- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
- #4.801
Parti vericez burda, pasta kesicezİnşaALLAH canım, bayram olare onda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parti vericez burda, pasta kesicezİnşaALLAH canım, bayram olare onda![]()
Mende 4 ayina kimi davam edir, yeni bu dermani icsem 2 hefteye kececek? Duz bawa duwdum? Teze gelmiwem ordan bilsem alardim((( ama getizdire bilerem gorum bunlar tesir elemese getizdirim.He quzum diir orda olur geden olsa getizdir bu dermandaki 2 heftelikdir hekim yoldashima dedi 2 hefteye bulantisi kesilecek onsuzda gorek nolur
Insallah.Parti vericez burda, pasta kesicez![]()
Aynen aynen bende cok okudum ya beterin beteri var bende iyi gecirmiyprum.ama hastanede yatanlara bakim heran Shukr ediyorumKızlar selamlar
peki bulantıyla bebeğin sağlıklı olması arasında bi ilişki var mı? siz ne düşünüyorsunuz?
Ne kadar bulantı o kadar sağlıklı mı?
yoksa bulantı, kişideki eksikliklere bağlı olarak mı artıyor?
Misal benim bir kızım var sağlıklı çok şükür, şiddetli bulantılar kusmalar yaşamadım, hafifti, çubuk krakerle atlatılabilecek cinstendi. Ama şimdi buraya bakıyorum da millet bulantıdan hastanelik falan oluyor, serumlar yiyor.. kendine gelemiyor..
Aklıma takıldı..
Yok kız bünyeler farklı, sevin bence senKızlar selamlar
peki bulantıyla bebeğin sağlıklı olması arasında bi ilişki var mı? siz ne düşünüyorsunuz?
Ne kadar bulantı o kadar sağlıklı mı?
yoksa bulantı, kişideki eksikliklere bağlı olarak mı artıyor?
Misal benim bir kızım var sağlıklı çok şükür, şiddetli bulantılar kusmalar yaşamadım, hafifti, çubuk krakerle atlatılabilecek cinstendi. Ama şimdi buraya bakıyorum da millet bulantıdan hastanelik falan oluyor, serumlar yiyor.. kendine gelemiyor..
Aklıma takıldı..
O 8 ayinda olur goynuyur mede diirler tecrubelileryok canim alakasi yok, kisiden kisiye degisiyor, kan azligindan da oluyor diyorlar amma organizmadan asili. Bebekle alakasi yok. Hatta bazan bebegin saclari uzuyor ondan oluyor falan derler ama ogle degil) kizini op benim icin![]()
o vardıı tabii mide yanması ekşimesi vs.. hatta kuzu kaburgama dayandı artık başımıydı poposu muydu, eli kolu muydu bilmiyorum, araba kullanamadım da erken ayrıldım izne.. sıpaaa:)O 8 ayinda olur goynuyur mede diirler tecrubeliler![]()
Quzum onu men də bilirəm, amma yene də demək istəmədim, yəni həkiminin dilindən eşitsə yaxşı olar, malum kaynanaHec onu hekimle meslehetlewmemiw de olar istifade etmek hec bir ziyani yoxdu, no spa da ice bilersen @HerSey_Guzel_Olucak
He medede qicqirma olur son aylarda deyirler saci cixir amma mende olmayib ele wey, 4 aya kimi qusma bulanti.O 8 ayinda olur goynuyur mede diirler tecrubeliler![]()
Tabi ki seviniyorum çok şükür, özenmiyorum da ama aklımda soru işareti oldu işte.Yok kız bünyeler farklı, sevin bence sen![]()
Mence ele olacaq ureyime damib ama siz her gun sey yapmayida deneyin derim.biz adetin 10 cu gununen 25 ci gune geder her gun denedik. Tutdu
Hec onu hekimle meslehetlewmemiw de olar istifade etmek hec bir ziyani yoxdu, no spa da ice bilersen @HerSey_Guzel_Olucak
Düz deyiblər sənə təcrübəlilər : )O 8 ayinda olur goynuyur mede diirler tecrubeliler![]()
Yox quzum dermanla elaqeli demedi umumilikde 2 hefteye kececek dedi ama nerdeeee yay qutarmasa bu mende bitmezMende 4 ayina kimi davam edir, yeni bu dermani icsem 2 hefteye kececek? Duz bawa duwdum? Teze gelmiwem ordan bilsem alardim((( ama getizdire bilerem gorum bunlar tesir elemese getizdirim.
Delio vardıı tabii mide yanması ekşimesi vs.. hatta kuzu kaburgama dayandı artık başımıydı poposu muydu, eli kolu muydu bilmiyorum, araba kullanamadım da erken ayrıldım izne.. sıpaaa:)
InshAllah tezlikle mocuzeleriniz gele canim menim ancag bol bol dua ele menim gozel bacim❤❤❤❤❤❤❤❤belke xoshuva gelmiyecek ama sen gunah edirsen pirlere gedib dua elemekle duzdu bunu demek mene dushmez ama eleme ele sheyler evinde Allahiva elivi ac dua ele yanlish anlama![]()
Her gun olanda ne olur ki yaxwidi da15gün hergün?
sonra da diyir libidom az. Daha ne olsun istiyordun?
![]()
15gün hergün?
sonra da diyir libidom az. Daha ne olsun istiyordun?
![]()