüyorsunuz?
Ne kadar bulantı o kadar sağlıklı mı?
yoksa bulantı, kişideki eksikliklere bağlı olarak mı artıyor?
Misal benim bir kızım var sağlıklı çok şükür, şiddetli bulantılar kusmalar yaşamadım, hafifti, çubuk krakerle atlatılabilecek cinstendi. Ama şimdi buraya bakıyorum da millet bulantıdan hastanelik falan oluyor, serumlar yiyor.. kendine gelemiyor..
Aklıma takıldı..
Aynen aynen bende cok okudum ya beterin beteri var bende iyi gecirmiyprum.ama hastanede yatanlara bakim heran Shukr ediyorum:dua:bulatiyla bebegin saglikli olmasiyla hic bi alaka yok hemde hic:21:

Kızlar selamlar
peki bulantıyla bebeğin sağlıklı olması arasında bi ilişki var mı? siz ne düşünüyorsunuz?
Ne kadar bulantı o kadar sağlıklı mı?
yoksa bulantı, kişideki eksikliklere bağlı olarak mı artıyor?
Misal benim bir kızım var sağlıklı çok şükür, şiddetli bulantılar kusmalar yaşamadım, hafifti, çubuk krakerle atlatılabilecek cinstendi. Ama şimdi buraya bakıyorum da millet bulantıdan hastanelik falan oluyor, serumlar yiyor.. kendine gelemiyor..
Aklıma takıldı..
Yok kız bünyeler farklı, sevin bence sen :dondurma:

yok canim alakasi yok, kisiden kisiye degisiyor, kan azligindan da oluyor diyorlar amma organizmadan asili. Bebekle alakasi yok. Hatta bazan bebegin saclari uzuyor ondan oluyor falan derler ama ogle degil) kizini op benim icin:KK200:
O 8 ayinda olur goynuyur mede diirler tecrubeliler:-)

Mende 4 ayina kimi davam edir, yeni bu dermani icsem 2 hefteye kececek? Duz bawa duwdum? Teze gelmiwem ordan bilsem alardim((( ama getizdire bilerem gorum bunlar tesir elemese getizdirim.
Yox quzum dermanla elaqeli demedi umumilikde 2 hefteye kececek dedi ama nerdeeee yay qutarmasa bu mende bitmez

InshAllah tezlikle mocuzeleriniz gele canim menim ancag bol bol dua ele menim gozel bacim❤❤❤❤❤❤❤❤belke xoshuva gelmiyecek ama sen gunah edirsen pirlere gedib dua elemekle duzdu bunu demek mene dushmez ama eleme ele sheyler evinde Allahiva elivi ac dua ele yanlish anlama:KK19:

Yox niye yalnış anlıyım. Men de başa düşmürem o gedib daşı divari öpüb qucaqlıyanları. Nezirimiz var idi ona göre getmişdik getmişken de dua etdik günah deyil pirlere getmek bezi cahillerin pirlerde eledikleri günahdı. duami edirem Meryem suremi oxuyuram Yarısı gedib yarısı qalıb :) inşaALLAH hekime de gedecem yaxşı hekim axtarıram

Back